MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by daraban

quote:
Originally posted by mamii

daraban inca nu e sotzul meu e logodnic :D ne casatorim la anu' :D.Nu am permis o sa dau si eu in curand sper.si pe mine ma mai scoate ale din sarite ....da imi trece repede si nu ma pierd cu firea ...AAA si apropo iubi nu e italian e roman.

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

de aceea te intrebam de iubi tau,pt sa eram curioasa cum sunt soacrele italience
tot stresante ca si romancele sau nu...

dana si delia (11.03.2007)

eu am o soacra italianca si e "pita lui D-zeu", o tare mult, dar soacrele sunt soacre, nu depinde de nationalitate cat de caracter si de cat % isi folosesc materia cenusie (de parca ele nu au fost nurori in viatza), iti poate face zile fripte atat o italianca cat si o romanca, depinde de norocul pe care il ai .....

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

simonicuta o sa fiu sincera:D imi place mashina dar ma simt prea tanara pentru o mashina de gen mi se pare prea mare pentru 2 pishpirei ca noi

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxali

Salut mamicutelor!
Azi a avut baiatul serbare...mai are 2 zile si intra in vacanta.Au prgatit in sala de sport 2 dansuri si percors cu obstacole,dupa am festegiat cu toti in clasa

cred ca sa-u distrat tare bine copii, asteptam poze de la eveniment !!!

quote:

Simo, da esti o enciclopedie ambulanta...cunosti cam tot ce misca

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

iacata ca asa mi-am gasit si eu rolul meu pe forum

oricum am un "ghid profesionist" in casa (sotul meu), spre rusinea mea el cunoaste si Romania mai bine decat mine, m-a dus sa vizitez locuri in Ro. de a caror existenta nici nu aveam habar ...

www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

quote:

Salut mamicutelor!
Azi a avut baiatul serbare...mai are 2 zile si intra in vacanta.Au prgatit in sala de sport 2 dansuri si percors cu obstacole,dupa am festegiat cu toti in clasa

cred ca sa-u distrat tare bine copii, asteptam poze de la eveniment !!!

quote:

Simo, da esti o enciclopedie ambulanta...cunosti cam tot ce misca

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

iacata ca asa mi-am gasit si eu rolul meu pe forum

oricum am un "ghid profesionist" in casa (sotul meu), spre rusinea mea el cunoaste si Romania mai bine decat mine, m-a dus sa vizitez locuri in Ro. de a caror existenta nici nu aveam habar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!
Noi am avut o dimineata atipica. Mai intai,Anais s-a tot matait de la 6 jumate,nu stiam ce-i trebuie.Am luat-o cu mine in pat,dar n-avea chef de somn,pe urma m-am prins,vroia sa stea in tranzat si sa vorbesca cu prietenii ei de plus..Apoi,cand sa pape,mai mult dormea,dupa ce s-a terminat masa si am pus-o la somn ca isi mozolea degetele si se ciufulea (ca asta-i stilul),dar a adormit tarziu,taman cand trebuia sa plecam la vaccin.Primul ei vaccin,draguta!Deci,a ajuns acolo obosita moarta.Si cum e foarte reticenta la necunoscuti,de cum a vazut atata lume,a inceput sa planga.Inauntru,si mai si - 2 intepaturi,in total 8 vaccinuri,ma rog,primele doze..Dar acum pare sa fie totul in regula,doarme de 2 ore fara sa miste.Nici n-o scol pt urmatoarea masa...Offf,ma doare sufletul cand are ceva!
Mamii,Simona,imi pare rau ca nu prea aveti ajutor din partea lor.Eu nu stiu ce m-as face fara al meu,el vede de fata noaptea,iar cand e acasa,face de toate - o schimba,ii da sa manance,ii povesteste..la "dispensar",de ex, a sarit imediat s-o ia in brate cand a inceput sa planga,de parca eu nu eram acolo.Dar bine,eu mereu am zis ca el e mai empatic decat restul barbatilor.
Si Simo,ai dreptate,asta e scopul forumului,sa discuti si sa afli ce poti face la nevoie intr-o tara straina.Ca e tare rau sa bajbai in ceata..
Bidonsky,iti doresc si eu o nastere usoara!Sa ne anunti cand vine bb,sa-ti facem galerie!Pt mine a fost o perioada tare misto aici pe forum inaintea nasterii,cred ca le-am innebunit pe fete cu intrebarile mele,dar ele au fost niste dragute!
Petro,unde esti,te-a dovedit Nasturica?
O zi buna tuturor!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eccomi!!!

raluca - nu m-a dovedit, tot mai tare-i mama . Suntem pe-aici, tocmai ce ne-am trezit din somnicul de infrumusetare si ne pregatim sa iesim la plimbare ... azi cica e soare ..

