Piticlonti de iulie - august 2004 (255)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
BlueAngel, io zic sa nu-ti faci nici o grija, iubirea de mamik e infinita si se imparte egal intre copii !
Lia, ma bucur ca nu are nimik de la incident, am citit la parinti, pupam cu drag si sper sa treceti rapid de faza eruptiilor !
Mitzuuu, v-ati distrat ?
Pako ... Papadie ... Roberta ... Ademaaa ...
Dar CORIANAI dc a disparut ???
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kim222 spune:
Neata!
Vorbiti de pampersi si de gradi..La pampersi sintem campioni, scapat definitv la 2 ani , nu a avut nici un accident noaptea, nu cere la baie, nu-l pun pe olita..si bea apa si la culcare si-n timpul noptii
Gradinita este tot gen Montessori..si zau ca se vad rezultate! Acum prietenele mele din BUc se vaita de teme..lectii invatat la greu la gradi..Al meu invata prin joaca..Sper sa fie de bine!
Dar pt ca ,curind trecem la sistemul romanesc..ma puteti lamuri si pe mine (ca de cangur v-am intrebat si mi-ati dat ignore), daca un copil poate fi primit la gradi de stat si prin primavara (in loc de toamna)?
Gabi cum se comporta Stefan?? Lasa -ma sa sper cu casa ...
Dana tu cind nasti? Ce zice Vic?
Cristalinule ..de coma esti!! Am citit ca pe o mica nuvela!Bafta la prezentari!
Simo este superba gradinita!! Dar si scumpaaaa...
edit va las un filmulet:
http://www.youtube.com/v/1_LBAxJvE9E
mitzura spune:
Buna seara!
Ema, ce veste minunata! Cred ca esti fericita! Sanatate maxima iti dorim!
Aseara n-am mai apucat sa scriu, cand ne-am intors de la intalnirea cu Roxi. Mi-am uitat si aparatul acasa, asa ca nu am nici o poza . Ce sa va spun, a fost dragut, dar cam scurt, am fost la o terasa si am papat inghetata (copiii fericiti, bineinteles). Patrick e un frumos si un cuminte, sa n-o mai credeti pe Roxi daca vine si va zice altceva
. In schimb Tudor s-a cam dat in spectacol (eu si Cosmin tocmai remarcam in urma cu cateva zile, ca s-a mai cumintit copilul si i-au mai trecut bazdacii). Ei bine, ieri ne-a aratat ca nu i-au trecut chiar de tot
.
Roxi, sper ca ati calatorit ok si ati ajuns cu bine. Cum a fost concertul?
Azi am avut si noi serbare, si eu aseara n-am avut ce face si i-am spus lui Tudor sa zica poezia tare (ca acasa o zicea cam incet). Ei, ce credeti ca a facut? A urlat efectiv versurile, incat a pus toata sala pe ras. O sa pun poze saptaman viitoare, am mai multe de pus si o sa am si mai mult timp.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Kim, pupam broscuta ! Abia astept si eu sa o pot da pe Giulia la asa ceva ... ashe, peste vreo 2 ani ... ca mai repede nu se baga nimeni, din pacate.
Aaa, btw "made in Ro": am aflat cu stupoare ca intrarea la Baile Felix la stranduri e de 30 lei ... evident, strandurile sunt goale toate.
Mitzu, ma bucur ca sunteti bine cu totii si ca ati avut intalneala ! Spor la treburi, te asteptam cu pozele de la serbare !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
kim222 spune:
Baile Felix le-am vizitat si noi...socrul meu a locuit in Oradea..mie tare mi-a placut orasul!(prin '96)
Adela nu ai poze:(...eu stiam ca Pat este cumintel,mereu a fost! Eu tot sustin ..cel mai "nebun" este al meuCe conteaza ca a spus tare ..a spus-o?
Asteptam poze si bafta tie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roller025/roller025.jpg)
roller025 spune:
Mitzu, super cupilu... Si zici ca nu-i ascultator???
Olivia, din cate stiu eu, la stat nu se prea intra in timpul anului fara ceva "suport" (adica si pile si bani). La particulare mai usor, mai ales la cele mai putin titrate, care mai au locuri. De nascut ar trebui sa nasc la jumatatea lui octombrie (16-17). Cum spuneam montesorri nu prea sunt. Vicu deja i-a facut program lui bebe, deja stie ce o sa faca cu bebe - el il spala, eu ii dau sa manance (ca el n-are tzitzi), ma ajuta la pampersi... O sa vedem atunci. Cand va intoarceti? Ati ramas hotarati pentru Constanta?
cam asta e pe azi, plec spre cashi...
Pupi la toti!
kim222 spune:
Dana te prind caldurile cu burtica! Sinteti deja organizati vad eu!
C-ta a ramas stabilit, la 1 mai trebuie sa ne prezentam la job . ...vreau sa investesc banii in activitati extrascolare, daca am evident cum sa evit particularul..daca nu am cum..o sa vedem..
mitzura spune:
Nu disperati, io n-am poze, da vine Roxi si va arata, ca au facut ei si pentru noi....
Olivia, eu zic ca se poate sa-l duci din primavara dar sa-l inscrii din toamna. La gradinita unde e Tudor, au aparut vreo doi copii noi in semestrul II, care au fost insa inscrisi odata cu ceilalti, pentru a avea locul asigurat.
kim222 spune:
Adela merci de sfat ,am sa incerc asa...Asa spune are deci Rox poze:)
efectiv nu pot sa scriu acest mesaj din caza reclamei!
stiti ceva siteuri de amenajari interioare sau cu decoratiuni interioare(site-uri romanesti ca as dori si ceva preturi)...hi,hi..os a va cam inebunesc cu intrebarile..ce sa fac daca emigrez din nou?
Marcelle spune:
Olivia, Adela avea dreptate cu gradi si eu zic ac tre sa il inscrii din toamna. Voi cu ce va ocupati? de o sa aveti asa salarii amandoi???? Cum e posibil??
Aveti pe cineva in C-ta?
Simo si Dana, nastere usoara!!Si bb-i sanatosi.
Gabi- mult succes cu Stefanel!Veti scapa in curand de el mai ales ca aveti un pic de exercitiu.
Daria, chiar sunt adevarate preturile???? esti sigura???
Eu anul trecut am fost la piscina la International --- extraordinar de curat, 50 lei o intrare si daca vroiam sa plecam la pranz si sa ne intoarcem trebuia platit din nou! JENANT!!
Pupici.