MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)
Raspunsuri - Pagina 9
Berarpiri spune:
quote:
Originally posted by Roxali
...poate in vara-toamna asta...i-am promis si lui Berarpiri ca ne vom intalni...trebuie sa prind momentul.
pup toate fetele
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Mi-ar face mare placere sa ne cunoaste.Sper sa veniti vara asta lamare in zona asta(pe langa Pisa).
cand implineste sufletelul nostru un an

poze cu Ambra
'andreea
,
de
ambra,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
bidonsky spune:
Buna seara fetelor.Sper sa nu fiti suparate pe mine ca nu sunt asa activa pe forum,dar nu prea am ce sa va spun ,eu neavand inca copilas.Nu prea am ce sfaturi sa va dau,eventual sa imi dati voi mie ca aveti mai multa experienta.Eu sunt bine si emotiile au crescut si mai mult odata cu apropierea nasterii.Doar ca bebe meu misca ff mult si ma doare jos la in osul ala.NU stiu daca e normal,poate ma lamuriti voi.In rest e totul ok.DE ingrasat nu mai m-am ingrasat. AM facut si cartela pt epidurala acum astept sa innasc.Spersa innasc mai devreme de termen ca nu mai rezist ,deabia astept sa-lvad.Dar din cate stiu baietii ies mai greu.E asta e numai sanatos sa iasa.
Fetelor ma lamureste si pe mine cineva cum fac sa pun si eu niste poze pe acest forum.Eu le-am pus pe mamici de iunie ,iulie ,asta pt ca m-a ajutat o vecina de-a mea care intra pe f ala.Dar pe mamici de italia care este accountul sau cumse cheama ala,de pe picasa?Scuze dar eu sunt mai grea de cap.Si in plus vreau sa va vad si eu pozele si nu stiu cum ???
CORINA
IN 37 SAPT CU ANDREI
Berarpiri spune:
bidonsky ma bucur ca esti bine.Hai,ca mai ai putin.Stiu ca acum e cel mai greu.Mie mi s-a spus la inceputul sarcinii ca ultima luna e cea mai grea...si pana nu am vazut..nu am crezut.E greu bb,te doare pielea de pe burta(eu ma trezeam noaptea din somn de usturime),ai dureri jos...si esti nerabdatoare sa-ti vezi puiutul.E normal sa te doara...ca esti la sfarsit.Poti avea si contractii slabe(atunci inseamna ca se pregateste bb incet,incet).Eu am avut la 38 de sapt. cateva ore contractii,dar erau slabe,apoi dupa o sapt. am nascut.Iti tin pumnii!Sa va jute D-zeu pe toate gravidutele sa nasteti fara probleme,si sa fie sanatosi
bb-ii vostri!
Ce m-am mai lungit...cred ca despre gravidanta si despre nastere as tot scrie.
Sa-mi spun si eu parerea despre subiectul dezbatut?![]()
Si eu am impresia cateodata ca vorbesc singura,ca nu imi raspunde nimeni,dar apoi ma gandesc(asa cum ati zis si voi) ca poate nu are nimeni nimic de spus...si sunt doar impresii de ale mele gresite.De altfel,nici eu nu scriu nimic,daca nu am argumente.
stefania sper sa fie totul bine pentru tine,si sa ne ,,auzim" cat de repede.
Noapte buna la mamici si pitici!
poze cu Ambra
'
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
Fetelor va multumesc pentru ca ne ziceti de atatea locuri frumoase.Eu acum ma documenrez(din pacate,pana acum nu am avut posibilitatea sa merg decat la acvariul din Genova),si sper sa mergem si noi in vizita.
poze cu Ambra
'
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
Katia cred ca daca as putea cumpara putina energie si mai multa rabdare...mai ales ptr cel mare...in orice caz mai bine e la munca decat acasa
.
Bidonsky e foarte normal ceea ce simti si mai ales ca mai ai putintel...nastere usoara.