Aha, deci si Anais e reticenta la straini ... Silvia mea e tare salbatica din puntul asta de vedere ... poate sa vada lume multa, aglomeratie, da' sa nu "se dea" la ea, sa nu incerce sa o ia in brate ... daca mentine distantele sunt prieteni. Poate in timp s-o mai schimba ... sper!

In leg. cu sot ajutator prin casa ... ma pot lauda si eu cu una bucata ... numai ca sta prea putin pe-acasa, munceste mult. Deh, cineva tre' sa aduca si banuti acasa ... asta e!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

buna... eu o caut pe DANANGIE... ca nu stiu nimic de ea, daca o fi nascut sau e pe punctul de

PETRO si STEFANIA, pupici la frumoasele voastre Nasturica si Broscutza

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor eu iar citesc pe diagonala. va rog sa ma scuzati
dar am iar o perioada ca nu imi pot permite sa intru..dar daca intru e ca nu ma pot abtine
stiti voi..treaba cu...

de bb2 nu am mai spus nimic ca nu am stiu ce sa mai spun.. azi dim..mi-a venit o specie de CM..nustiu exact ce e.. cum e... poate a fost o dereglare hormonala..poate a fost mai mult.... dar inca nustiu ce sa cred..ma obisnuisem deja cu ideea bb2.. dar..nu mai zic nik.. va spun ca cat de curand voi face o ecografie se vede daca a fos vreo extrauterina ceva?dar daca ar fi?...chiar nu mai spun nik..fug...merg la treburile mele.. va pup si sper sa revin curand...

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by alipiticot

buna ziua,scuze ca ma bag asa peste subiectul vostru dar nu stiu cum sa procedez sa pot rezolva problema mea....

Va rog mult daca ma poate ajuta cineva ,de unde pot face rost de vit D2 injectabila...Baietelul meu a fost diagnosticat cu rahitism tardiv si mi trebuie 6 fiole de vit D2 pt a putea incepe schema de tratament.Stiu ca la noi nu se gasesc,dar nu stiu unde sa caut...As vrea sa stiu daca in Rep Moldova se gasesc ,eu fiind din Iasi ar fi f usor sa ajung acolo sa cumpar fata de Austria sau alta tara...rog daca sunt fete din Moldova sa mi spuna daca se gasesc si daca in orice localitate,daca se cumpara la liber...etc.
Va rog mult , ma poate ajuta cineva cu detalii,sunt deschisa la orice varianta,trebuie sa fac rost de ele,indiferent de pret.
va multumesc mult,mult.

Acesta este subiectul deschis de mine.am postat si aici poate ma ajuta cineva cu o informatie.
Am inteles ca si in Italia se gaseste,stiu ca e cam mult sa rog pe cineva sa mi trimita dar momentan nu am alta solutie.
Va multumesc mult!

Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

eu am intrebat pt. cumnatul meu..ca avea si elk nevoie de asa ceva dar am intrebat pt. cele de U.I. de 100.000 si mi-au zis ca momentan au fost retrase de pe piata pt. nustiu ce incompetenta a produsului..si ca vor reveni..acum ce stiu eu daca sunt de altele te-ar interesa? eu ma duc sa intreb daca or fi mai mici de U.I de 10.000 te'ar interesa?......aaaa acum mi-.am amintit..aici pt. injectii iti tb reteta..tb sa vb cu un dr. pt ele... si asta-i alta...si pretul e o nimica toata alea de 100.000 U.I. erau in jur la 3 €..imagineaza-ti ca stea nu au cum sa coste mai mult...

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Copilul mi s-a trezit plangand si a plans vreo 2 ceasuri fara s-o pot linistiCeva neobisnuit pt ea..Am dedus ca o doare,pt ca febra n-avea.Deci i-am pus in urmatorul biberon picaturi de tachipirina.Iar acum trag sperante sa se odihneasca..
Stefi,nu mai gandi negativ,nu e bine
Weekend placut tuturor!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput