Piticlonti de iulie - august 2004 (255)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Salut.Ptr. cele care stiau ca astazi e o zi importanta ptr. mine vreau sa le spun fericita ca rmn-ul a iesit bine.slava domnului.
Dana...m-as lansa intr-o discutie...insa numai principial...fara referiri vest vs ro.Am un copil crescut in ro...pina aici am avut alte principii...copilul trebe sa invete...competitie...neaparat facultate...altfel esti un nimic in societatea romaneasca...Acu...ajutata de ricardo...un copil atipic ptr. romania...mi-am schimbat parerea.Spun atipic..ptr. ca am incercat...si ajutata de DC sa-i insuflu oarece interes ptr. jocurile specifice unui copil de virsta lui.M-am lovit insa de un dezinteres total...se pare ca practica vestului...aceea de a lasa copilul sa faca ce-i place... a avut intaietate.Copilul meu n-a facut nici un puzzle,spre ex...nici macar la gradi...doamna ne-a spus ca e genul de copil practic...si sclipeste doar la munca bruta,fizica.Daca e alaturi de taica-sau...indiferent ce face cel mare...ai e alaturi efectiv pina se termina treaba...cu riscul ca e istovitoare...sapa si cara...pina se gata tot.A mostenit categoric caracterul sotului..ptr. care munca nu e niciodata terminata...si trebuie bine facuta.Nu are nimic din placerea mea ptr. frumos...ptr. arta...pe el daca al pun sa stea in tractor...cu siguranta nu se da jos pina seara.Iar gradinita unde merge e cu predare montessori...ei stimuleaza copilul ca individ...In gradinita sunt trei copii cu SD si patru in carucioare...impartiti in toate grupele...mi se pare o chestie nemaipomenita...fac concursuri de alergare in curte...unul in carut cu unul pe bicicleta...cel bolnav se simte normal iar cel sanatos invata sa respecte si accepte invaliditatea celuilalt.Ricardo si-a facut un prieten...al cheama Diogo si este invalid...ne are picioruse...numai proteze in urma unui accident.Este prietenul lui cu adevarat...cind iese in curte...neaparat iese impingind carutul cu Diogo...o doamna al pune pe nisip...si asa se pot juca...ai gasesc mereu impreuna in nisip...nu odata plini de nisip si-n urechi.Ar mai fi multe de spus...dar trebuie sa merg sa-l aduc de la gradi...revin mai tirziu.pupi la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bravooo, madam spiiil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

felicitari cuscra pt rezultat !
BlueAngel, sar`na de complimente. Adevarul k Giulik mi se pare mumoasa k`i a mea, insa vad fetite mult, mult mai frumoase k a mea
Rollar, ahaaa, deci si la voi dadaca
Cristal, deci cum ne asteptam, ai continuat aventurile Ma bucur ca acasa totul e ok si cucuietele sunt bine !
Leeloo, la cat mai multe ore de somnic noptile pt bbTudor si pt tine !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Ema, bravo prntru rmn. Cat despre treaba cu gradi.... in tot Bucurestiul e un singur montesorri. Tipul asta de socializare imi place si mie. As vrea sa il duc pe Vic in comunitati de felul asta, pentru a creste fara sa aiba prejudecatile specifice romanilor...
Cristalule... pe principiul nici o zi nu e frumoasa daca nu ni se intampla ceva superbe aventuri :))

Io ma'c la munci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Ema, felicitari pt rezultatat!!!!! Ma bucur ca etsti bine.Cred ca nu iti poti exprima bucuria in cuvinte, BRAVO!!

Pt gradi, frumoasa gradi si frumoase atitudini si multe altele.....
Doame multe ne lipsesc pe aici, mai ales civilizatia, iar la educatoarele de generatia a 2-a in general, le lipsesc si bunul simt.(in RO)- s-au plictisit de meserie si asteapta numai cadouri, ca doar salariul nu e suficient pt munca depusa, dar cine le-a pus sa il aleaga???

Cristalina, frumoase aventuri!!!Dar nu erai tu de veneai fara peripetii!! Si mergi la Lyon, ouau in oraselul meu, ce n-as da sa mergsi eu!! Si Felicitari pt gramada de lucrari pe care le scoti,nu stiu de unde atata timp cu 2 fetite nazdravane, ca eu tare greu le mai scot pe ale mele.
Cand gaesti monitorul de ovulatie, spune-mi pretul si cum facem sa il trimiti.(MERCI)

Gabi, succes cu scapatul de pampers, dar eu cred ca mai poti astepta un pic cu Stefanal, o luna, sa fie foarte cald afara si schimbarea sa nu fie asa dintr-o dara, cu fratior, fara pampers, zic si eu, dar tu stii mai bine momentul. Si poate esti si obosita acum, pana iti intri si tu in ritm.( ca o sapamana cam dureaza) si apoi acomodarea...la noua situatie. Dar Stefanut are si ziua pampers sau numai noaptea?
(scuze ca nu am inteles).

Daria, Gulia e intr-adevar frumoasa, sa iti traiasca e o splendorica de fetita si ma mir ca nu-i vorbareata.
Iti trimit un PM cu nr mele de telefon.

Simona , tu cat mai pana nasti? si ce o sa ai ? ca am lipsit la prezentare.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

...he, he ..mi-am facut gogosi cu iaurt ..ma mai rasfat si eu cat pot ...
Ema , eu nu stiu ce probleme ai avut tu ..dar pot sa-ti spun ca ma bucur din tot sufletul ac rezultatele sunt bune ...Multa sanatate in continuare ...am vazut si pozele ..si arati senzational !!! ultima oara cand te-am vazut erai tunsa scurt , scurt ...

Cristalina , m-am amuzat teribil citind mesajul tau .. esti inepuizabila !!!!

Marcela ,eu sunt programata la "marea intalnire "cu Codrin Octavian pe 17.06 ..si sper asa sa se intample ... sa nu vrea sa ma vada mai repede ...
Gabi , care este senzatia pe care o traiesti ??? ti-ai adus aminte usor de cand era Stefan mic ??? sau parca faci asta pentru prima data ??? Cum reactioneaza Stefan ?
eu mai am o problema ..dar sa nu radeti de mine ... va rog ... stau si ma gandesc ..cum am sa pot eu sa-i iubesc pe amandoi la fel ...adica acum mi se pare ca lui Luca ii dau totul ...de unde sa mai iau ??? daca era fetita ..atunci sa zicem ca vedeam altfel lucrurile ..dar asa ... poti sa iubesti doi copii la fel ???
o sa vaz io !!!!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

poti, bre, cum sa nu poti? si stii ce repede iti intri in mina? n-ai sa crezi!;)) plus ca n-ai sa mai fii la fel de panicoasa ca la primu`(zic asta gindindu-ma la mine8-}, nu stiu daca este insa si cazul tau). ie bune gogosile alea?;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

pai mai Carmecita ..tu ai baiat si fata ... dar daca aveai doi baieti ... e?
gogosile ?? pai nu prea imi dau seama ..sunt din acelea cu iaurt ...si au iesit cam blege ..dar mi-era o pofta !!!ca am ras vreo 4 pe nerasuflate .... aoleuuu ! v-am facut pofta !!!
va zic daca au iesit bune ....cand vin baietii ..daca se epuizeaza in 5 min ..inseamna ca sunt bune ... in 5 ore inseamna ca sunt acceptabile ..daca le arunc in 5 zile ... inseamna ca mai incerc !!!
in wknd am umblat prin tot Buc cautand gogosi ..oamenii astia nu mai stiu sa faca gogosi ...am ajuns sa mancam gogosi de la Ikea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

EMA, iti transmit si eu felicitari si ma bucur pt bucuria ta...daca e bine, e bine
Daria, multam de intrebare, buburuza mea mica e in toiul eruptiei dintisorilor, e cu toane
brb, plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Blue angel - e ca mersul pe bicicleta... E drept ca eu nu sunt nici genul panicos, dar mi-am intrat repede in mina... De iubit ii iubesti pe amindoi - asta vine natural si zau daca pot sa explic - pur si simplu ieri iubeam numai unul, azi iubesc doi!

Cristalina - esti de coma cu aventurile tale!!!

Marcela - eu o sa incerc totusi - are pampersi si ziua si noaptea, ziua face in majoritatea cazurilor la olita, insa nu l-am tinut niciodata fara pentru ca mai scapa si in pampers. La gradi sincer nu stiu ce fac educatoarele - eu duc cite un pampers de schimb pe zi. O sa incerc oricum in prima faza sa-l scap de cel de peste zi...

Ema - felicitari pentru rezultatul bun la rmn!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput