MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)
Raspunsuri - Pagina 14
slimatei spune:
buna ! asa ce m-am gandit la dana (danangie)zilele astea..desi nu prea am timp... am zis sa deschid si eu computerul, presimteam eu ceva..si ma gandeam sa fac un pic de galerie si eu pe aici..prea tarziu...si-mi pare rau ..ca n-am fost pe faza...intre timp am auzit ca dana a nascut.. oricum, nu cred ca e tarziu pt. felicitari din toata inima si bine ai venit,pe lume micutule Alessio Michele !!!!!
Sa ai in viata parte de tot ce e mai bun!!!!

in rest va pup pe toate ... voi reveni in curand!
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
pet.cost2005 spune:
stefy - aloooooooooooooo ???????? Unde o tai asa? Mai treci pe-aici, nu numai pe fuga ...
Petronela si
Nasturica
bidonsky spune:
FELICITARI DANA SI BINE AI VENIT PE LUME ALESSIO.Sa va traiasca puiutul si sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si fara colici.Sa fie un copil cuminte sa nu o chinuie pe mama.
Se para ca am ramas singura insarcinata.Deabia astept sa va dau si eu vestea cea mare.
Va pup.Si sa aveti parte de o zi splendita.
Dana te asteptam cu vesti.

CORINA
CU ANDREI AMR 21 ZILE
daraban spune:
Felicitari danangie si bine ai venit Alessio Michele.
Sanatate la amandoi!
dana si
delia (11.03.2007)
alex14 spune:
FELICITARI DANAGIE SA-TI TRAIASCA PUIUTUL MARE , SANATOS , CUMINTE SI FRUMOS, SA TE BUCURI TOATA VIATA EL SI SA ITI ADUCA NUMAI BUCURII !

BINE AI VENIT ALESSIO !

Fetelor, am itrat sa vad ce mai faceti , noi sintem ok, tot pe afara , smekerul nu mai vrea in casa aproape deloc, papa bine , doarme super bine , avem 5 dintisori si totul e super ok, nu mai vrea girelo vrea tot pe jos sa mearga sa il tin de manute, seara mor de dureri de spate )in 4 labe nu vrea sa mearga , asa ca sport toata ziua 

va
pe toate si va urez numai bine !!
http://www.flickr.com/photos/alex_14/
bb_yasmi spune:
DANA DRAGUTA FELICITARI DIN SUFLET!! AI VAZUT DOAMNE-DOAMNE TI-A DARUIT SI TIE O MININE!!!! SA FIE SANATOS SI MANACIOS, IAR TU SA TE REFACI REPEDE!! ASTEPT DETALII!! FELICITARI MAMICO!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Berarpiri spune:
Bine ai venit pe lume Alessio Michele!Sa fiti sanatosi,si va doresc tot binele din lume!!!!
Scriu in fuga,ca am avut 2 nopti cam grele...acum a adormit Ambra si ma pun si eu la somn..
Noapte buna tuturor!!!
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
'
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
AUGURIIIIIIIIIIIII si bine ai venit, micutule Alessio Michele !!!!!
danuta noastra (danangie) a nascut azi dimineata la 5.45 un bucalat frumusel!!!!
*************************Petronela si
Nasturica
Bine ai venit Alessio Michele!
Felicitari parintilor si refacere usoara mamicii!
dana7mi spune:
buna dimineata!
mamicutelor unde sunteti? a iesit un pic soarele si ati plecat toate la mare sau la plimbare?
cafea nu ofera nimeni? mai intai trebuie sa ma spal pe cap ... ca ieri nu am avut timp. Am calcat, am fost cu o prietena sa le cumpere rochite la fetite/hainute (le duce in Romania sa faca vacanta ... sa vada si ele unde si ce se gaseste in Romania ... au 7, respectiv 8 ani si au fost in tara doar pt. cateva zile ..). Abia astept sa le aflu impresiile. La cina am fost la boy scout (o cina ma salbatica ... gratar (de carne si legume), prajituri facute de o bunicuta ... lipsea doar cafeluta. Aveam o foame cand am ajuns ... trafic intens (la milano concertul cu Vasco Rossi ... a mai si plouat torential, travic deviat
)
Cadou pt. botez nu am luat, vom merge mai intai intr-un centru comercial, cu siguranta voi gasi ceva sa ma inspire.
ce mai face cea mai tarana neomama Danangie? cum a fost prima senzatie cand ti-ai sinut puiutul in brate? asteptam poze!!!!!!!!!!!!!
va doresc o zi buna (tuturor mamicilor) si puiutilor pupici!
pet.cost2005 spune:
Neata!
Tocmai am vorbit cu dana si m-a autorizat sa va dau vesti despre ea si bb Alessio. Sunt bine amandoi, bb e frumos si sanatos si de-abia incearca sa se acomodeze cu peisajul asta nou
. Nu prea stie inca sa suga, da' o sa invete el.
Nasterea cica a fost grea, travaliu de 30 ore, nastere naturala fara epidurala. Mamica era obosita, dar fericita, abia asteapta sa ajunga acasa cu puiutul.
Petronela si
Nasturica