Stefania ne-ai lasat in ceata...
poze
daraban spune:
ciao fetelor
acuma intru si eu sa citesc ce mai faceti,ce mai ziceti.
Eu am dormit de la 22.30 la 1 si m-am trezit ca mai aveam vase de spalat
si nu vroiam sa le las asa peste noapte.
katiapam si eu am permis, de 5 ani
si sunt f f fericita,ma simt mult mai independenta,pot face multe treburi singura,nu depind de sot. Eu am facut in Ro. Si mai ales imi place ff mult sa conduc ,de aceea am si facut scoala de soferi.
dana si
delia (11.03.2007)
daraban spune:
quote:
Originally posted by bidonsky
Buna seara fetelor.Sper sa nu fiti suparate pe mine ca nu sunt asa activa pe forum,dar nu prea am ce sa va spun ,eu neavand inca copilas.Nu prea am ce sfaturi sa va dau,eventual sa imi dati voi mie ca aveti mai multa experienta.Eu sunt bine si emotiile au crescut si mai mult odata cu apropierea nasterii.Doar ca bebe meu misca ff mult si ma doare jos la in osul ala.NU stiu daca e normal,poate ma lamuriti voi.In rest e totul ok.DE ingrasat nu mai m-am ingrasat. AM facut si cartela pt epidurala acum astept sa innasc.Spersa innasc mai devreme de termen ca nu mai rezist ,deabia astept sa-lvad.Dar din cate stiu baietii ies mai greu.E asta e numai sanatos sa iasa.
Fetelor ma lamureste si pe mine cineva cum fac sa pun si eu niste poze pe acest forum.Eu le-am pus pe mamici de iunie ,iulie ,asta pt ca m-a ajutat o vecina de-a mea care intra pe f ala.Dar pe mamici de italia care este accountul sau cumse cheama ala,de pe picasa?Scuze dar eu sunt mai grea de cap.Si in plus vreau sa va vad si eu pozele si nu stiu cum ???
CORINAIN 37 SAPT CU ANDREI
wow Corina mai ai putin si iti vezi baietelul.
Eu eram nerabdatoare sa nasc pt ca nu mai puteam,aveam mancarimi groaznice pe burta,nici nu puteam dormi de ele.Era pielea fff intinsa,din pacate si acum am urmari,vergeturi adica.
Sa ne tii la curent cand tr sa nasti,sa facem galerie si sa iti tinem pumnii.
dana si
delia (11.03.2007)
daraban spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Katia cred ca daca as putea cumpara putina energie si mai multa rabdare...mai ales ptr cel mare...in orice caz mai bine e la munca decat acasa.
Bidonsky e foarte normal ceea ce simti si mai ales ca mai ai putintel...nastere usoara.
Stefania ne-ai lasat in ceata...
poze
bine zici Ali,cateodata cred si eu ca ar fi mai bine la munca decat sa ma tot cert cu Delia pe-acasa.
Oricum imi caut si eu ceva de lucru cu juma de norma,4 ore dupa-masa,sper sa gasesc ceva.
dana si
delia (11.03.2007)
mamii spune:
neata fetele
eu nu pot vedea comunicatul..imi puteti da un linck??
bidonsky e normal sa te doara osul pubian.Bebe coboara, cantareste, si deci pe tine te doare.Nu mai ai mult si vei naste.Sa nu iti fie frica o sa fie totul bine si o sa te simti cea mai fericita femeie din lume![]()

Alex iarashi nu prea a dorit azi noapte simt ca.....nu mai pot..cred ca daca am dormit si eu 4 ore adunate asa...
De la mashinuta ne-am luat gandul este prea scumpa si nu ne permitem sa dam 12mii pe o mashina uzata...
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
daraban spune:
ciao fetelor
mamii pacat ca nu reusiti cu masina,era frumoasa,dar inteleg perfect cum e cu banii,adica cu lipsa lor 
dana si
delia (11.03.2007)