MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)
Raspunsuri - Pagina 10
daraban spune:
COMUNICAT DE PRESA
Ambasada Romāniei īn Italia recomand#259; tuturor cet#259;#355;enilor romāni din Italia implica#355;i īn incidente cu caracter discriminatoriu sau xenofob s#259; sesizeze de urgen#355;#259; autorit#259;#355;ile italiene competente, respectiv, poli#355;ia #351;i carabinierii din localitate, precum #351;i Oficiul Na#355;ional Antidiscriminare Rasial#259; din Italia (UNAR - Ufficio Nazionale Antidiscriminazioni Razziali) #351;i s#259; informeze ambasada sau consulatele romāne#351;ti din zon#259;.
Preciz#259;m c#259; īn cadrul UNAR este disponibil#259; o linie telefonic#259; verde (tel.: 800.90.10.10, program luni-vineri, orele 10:00 #351;i 20:00), pentru reclama#355;ii sau plāngeri din partea cet#259;#355;enilor. Apelul telefonic este gratuit #351;i poate fi accesat īn limba romān#259;.
Totodat#259;, Ambasada Romāniei īn Italia reaminte#351;te cet#259;#355;enilor romāni afla#355;i pe teritoriul italian c#259;, īncepānd cu data de 25 aprilie 2008, īn cadrul ambasadei func#355;ioneaz#259; un telefon de urgen#355;#259; (tel: 345.230.24.89), disponibil 24 din 24 de ore, destinat, īn exclusivitate, persoanelor care se afl#259; īn situa#355;ii speciale de dificultate sau de pericol pe teritoriul Republicii Italiene. Īn categoria acestor situa#355;ii se īncadreaz#259; accidentele cu victime, decesele, calamit#259;#355;ile #351;i alte situa#355;ii de pericol sau cu caracter extraordinar.
Preciz#259;m c#259;, misiunea diplomatic#259; #351;i oficiile consulare ale Romāniei īn Italia vor īntreprinde cu promptitudine demersurile necesare pentru verificarea #351;i acordarea de asisten#355;#259; consular#259; conform competen#355;elor, pentru to#355;i cet#259;#355;enii romāni care sesizeaz#259; autorit#259;#355;ile italiene #351;i Ambasada Romāniei īn Italia cu privire la incidente cu caracter discriminatoriu #351;i xenofob.
am copiat pt tine mamii,comunicatul de la ambasada.
Sper ca nu e problema ca l-am pus aici,habar n-am...
dana si
delia (11.03.2007)
mamii spune:
daraban 
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
simonicutza spune:
Buna dimineata fetelor,
dau si eu
, asa la ora pranzului ptr. cine are pofta inca
...
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Da, din punctul meu de vedere pare la misto ... eu am adus in discutie problema asta cu dezinteresul fata de persoana mea si replica ta mi se pare la misto ... in fine.
In ceea ce priveste dezinteresul in general ... asta inseamna ca toate complimentele, floricelele, pupicurile etc. care se impart pe-aici cu diverse ocazii sunt falsitati ... atata vreme cat despre pers. respectiva nu ne pasa sau nu intrebam atunci cand lipseste. Eu asa gandesc ... cate felicitari am primit de ziua mea, a Silviei sau alte ocazii, iar in 2 sapt. de absenta nu i-a pasat nimanui sa intrebe ce fac, pe unde sunt ... in afara de stefania. Poate sunt eu absurda si intr-adevar viata virtuala ramane ca atare ... dar eu credeam ca in grupusorul nostru se pot crea si legaturi reale ...
*************************Petronela si
Silvia
Iar in legatura cu ce spui tu Petro, fiecare reactioneaza diferit (doar cine se viziteaza, se aude la tel. sau are o legutra mai stransa; gen messenger-ul unde stii automat daca nu mai vb. cu o pers. si-ti lipseste la apel).
Si eu am lipsit toata luna aprilie cand mergeam zilnic la spital la sotul meu dupa ce avusese accidentul (cu nenorocita de motocicleta) si nici in aceea situatie nu a intrebat nimeni de mine, dar eu inteleg asta , e greu sa-ti dai seama de cine lipseste de pe forum decat daca urmaresti continuu listutza si cine e prezent sau nu.
Eu una consider ca e importanta primirea de dupa, eu cel putin nu am o memorie de fier dar sunt sigura ca inafara de tine mai lipsesc si alte fete de pe forum.
ptr. ce am scris nu vreau sa fie cu suparare, dar eu cred ca ne departam de la telul initial al acestui forum: impartasirea experientei, problemelor in momentul in care esti singura in casa intr-o tara straina si nu stii pecine sa suni sa intrebi, (asa cum m-i s-a intamplat mie de cate ori am avut un dubiu am intrat pe forum si am intreabat fetele care deja au trecut prin ce treceam eu in acele momente, ajutor de nepretuit).....
cam asta cred eu fara sa fie cu suparare ptr. nimeni, dau
anticipat "Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

bidonsky spune:
BERARPIRI,,ROXALI,MAMII,DARABAN si celelalte va multumesc pentru incurajari si sfaturi si astept in continuare.
