MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

quote:
Originally posted by bidonsky

BERARPIRI,,ROXALI,MAMII,DARABAN si celelalte va multumesc pentru incurajari si sfaturi si astept in continuare.
Eu mancarimi de burta nu am si nici insomnii doar pr asta cu durutul jos.EU nu stiu cum sa-mi dau seama daca am contractii sau nu,cum sunt durerile?,unde sunt?Aminteles ca ti se intareste burta dar la mine nimic deocamdata.Sper sa aparacat de curand si contractiile astea.Fetelor este adevarat ca,contactul sexual in perioada asta c
ontribuie la provocarea nasterii mai
devreme?? Mie tare mi-e frica ca o sa innasc dupa termen,nu vreau astaaaaaa!!
SA aveti parte de o zi frumoasa !la toate

CORINA IN 37 SAPT CUANDREI

Da,e adevarat ca ajuta contactul sexual la provocarea sarcinii.Si eu am ascultat sfatul unei prietene care a nascut la 38 de sapt.,si a facut .Asa ca,functioneaza!

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra'
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Eccomi!!!

raluca - nu m-a dovedit, tot mai tare-i mama . Suntem pe-aici, tocmai ce ne-am trezit din somnicul de infrumusetare si ne pregatim sa iesim la plimbare ... azi cica e soare ..

Aha, deci si Anais e reticenta la straini ... Silvia mea e tare salbatica din puntul asta de vedere ... poate sa vada lume multa, aglomeratie, da' sa nu "se dea" la ea, sa nu incerce sa o ia in brate ... daca mentine distantele sunt prieteni. Poate in timp s-o mai schimba ... sper!

In leg. cu sot ajutator prin casa ... ma pot lauda si eu cu una bucata ... numai ca sta prea putin pe-acasa, munceste mult. Deh, cineva tre' sa aduca si banuti acasa ... asta e!

Petronela si Nasturica

sa stiti fetelor ca si Delia facea scandal in preajma aglomeratiilor de persoane,cand era mai mica.
Se speria cred,dar i-a trecut pana la urma.
Acum e cea mai prietenoasa cu toata lumea.

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata mamicutelor!

m-ati lasat sa beau cafeau singura?

astazi ... ca de fiecare sambata, che noia , program administrativ ... pe urma piata ... dupa care trebuie sa merg sa cumpar un cadou pt. un botez (o fetita) ... ca tot am adus aminte de botez ...

ginger, o zi frumoasa si pupici nazdravanilor pentru maine, asteptam poze de la marele eveniment!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

fetelor eu iar citesc pe diagonala. va rog sa ma scuzati
dar am iar o perioada ca nu imi pot permite sa intru..dar daca intru e ca nu ma pot abtine
stiti voi..treaba cu...

va pup si sper sa revin curand...

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

rezolva ce ai de rezolvat ... sper sa nu fie ceva grav ... si ne mai intalnim pe aici.

p.s.
mergeti in vara asta in Ro? noi, in teorie, prin august vom fi cateva zile si prin Iasi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raluk31

Copilul mi s-a trezit plangand si a plans vreo 2 ceasuri fara s-o pot linistiCeva neobisnuit pt ea..Am dedus ca o doare,pt ca febra n-avea.Deci i-am pus in urmatorul biberon picaturi de tachipirina.Iar acum trag sperante sa se odihneasca..

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

ce mai face Anais, cu siguranta este mai bine ... si Ale imi face "crize" de plans cand nu reuseam sa-l scot afara ... afara reusea sa se calmeze, se mai plictisesc si ei sa stea doar in casa (ufaaaaaa ... si vremea nu ne ajuta cu nimic, eu m-am saturat de ploaie)

mie atat pediatra, cat si in farmacie si la pronto soccorso mi-a spus sa-i dau tacchipirina doar daca are febra ...

referitor la medicamente ... cum Ale mi-a facut febra duminica seara (i-a trecut cu tacchipirina), insa avand o tuse urata si era si racit ... discutand cu o prietena despre medicamente pt. copii, imi povestea ca a fost la un chef cu niste romani. majoritatea aveau copii mici (1-3 ani)si cum unii erau bolnaviori parintii le administrau medicamente ... OKI, cu siguranta ca ati auzit de acest medicament ... am luat si eu de cateva ori acest antidolorific si a functionat, multi zic ca este mai puternic decat AULIN ... merg in farmacie si intreb daca este oki si pt. copii (de varsta lui ALe); bineintele ca raspunsul a fost NU si nu trebuie dat nimic fara prescritie medicala. Citeam in internet ca acest medicament se poate da (jumatate de pliculet) doar copiilor intre 6- 14 ani.

Ale al meu in primul an de viata nu a luat nici un medicament ... tacchipirina din cand in cand ... cand avea febra ... dupa ce l-am dus la camin ... lucrurile s-au schimbat ... am pierdut numarul de cate ori i-am dat antibiotic .... la inceput, cateva zile, il ia ... dupa cateva zile incepe sa maraie ... cred si eu, are un sut oribil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatzaaa

dana nici eu nu le am cu medicamentele nici pentru mine damite pentru Ale.In caz de febra tachipirina si atat!Am auzit multe mamici care dau medicamente bebelushilor...fiecare face cum crede.AAA si i-am mai dat la o harcaiala pe gat niscaiva sirop.In principiu evit cat de mult se paote medicamentele.Am avut si noroc ca nu mi s-a imbolnavit.
Intradevar oki este mai puternic ca aulinul.dar la mine nici ok nici aulin nu au functionat la durerea de masea.oricum aulin si ok nu i-as da NICIODATA.Dupa 3 aulin deja aveam stari de ameteala voma eram la pamant..
Raluca poate are colici?!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Eccomi!!!

Suntem pe-aici, tocmai ce ne-am trezit din somnicul de infrumusetare si ne pregatim sa iesim la plimbare ... azi cica e soare ..

Aha, deci si Anais e reticenta la straini ... Silvia mea e tare salbatica din puntul asta de vedere ... poate sa vada lume multa, aglomeratie, da' sa nu "se dea" la ea, sa nu incerce sa o ia in brate ... daca mentine distantele sunt prieteni. Poate in timp s-o mai schimba ... sper!

Petronela si Nasturica

astazi mi-am propus sa tin topic-ul sus si mi-a venit cheful de intalniri.... muntele meu de calcat mai asteapta un pic ...

Petro, cand ne putem intalni si noi? Sa o mai "domesticim" pe Silvia un pic sau sa ne incuscrim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Neata fetele!
Am venit sa va salut, Eduard nu ma lasa la calculator..vrea sa stea el sa-l vada pe Tweety...
Ginger o zi frumoasa sa aveti!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata!

ooooo ... si è scatenata dana !!!! Cand doresti, cand ai timp ne intalnim cu placere ... insa nu prea stiu cum sa ma deplasez cu bblina la Milano (cu mezzi, ca sunt fara masina). Va asteptam pe la noi! Pupici la Ale nazdravan!!!

In legatura cu medicamentele ... nici eu la bb nu am dat decat tachipirina .. da' am auzit ca nu se dau cu lapte. Cica nu isi fac efectul ... se dau separat ... Eu ii dadeam vitaminele cu lapte si mi s-a spus ca nu e bine.

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Fetelor pupici
am intrat doar sa va spun ca nu avem varicela ci a fost ceva trecator,sau alergie la ceva sau muscaturi de insecte.Ma speriasem foarte tare.Ieri a venit preotul sa ne cunoasca juniorii si sa ne explice cum e ceremonia.Am emotii mari de tot.
Va pupacesc

Mergi la inceput