MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

quote:
Originally posted by mamii

daraban inca nu e sotzul meu e logodnic :D ne casatorim la anu' :D.Nu am permis o sa dau si eu in curand sper.si pe mine ma mai scoate ale din sarite ....da imi trece repede si nu ma pierd cu firea ...AAA si apropo iubi nu e italian e roman.

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

de aceea te intrebam de iubi tau,pt sa eram curioasa cum sunt soacrele italience
tot stresante ca si romancele sau nu...

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut mamicutelor!
Azi a avut baiatul serbare...mai are 2 zile si intra in vacanta.Au prgatit in sala de sport 2 dansuri si percors cu obstacole,dupa am festegiat cu toti in clasa

Berarpiri credeam ca ai vazut tu ceva anume,dupa ce am studiat fotografiiile lui Stefi m-am prins...deci am crezut ca ai confundat numele fetei doar...e ok oricum

Dana am fost si noi acum 2 ani ....superb.

Simo, da esti o enciclopedie ambulanta...cunosti cam tot ce misca

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Petro bine ai revenit!...eu stiam ca ai probleme cu netul,cred ca Stefi a scris...nici pe mine nu ma chema nimeni la apel,dar nu conteaza fetele sant totdeauna pe faza cand e vreo problemuta,aniversare etc...santem o mica,mare familie.

Micio au energie baietii,dar sant mult mai mamosi decat fetele...sa vezi mai tarziu ce de treaba veti face impreuna...rabdare si iar rabdare.
Micio sigur vom trece si pe la tine...poate in vara-toamna asta...i-am promis si lui Berarpiri ca ne vom intalni...trebuie sa prind momentul.

Am vazut pe bimbomarket oferte de jucarele si ma bate gandul...

pup toate fetele

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Dana7mi, noi stam la 45 km de Rimini, pacat ca nu am stiut ca veniti pe aici, am mai spus fetelor pe unde stau...as scrie la profil personal locatia, dar nu stiu ce oras sa trec , daca scriu localitatea unde stau nu a auzit nimeni, sa trec un oras vecin mai mare duc lumea in deruta. Frumos tare la grote la frasassi, am fost si eu...impresionant, vreau sa merg din nou. Multa sanatate lui Ale, si pe noi ne-au terminat bronsitele astea...
Care-i treba cu bunicii adoptivi, unde se gasesc, asa mi-ar servi si mie una nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Roxali, as fi tare bucuroasa sa ne vedem, sper sa nu veniti in august, caci sunt la romanica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor scz...n-am citit nimic
vreau doar sa va anunt doar ca nu voi fi activa zilele astea... motive personale...

si mai vroiam sa va anunt ca am trimis un Comunicat de la Ambasada pe e-mail-ul comun.. daca vreti sa-l dati mai departe..mi s-a parut important ..acum cum veti dori voi.. eu nu am adresa e-mail la fiecare..asa ca, cred ca am facut bine ca am trimis pe e-mailul comun..il puteti citi toate..

va pup si va urez o zi buna... si va rog sa-mi scuzati absentza...

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Am trimis eu comunicatul pe mail-ul comun, asa cum m-a rugat stefania.

Ma duc sa schimb bb cacacios .... a dopo!!!!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Petro,am luat,dar nu prea ma tin de elDaca apuc o data pe zi..Oricum,slabe sanse sa alaptez exclusiv,mai ales ca Anais si-a rarit mesele.Dar ma bucur ca pot sa-i dau ceva,cat e acolo..
Luasem si ceai de la erboristeria,varsat,si am ascultat-o pe tipa in privinta cantitatilor...bleah,o porcarie; m-am lasat si de ala
Cum merge proiectul bb 2?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Haloooo
am venit si eu la salut
Petcost-indradevar am vb in privat cu Mamii de cine lipseste e ca si cum nu a trecut pe aici
asta e cu fiecare nu cu tine sau cu mine in general
deci sistemul e ca daca vedem ca nu intreaba nimeni de noi cind lipsim atunci nici noi nu intrebam....
am trecut fiecare prin fazele astea,mie imi place sa fac augurii cind e de facut ca imi face placere nu ca sono finti si le fac numai asa,cind am timp si imi amintesc
Mamii-sper sa reusiti sa luati masina
spor la treburi!!!! tanti:))
Raluk-eu nu ma pricep deaia nu raspund mereu
Micio-ce mortala esti cu avem rechini avem delfini ,vrei sa ne atragi prin partile alea?
Stefa-spor la treburi si tie,las-o mai incetuc
Dana-sanatate lui Ale
Roxali-ti-ai adunat energie pe vacanta? parca asa ziceai
Daraban-tu ai carnet? daca tot intrebai eu te intreb pe tine
eu am de 2 ani am facut aici scoala
Danagie-cum e cu nasterea? ne anunti?
si Bidonsky la fel
sinteti pe ultima suta de metri,nastere usoara
Cristina -ce mai combini?
va pup am plecat la treburi
Micio-inca nu merge singura dar saraca vine ea dupa mine o port peste tot

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

raluca - pai proiectul bb2 merge .... nu stiu, nu ma mai gandesc acolo. Cand o fi sa fie ...

Da' stefania ne-a lasat in suspans ... sau o fi spus. Deci e sau nu bb2?

Azi Nasturica mea a fost fff obraznica ... nu vrea sa doarma, tipa intr-una de mi-a facut capul toaca ... e si vremea asta nasoala ca nu stii incotro s-o apuci ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput