MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)
Raspunsuri - Pagina 19
mamii spune:
raluca nu te agita o agiti si pe ea!O sa faca caca stay linishtita.noi parintii suntem cam obsedati asa ca, copilul nostru sa fie ca un ceas elvetian. Sa faca caca sa manance sa doarma cat vrem noi si cat consideram noi ca e bine
.eu zic sa nu te ingrijorezi te puuup
Cristina ce faci ??Ne mai citesti??Esti bine?? te pupam
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
micio spune:
Buna dimineata!
Auguri Silvia, la cat mai multe luni!
Raluca, deci te-ai luat de baut cafea daca nu mai face nimeni ceai si pt tine
...Imi pare rau ca se chinuie cu constipatia pitica, ai incercat si cu piure de pere?
Al meu copil nu am mai facut febra, cred ca luase ceva virus ca incepuse sa-i curga putin nasul, dar nu s-a complicat treaba, se pare ca a luptat organismul...
Raluk31 spune:
Da,Oana,nu-mi mai face nimeni
Am incercat para si s-a strambat toata..acum sunt la morcov amestecat cu apa Uliveta (sa-l fac suc).Tu ce crezi,e prea iute pt pruna (pasta)?Am mai incercat sa fierb 2 prune uscate si i-am dat zeama mai demult - tot fara efect (exceptand gaze)
Mamii,noi chiar avem o problema,ea de doua ori in viata ei (extrauterina
) a facut singura si asta la incepututi,cand laptele meu era mai mult sau egal cantitativ cu cel artificial.De saptamani intregi face doar cu supozitor,cu toate ca am asteptat si 3-4 zile,doar-doar reuseste...Iar supozitorul nu e o solutie,da dependenta.
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Raluk31 spune:
Petro,cu gandul la voi si iar m-am luat cu ale mele!![]()
Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
simonicutza spune:
'neatza fetelor!!!
am si eu un pic de timp de net azi,
imi doarme dus acum iar sotul e plecat sa faca fizioterapie.
mamii merci de
, e fooooaaarrrttteee bunaaaaaa
!!!
Raluk31 are dreptate mamii cand iti spune sa nu te stresezi, face Iasminica kk cand ii vine si Tobia mai avea momente cand se constipa, dar l-am lasat in pace, nu i-am dat nici macar subpozitor si si-a reglat singur organismul (acum facecam de 2-3 ori/zi kk-lica),cl putin asa m-a invatat pediarta mea din Ro. si vad ca a avut dreptate.
acma nah...fiecare bb are un alt organism si face altcuva nevoile,cred ca ar trebui sa mergi la urgente cu ea, poate ei te pot ajuta cu ceva, chiar si cu un sfat si tot e bine. Mult noroc .
AUGURI Silviutza !!! La cat mai multe lunitze, sa cresti mare si frumoasa ca o
!!!
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!! 
Berarpiri spune:
Silvia
!!!
Raluca mie mi-a dat pediatra pentru Ambra un sirop(e pe baza de zahar) se numeste PORTOLAC.La Ambra functioneaza.Ea avea probleme inainte sa incepem diversificarea,apoi nu am mai avut probleme pana au inceput sa iasa dintisorii.Acum se zareste al treilea dintisor,si de trei zile e constipata.Ii dau o lingurita de sirop seara,si nu mai are probleme.Nu il dau mai mult de 5-6 zile,chiar daca dc a zis ca se poate da si o luna.Stiu ce inseamna sa o vezi cum sufera.Sper sa isi revina!
micio ma bucur ca e bine Eduard.Am auzit la tv ca sunt tot felul de virusi...dar trec fara tratament...
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
'
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Raluk31 spune:
Andreea,multumesc pt idee,cine stie,poate ca am sa incerc si siropul asta intr-o zi - sper sa nu mai fie cazul..tu de la ce varsta i l-ai dat?
Deocamdata,am mai aflat o posibilitate de a rezolva fara medicatie aceasta problema la bebei : 2 lingurite suc mar si 2 suc morcovi pe zi - facute in casa
Raluca
de Anais Iasmina
Berarpiri spune:
raluca faci bine asa,incearca toate modurile naturale,apoi daca nu functioneaza nici unul,da-i sirop,sau ce iti zice pediatra.Eu i-am dat la Ambra prima data sirop la 7 luni jum.,ca nici eu nu vroiam sa il dau,dar atunci i-au iesit hemoroizi(era constipata ca ii iesea un dinte)si i l-am dat.Pe Ambra a ajutat-o foarte mult mancarica.Dupa ce a inceput sa bea de mai putine ori pe zi laptic,si manca pranz si cina,facea cel putin de 2 ori pe zi,fara probleme.Vei vedea ca va fi bine si nu va mai avea nici Anais probleme.
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
'
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
La multi ani Silviuta!
Am citit din urma si mi-am dat seama ca am ceva propleme cu tastatura...pap prea multe litere
Berarpiri lasa ca mai aveti timp de bb2...mai rasfatativa si voi ...
Stefi am vazut-o acum pe printesica cum se diversifica![]()
Cristina o fi terminat examenele??...parca avea si botezul fetei...
pupacesc toate fetele
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
mamii spune:
yellooo
fetelor da pe unde umblatzi???
Tanti ioanaaaaaaaaaaaaaa
raluca daca ti-a dat voie pediatra ii poti da si ceai sau suc de para sau prune:)o lingurita zic eu ajunge
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz