Piticlonti de iulie - august 2004 (255)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza io-s super bizii asa ca nu stiu ce am retinut
FELICITARI CANGURISTILOR!!!!si mamelor din dotare ca cu ele seamana cupii asa de destepti!!Caro super idee,bravo voua,care a fost reactia cupiilor?
La sondajul de opinie initiat de Simona(btw cand scoatem pampoanele??)raspundem asa:mandra il zice pe "r" de vreo luna de zile,dar o corectam de fiecare data cand zicea l in loc de r si cred ca se saturase de noi...a mea nu face pp noaptea, de vreun an de zile desi bea o cana de ceai/apa inainte de nani si una in timpul noptii in functie de frecventa maraielilor...io sincer nu stiu cum se tzine atat...la capitolul fructe mananca 2 banane si juma de mar zilnic,acu bonus cirese...legume mananca de toate..in schimb nu bea lapte decat accidental...asa ca ne mentinem silueta!!!Si da,da,da,este mult mai cuminte cand este cu un singur parinte..cand suntem amandoi face un adevarat spectacol...
..nu stiu daca am timp sa intru maine si poimaine asa ca sa fiti cuminti:))
Cristalina mai vine John la ieshi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kro, am vazut clasa, super misto! auz, felicia mai are teme acu? ca invatatoarea lu` ion a `nebunit de tot le da mai multe teme ca niciodata. edit, merci de linc daca mai afli si de alte rezultate zi`mi si mie, io am gugalit da` n-am mai gasit nica
vizionat si filmulete cu uka, bravo!
noi am scapat de pampers de multisor macar aici stem fruntashe;)) ilinca se trezeste singura noaptea sa face pipi, da` nu mereu ca de cele mai multe ori face dimineata la trezire. cu ionu` insa a stat altfel, tin minte ca avea peste 4 ani si il trezeam noaptea sa`si faca treaba. oar` mai trebuia sa raspund la ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by g_ioana

FELICITARI CANGURISTILOR!!!!si mamelor din dotare ca cu ele seamana cupii asa de destepti!!Caro super idee,bravo voua,care a fost reactia cupiilor?

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

Ioana, mare dreptate ai ! Si de data asta ai pus punctul pe i
Nu stiu ce reactie au avut ceilalti copii, presupun ca au fost surprinsi si fericiti ... Cu Feli a fost o adevarata poveste ... De obicei, noi ajungem la scoala la limita, la ora 8 (plus/minus 5 minute)deci copilul nu prea prinde careul ca sa intre cu ceilalti colegi odata. De data asta am tinut neaparat sa fie si ea cu marea majoritate a colegilor cand intra in clasa si, ca s-o mobilizez sa se trezeasca mai repede fara sa dezvalui surpriza, am recurs la o minciunica si i-am spus ca se incuie usa la scoala daca nu ajunge la careu ... Binenteles ca nu am prins careul (luni dimineata - aglomeratie mare pe sosea, copil trezit cu greu dupa ce cu o seara inainte se "dezlantuise" la un party cu colegii de clasa ...)Am ajuns totusi inainte sa sune clopotelul de intrare, las copilul in curtea scolii sa mearga singur in clasa, dupa ce s-a asigurat ca usa e inca deschisa si fug la geam sa-i vad reactia ... Nu am ajuns la timp, intrase deja si era surprinsa si bucuroasa ... Dar, mi-a povestit acasa ca atunci cand a intrat in clasa, copiii care erau deja acolo au aruncat cu baloane spre ea si au strigat "SURPRIZA" (asa au facut la toti care au venit mai tarziu) ... Imi inchipui cat de surprinsa a fost, avand in vedere ca era o banala zi de luni dimineata, dormise in masina tot drumul si mai fusese si stresata ca intarzie si ramane in curtea scolii

Carmen, da, Feli inca mai are teme, dar ca de obicei, nici mai multe, nici mai putine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!

Foarte scurt ca reteaua de la job e in greva si acusi cade iar :((
1. Vic nu vb bine, il intelegi, dar pronuntia deja imi da batai de cap. Uneori e doar alint, dar unele cuvinte nu le poate articula corect cu eforturile facute, asa ca ...io cred ca am nevoie de logoper. "r" e scos din calcul - sotul graseiaza, asa ca ....
2. Io, cum ma stu unele, sunt sarita de pe fix: cupilu a ramas fara pampersi la 2 ani si o saptamana. Intai la plimbarile in parc cand facea pishu la pomi sa creasca mari si apoi, la 2 saptamani si noaptea. I-am luat asternut absorbant si 3 pijamale. Primele 2 saptamani a avut incidente nocturne cam in fiecare noapte. Dupa care din ce in ce mai rara. Recunosc ca io nu am simtul frichinelii de noapte a copilului din dotare si ma trezeam intordeauna in plansetele de frustare a copilului ud. Spalam / curatam zona afectata, schimbam asternutul absorbant, schimbam pijamaua si puneam copilu' la lok la somn. in 3 luni episoadele s-au rarit semnificativ si, in plus, Vicu se trezeste noaptea si cere sa mearga la baie. Ce e distractiv ca el mai are incidente ziua, acum, cand "uita" ca fac pishu de concentrare in alte activitati.

Carmen si caro, felicitari pentru cupii inteligenti!