Eu mancarimi de burta nu am si nici insomnii doar pr asta cu durutul jos.EU nu stiu cum sa-mi dau seama daca am contractii sau nu,cum sunt durerile?,unde sunt?Aminteles ca ti se intareste burta dar la mine nimic deocamdata.Sper sa aparacat de curand si contractiile astea.Fetelor este adevarat ca,contactul sexual in perioada asta c
ontribuie la provocarea nasterii mai
devreme??
Mie tare mi-e frica ca o sa innasc dupa termen,nu vreau astaaaaaa!!
SA aveti parte de o zi frumoasa !
la toate
CORINA
IN 37 SAPT CUANDREI
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by micio
Petro, eu ii dau tot iaurt intero lui Eduard, marca "Merano", e cremos, nu foarte acru, gustul clasic de iaurt, fara conservanti...(ambalaj bleu cu alb cu o floricica margaretutza sau musetel)
Despre Eduard nu prea am mai povestit ca sa nu mai tot zic "de rau" de copil, la gradinita e bravo spun tipele, dar cand ajunge acasa incepe sa protesteze la orice, expresia favorita: "aloa shedi" (allora scendi)...cand nu vrea sa manace, adica mai mereu...se pregateste sa rastoarne mancarea din farfurie, eu ii zic daca nu ti-e foame allora scendi, cred ca mi se citeste pe fata enervarea, si zice si el la fel cand se enerveaza, sau mai are una: "du-te", invatata tot de la mine normal, se duce in baie si deschide robinetul la bideu, sare apa peste tot...eu intru neagra de nervi si-i spun du-te, du-te de-aici...cand il aud prin casa du-te, du-te e clar ca a facut prostioare, macar ma pregateste putin pana ajung sa vad ce a mai stricat. Off, sunt mama monstru dar mi-a trecut faza cand ma amuzam ca mi-a umplut baia de apa, sau a varsat mancarea si a intins-o pe masa sau pe scaun...Nu stiu cum rezistam daca nu-l duceam la gradinita....astept minunata varsta de trei ani, cica ar fi mai prietenosi dupa
Fetele nu va speriati, nu toti sunt asa...
micio draga, eu deja mi-am pierdut rabdarea (sperand ca e o faza trecatoare asta cu nervii mei) si al meu e inca foarte mic, nici macar nu a inceput sa mearga, dar ni mare parte e de vina sotul (barbatii astia in general nu stiu sa sufere deloc fara sa-i faca si pe cei din jur sa se simta inutili) ca la fiecare 5 se. are nevoie de mine,nici macar cand am bb in brate nu ma slabeste, de ex:
-"pregateste-mi si mie sa ma hainele sa ma imbrac sa merg la terapie" (cum nu am 10 maini trebuie sa le iau pe rand) nici bine nu-i las lenjeria si sosetele pe pat ca: -"pai pantalonii si bluza nu m-i le aduci?", cand i le dau -"pai si cine ma ajuta, ca eu singur nu pot?" , nici binenu ma departez ca incepe: -"vezi ca nu-mi plac hainele astea, ca pantalonii astia de treining gri nu se asorteaza cu tricoul negru, nai bine adu-mi tricoul rosu" etc.... si asa decurge ziua mea de dimi pana seara, toate in ceea mai mare parte lefac cu Tobia dupa mine in marsupiu, ptr. ca, daca il las lui...el il pune pe pat (ce-i drept e greu si ptr. mine, in special cand se agita) si se uita la tv, iar cum Tobia dupa in scurt timp isi pierde interesul ptr. ce face si se enerveaza daca nu-l baga nimeni in seama se pune pe plans, iar al meu sot striga in gura mare: -" Simooooo, vino sa iei copilul ca nu mai pot sa-l tin cuminte" .....
si asa simt ca explodez de nervi zilnic cand il vad pe al meu sot cat e de egoist, stiu ca boala face dinom neom, dar nu l-am aruncat eu de pe motocicleta, anzi...l-am tot rugat sa nu-si ia motor ca in Ro. nu esti sigur cu masina, darmiter cu motocicleta....
hai ca acum va las, ca nu vreau sa va deprim cu problemele mele, ca si-asa sunt eu

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

alipiticot spune:
buna ziua,scuze ca ma bag asa peste subiectul vostru dar nu stiu cum sa procedez sa pot rezolva problema mea....
Va rog mult daca ma poate ajuta cineva ,de unde pot face rost de vit D2 injectabila...Baietelul meu a fost diagnosticat cu rahitism tardiv si mi trebuie 6 fiole de vit D2 pt a putea incepe schema de tratament.Stiu ca la noi nu se gasesc,dar nu stiu unde sa caut...As vrea sa stiu daca in Rep Moldova se gasesc ,eu fiind din Iasi ar fi f usor sa ajung acolo sa cumpar fata de Austria sau alta tara...rog daca sunt fete din Moldova sa mi spuna daca se gasesc si daca in orice localitate,daca se cumpara la liber...etc.
Va rog mult , ma poate ajuta cineva cu detalii,sunt deschisa la orice varianta,trebuie sa fac rost de ele,indiferent de pret.
va multumesc mult,mult.
Acesta este subiectul deschis de mine.am postat si aici poate ma ajuta cineva cu o informatie.
Am inteles ca si in Italia se gaseste,stiu ca e cam mult sa rog pe cineva sa mi trimita dar momentan nu am alta solutie.
Va multumesc mult!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
daraban spune:
quote:
Originally posted by simonicutzaquote:
Originally posted by micio
Petro, eu ii dau tot iaurt intero lui Eduard, marca "Merano", e cremos, nu foarte acru, gustul clasic de iaurt, fara conservanti...(ambalaj bleu cu alb cu o floricica margaretutza sau musetel)
Despre Eduard nu prea am mai povestit ca sa nu mai tot zic "de rau" de copil, la gradinita e bravo spun tipele, dar cand ajunge acasa incepe sa protesteze la orice, expresia favorita: "aloa shedi" (allora scendi)...cand nu vrea sa manace, adica mai mereu...se pregateste sa rastoarne mancarea din farfurie, eu ii zic daca nu ti-e foame allora scendi, cred ca mi se citeste pe fata enervarea, si zice si el la fel cand se enerveaza, sau mai are una: "du-te", invatata tot de la mine normal, se duce in baie si deschide robinetul la bideu, sare apa peste tot...eu intru neagra de nervi si-i spun du-te, du-te de-aici...cand il aud prin casa du-te, du-te e clar ca a facut prostioare, macar ma pregateste putin pana ajung sa vad ce a mai stricat. Off, sunt mama monstru dar mi-a trecut faza cand ma amuzam ca mi-a umplut baia de apa, sau a varsat mancarea si a intins-o pe masa sau pe scaun...Nu stiu cum rezistam daca nu-l duceam la gradinita....astept minunata varsta de trei ani, cica ar fi mai prietenosi dupa
Fetele nu va speriati, nu toti sunt asa...
micio draga, eu deja mi-am pierdut rabdarea (sperand ca e o faza trecatoare asta cu nervii mei) si al meu e inca foarte mic, nici macar nu a inceput sa mearga, dar ni mare parte e de vina sotul (barbatii astia in general nu stiu sa sufere deloc fara sa-i faca si pe cei din jur sa se simta inutili) ca la fiecare 5 se. are nevoie de mine,nici macar cand am bb in brate nu ma slabeste, de ex:
-"pregateste-mi si mie sa ma hainele sa ma imbrac sa merg la terapie" (cum nu am 10 maini trebuie sa le iau pe rand) nici bine nu-i las lenjeria si sosetele pe pat ca: -"pai pantalonii si bluza nu m-i le aduci?", cand i le dau -"pai si cine ma ajuta, ca eu singur nu pot?" , nici binenu ma departez ca incepe: -"vezi ca nu-mi plac hainele astea, ca pantalonii astia de treining gri nu se asorteaza cu tricoul negru, nai bine adu-mi tricoul rosu" etc.... si asa decurge ziua mea de dimi pana seara, toate in ceea mai mare parte lefac cu Tobia dupa mine in marsupiu, ptr. ca, daca il las lui...el il pune pe pat (ce-i drept e greu si ptr. mine, in special cand se agita) si se uita la tv, iar cum Tobia dupa in scurt timp isi pierde interesul ptr. ce face si se enerveaza daca nu-l baga nimeni in seama se pune pe plans, iar al meu sot striga in gura mare: -" Simooooo, vino sa iei copilul ca nu mai pot sa-l tin cuminte" .....
si asa simt ca explodez de nervi zilnic cand il vad pe al meu sot cat e de egoist, stiu ca boala face dinom neom, dar nu l-am aruncat eu de pe motocicleta, anzi...l-am tot rugat sa nu-si ia motor ca in Ro. nu esti sigur cu masina, darmiter cu motocicleta....
hai ca acum va las, ca nu vreau sa va deprim cu problemele mele, ca si-asa sunt eu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericitade
Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!
sa stii ca si al meu sot mai are tendinta,fa-mi aia ,adu-mi aia,eu mai fac pana ma satur
Apoi ii zic sa mai faca si singur ca nu sunt eu servitoarea lui.
