MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)
Raspunsuri - Pagina 13
daraban spune:
quote:
Originally posted by Ginger00
Fetelor pupici
am intrat doar sa va spun ca nu avem varicela ci a fost ceva trecator,sau alergie la ceva sau muscaturi de insecte.Ma speriasem foarte tare.Ieri a venit preotul sa ne cunoasca juniorii si sa ne explice cum e ceremonia.Am emotii mari de tot.
Va pupacesc
Mamica de gemenasi smecherasi
va doresc sa aveti un botez frumos si gemenasii smecherasi sa fie cuminti!

dana si
delia (11.03.2007)
Raluk31 spune:

Eu,pe fuga..
Anais a dormit f bine,multumesc de intrebare
,insa dupa ce s-a trezit am constatat ca avea un pic de febra..asa ca i-am mai dat o doza de tachipirina(mie mi s-a spus ca pot sa-i dau si in caz de febra,si daca plange prelungit,ca sa-i atenueze durerea).Eu oricum am luat cateva saptamani dupa ce am nascut,mai intai din pricina febrei pe care am avut-o in spital,apoi pt ca aveam dureri de la epiziotomie si ,pe urma,pt ca am racit
Si a ajuns si la ea prin lapte..Totusi,nu consider ca e un medicament puternic.Cat despre administratul picaturilor in lapte,habar nu am
In lapte ii bag si pasta de mar,ca pune limbuta de straja daca vreau sa-i dau cu lingurita.
Nu,Mamii,ea nu are colici,suferea din cauza vaccinului
Ginger,ma bucur ca sunteti bine!
Oana,spune-i lui Edu ca Tweety tre sa doarma de pranz![]()
Va pup pe TOATE!
Gata,v-am lasat,ma duc sa mananc pizza,ca mor de foame!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
pet.cost2005 spune:
AUGURIIIIIIIIIIIII si bine ai venit, micutule Alessio Michele !!!!!
danuta noastra (danangie) a nascut azi dimineata la 5.45 un bucalat frumusel!!!!
Mai multe nu stiu, am vazut mesajul pe mess ... o asteptam pe ea cu amanunte. Sper ca totul a decurs bine si iti doresc refacere rapida!!!!!
Petronela si
Nasturica
mamii spune:

Felicitari dana!Bine ai venit pe lume Alessio.Alessio iti urez sa nu ai parte de colici sa fii cumintel si sa nu o trezesti pe mami noaptea, iar tie dana mult laptic si multa fericire alaturi de puiutul tau!Asteptam povesti si poze dana 
ginger petrecere frumoasa!Ma bucur nespus ca nu e varicela!
Raluca tachipirina nu e un medicament puternic.eu vorbeam cu dana de OKi si AULIN si ziceam ca sunt puternice.Tachipirina se administreaza la copii pentru:febra, dureri(eruptii) dentare, plans incontinuu (care duce la dureri de cap) .Deobicei ii bag supozitor.Si intradevar dupa vaccin au reactii ...te pupam
p.s petronala multumim de veste
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
pet.cost2005 spune:
mamii - cu placere! Sper sa nu se supere dana, ca nu am fost "autorizata"
. Adica nu am primit eu mesajul cu anuntul, ci am vazut pe mess la statusul ei. Cu ocazia asa ii intorc serviciul facut cand a anuntat ea de nasterea Silviei
.
Da, tachipirina nu e medicament forte ... si se recomanda la bblusi. Da' de administratul in lapte stii ceva? E bine sau nu? Ca am inteles ca nu se asimileaza daca sunt date cu lapte ... adica ii dai degeaba medicamente cu lapte. Daca e asa, eu vreo 3-4 luni i-am dat vitaminele (D si fluor) degeaba
.
Petronela si
Nasturica
mamii spune:
Parerea mea proprie si personala!Habar nu am daca se dau in lapte sau nu ...nu cred ca ar fii o problema administrarea lor cu ceva(lapte) dar cred ca il dilueaza(medicamentul)Eu cand i-am dat ceva i-am dat in gurita lui cu lingurita seringa.Eu vitaminele nu i le administrez.Mi se pare ca mananca destul si bea destul lapte pentru ai administra si vitamine.Nu duce lipsa de energie
(...!!!!)nu este somnolent etc..Dar asta fac eu si nu trebuie sa se ia nimeni dupa mine
Plus ca nu i-am facut nici o analiza a sangelui care sa arate carente pe undeva.
Alex
pet.cost2005 spune:
Nu ii dau vitamine pt. ca ar avea lipsa, nici eu nu am facut de altfel nici o analiza sa vad .... ci pt. ca vitamina d este indicata in primul an de viata. Ajuta la asimilarea calciului in oase. Iar fluorul pt. dinti, pt. formarea dintilor. Deci, acum nu se vede, ci mai tarziu daca sunt sau nu lipsuri. In fine, asa mi s-a spus din spital si de catre pediatra ...
Petronela si
Nasturica
mamii spune:
si mie mi s.a zis sa ii dau dar un studiu facut in anglia
spune ca daca copilul sta afara sa il vada soarele minim o jumatate de ora pe zi si bea 500 de ml d lapte p zi nu are nevoie de suplimentzi.este parerea si decizia mea..nu zic sa se ia nimeni dupa mine![]()
Alex
pet.cost2005 spune:
Da, am inteles ca e parerea ta, nu vreau sa dau nasteri la polemici. Si eu am citit ca nu-i deajuns expunerea la soare, trebuie administrata si vitamina D. Mai ales pt. bblusii nascuti iarna, cand nu ii poti scoate zi de zi la aer. Cum e si cazul Silviei ca e nascuta in noiembrie
. Dar, exact cum ai subliniat, fiecare face cum crede de cuviinta.
Petronela si
Nasturica
pet.cost2005 spune:
Aaa si mai vroiam sa ii spun stefaniei, e priml CM dupa nastere? Daca da, si la mine a fost o specie de CM la inceput, adica fff putin si cantitativ si ca durata. Deci, nu cred ca a fost sarcina ... insa luna urmatoare mi-a venit normal. Cum te mai simti?
Petronela si
Nasturica