Pupici si mai revin...sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roller, , ce nervi si rabdare pe tine cu dezpampersirea ...
io crek dak era dupa mine, Giulik isi scotea singura pampersii, la noi a fost dadaca hotarata cand avea capritza 2,10 ani, renuntat definitiv si zi si noapte, cu cateva incidente nesemnificative ...
Kro, moama ce "aventura" cu Feli sa o surprinzi

Io numar orele pana la serbare ... abia astept sa vad grupa mik`n actiune. Crek voi fi topita de emotii .

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Daria,multumim pentru aprecieri...si nu,nu ai inteles...eram numai nemultumita ca nu ajung odata la oradea sa-mi vad nora...trec anii si ne-o fura altul.Cu siguranta...crestem nepotii....altfel nici nu se poate.
Gabitu,eu fac si acum poze...ca nu-i mare bai...dar n-au inflorit...ce-am pus io acolo...decit cele pitice...gladiolele,trandafirii si hortensiile...mai dureaza.Si mai am de facut o balta cu pesti....dar sta o fieratanie grea rau in locul unde trebe s-o fac...si pina n-o i-a de acolo...nu pot face balta-fintana.In rest e gata...pacat...mare pacat ca n-am fost inspirata sa fac poze...punand piatra de pavaj...in salopete asudand la roaba.Eram de coma...si eu si al meu...plodu nu mai spun....de asta cre ca suntem toti trei asa de grasi...muncim pin ne ies limbile de-un cot.
Sa felicit si eu tineretu studios...imi amintesc de Serban...pe vremea aia nu se afisau pe calculator...am primit acasa in plic...plodu a ascuns plicu cu gind sa-l scoata la inaitare cind face vreo prostie...ca sa indulceasca dojana.
Ricardo e rrrrrit...da are o scuza...toti olandezii graseiaza...iar cu pampersul...codas a fost..da la 3 ani cind n-a mai facut in pampers...n-a mai facut deloc...fara accidente.Noaptea eu al iau din pat dormind,al pun pe olita..intuneric bazna..nu zic nica,face si inapoi in pat..nici nu se clinteste.

Mergi la inceput

Ah...de cind m-a tin sa zic...daca v-a mai amintiti m-a plingeam de serban...ca maninca nimic aproape...toata copilaria...de la faza de bebe..greu a fost cu mancarea...ajunsese sa manince numa supa de pui si snitele...nimic altceva..ei trebuie sa va spun ca maninca la o masa o paine...orice ai pui in farfurie...se topeste imediat...de multe ori mai cere...la scoala...ai trebuie pachet...cinci felii de paine cu sunca ,brinza...cite unu in fiecare pauza...spune ca daca nu maninca o ora...al doare stomacul.Am vorbit cu alte cunostinte din ro...la fel...toti mofturosii...s-au transformat in mancaciosi....asa ca....eu cu ricu nu m-a stresez absolut deloc...va veni vremea sa manince si el...atunci cind v-a creste...si organismul cere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Wow, Ema, balta cu pestisooori ?! Abia astept sa vad pozele cu gradina si tot ! Si mesterii, bine-nteles !
Mey, pe nor`ata n-o fura nimeni

Si vestea zilei: ALICE e bine, ne-am intalnit pe mess, revine ea in forta cand apuca, a avut o perioada plina cu de toate !
Te asteptam pe baricade , Alice !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Daria, ce ma bucur ca ne-ai spus de Alice si ca sunt bine ...
Transmite-i pupici din partea nostra cand o mai "intalnesti" ...

Ema, ce coincidenta cu "balta" cu pestisori ... Si noi ne gandim la asa ceva, eu doar la balta, sotu' vrea si cativa pestisori, neaparat ... Si e hotarat sa o faca anul asta
Doar ca noi avem curtea mai mica, nu se compara cu ce ai tu acolo, dar vom vedea ce va iesi ...
Am uitat sa spun ca am vazut si pozele voastre ... superbe ca de obicei - Ricu e un frumos, iar tu arati tare bine ...
Multumesc pt. felicitari ... Ce tare faza cu Serban si plicul - destept baiat

Mergi la inceput

Daria...curtea de care vorbesc nu-i a mea...e a soacra-mii...locul de linga casa era ptr. cai..si nitel gazon...acu nefiind nici cai nici nimeni altcineva decit soacra-mea...initial ea a vrut piatra de pavaj si gard de beton...cu chiu cu vai am convins-o de ceva pomisori si flori...deci nu te astepta la ceva spectaculos...ca nu-i...dar fata de cum era e dragut.io n-am curte...adica am da...nu pot face nimic...ca-s doua firme sub locuinta noastra.Am o terasa mica deasupra halei..la nivelul locuintei noastre...am facut-o ptr. ricardo sa aibe unde se juca...si unde sa-mi expun io fundu...mi-am luat costum de baie de fite...si eram necajita ca n-are cine-mi admira fundu...mario categoric nu iesi in terasa in costum de baie...ieri am fosrs singuri acasa...cine era in costum de baie tolanita in sezlog...moa...spre disperarea sefului de jos ca muncitorii si-au prelungit subit pauza...cica stateau la aer...pina o iesit sefu din hala...sa vaza de ce nu mai intra aia la lucru...ce nerusinata sunt.....

Mergi la inceput