Daca sunt sotie nu inseamna ca sunt si servitoare!
dana si
delia (11.03.2007)
mamii spune:
simonicuta imi pare foarte rau pentru ca treci prin asa cva!Dar ca sa te mai calmezi putin am sa iti vorbesc de iubi.DAca are toate tricourile calcate mai putin 1 in ziua aia sigur il vrea pe ala necalcat si bineinteles se utia asa in okii mei ca o matza deaia mititica sa i-l calc si lui.In fiecare dimineata pierde minim o jumatate de ora sa se imbrace timp in care strica toate hainele adica in sensu ca ele sunt calcate in dulap cand ishi ia el un tricou nu mai gaseshti 1 calcat bine.Nu mai vorbesc daca trebuie sa plecam undeva.
Intodeauna cand gatesc si il intreb ce zici fac .....nushu ce mananci si maine ca sa nu mai stau sa gatesc..zice da da desigur ce ..a 2 a zi arunc sigur ce am gatit ca el nu mai mananca.Trebuie sa i se gateasca de 2 ori pe zi.
si cu bebe face cam la fel.Daca il las sa stea cu el o juma de ora...el se chiorashte la tv bebe se plictiseshte...si ma intreaba auzi da fitu de ce nu sta?!
Ma rog chestii deastea barbateshti...
nu zic nu se joaca cu el si ma mai si ajuta dar nu cat ash vrea eu:( si nici nu pot vb cu el k imi zice ca el face totu greshit si ca de ce mai stau cu el...hai ca m-am eliberat si eu de una alta...
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by alipiticot
buna ziua,scuze ca ma bag asa peste subiectul vostru dar nu stiu cum sa procedez sa pot rezolva problema mea....
Va rog mult daca ma poate ajuta cineva ,de unde pot face rost de vit D2 injectabila...Baietelul meu a fost diagnosticat cu rahitism tardiv si mi trebuie 6 fiole de vit D2 pt a putea incepe schema de tratament.Stiu ca la noi nu se gasesc,dar nu stiu unde sa caut...As vrea sa stiu daca in Rep Moldova se gasesc ,eu fiind din Iasi ar fi f usor sa ajung acolo sa cumpar fata de Austria sau alta tara...rog daca sunt fete din Moldova sa mi spuna daca se gasesc si daca in orice localitate,daca se cumpara la liber...etc.
Va rog mult , ma poate ajuta cineva cu detalii,sunt deschisa la orice varianta,trebuie sa fac rost de ele,indiferent de pret.
va multumesc mult,mult.
Acesta este subiectul deschis de mine.am postat si aici poate ma ajuta cineva cu o informatie.
Am inteles ca si in Italia se gaseste,stiu ca e cam mult sa rog pe cineva sa mi trimita dar momentan nu am alta solutie.
Va multumesc mult!
Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
nu stiu daca se gasesc, pot sa ma interesez in farmacie ... si sa vad daca se da fara reteta.
eu am o prietena care vin in tara la sfarsitul lunii iunie si vine chiar la Iasi.
daca se poate lua fara reteta si intre timp nu ai rezolvat, spune-mi.
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by mamii
neatza fetelor!!|!
Pe mine nu ma striga nemenea??Hai ca va dau o
si poate va amintiti si de mine
eu non stop cu bebe cu joaca...
TANTIioana
te pup scz ca nu am raspuns ieri dar eram intr-un du-te vino si o sa mai tot fiu de acum incolo vreo luna de zile ca ,,,incepe curatenia pentru nunta cumnatamii...si sta si soacramea acasa...
Noua ni s-a stricat mashina adica inca mai merge dar nu se shtie pentru cat timp...asa ca ieri am fost sa vedem o masinica Volswagen ( nushu cum se scrie dar ati inteles voi) golf 5 adicaaaaa asta http://www.civitauto.it/usato/VW%20GOLF%205%20SERI%20ESPORTLINE%202.0.JPG si am ramas cu inima zob e superba dar are 95 d mii de km si vrea 12500 p ea...UFFF VREAU BANIIIIIIIIIIIIIII
ma duc sa ma uit la poze pupici
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">Alex
mamii e super masina, oricum masinile marca VOLKSWAGEN sunt cele mai bune ptr. oras si afara la raportul pret-calitate, dar ai incercat sa vezi si acest model ?
eu am acest model de masina, am luat-o noua in leasing pe firma, e super incapatoare are un porbagaj imens gasesti detalii www.volkswagen.ro/" target="_blank"> aici iar acum ca trebuie sa o schmb imi vine sa
ca nu vreau sa ma despart de masinutza asta, dar ce sa fac tre sa iau una automat ca sotul nu-si poate forta piciorul ptr ca e a 2-a op. suferita in acelasi loc ..... asta e ....
sacrifici, sacrifici, sacrifici"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de