MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna dimineata!

(ceai pt Raluca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oana
Tocmai am venit de la plimbare,m-a batut soarele in cap de m-a ametit.Ce nu-mi place caldura asta!
Bebelusa a transpirat si ea ,draguta, dar cu toate astea a dormit..acum face vocalize in patut!
Ma bate gandul sa scriu povestea nasterii,sa vedem daca voi avea timp..Nu de alta,dar sa le "pregatesc" moral pe fete!Glumesc,glumesc...

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Uraaaaa,s-a kk-risit copilu'!Acuma nu stiu daca de la lingurita de suc de morcov de ieri sau de la faptul ca am crescut doza de Bonnisan....

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Zis si facut..

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122503

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

raluca am citit felicitari!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Raluca, in noaptea cand s-a hotarat Anais sa vina am visat ca eram cu tine la spital ca erai in travaliu (nu stiu ce cautam ma apucase curajul cred)...in fine visul e mai lung dar nu va plictisesc...si cand am deschis forumul am vazut ca ai scris ca a inceput travaliul

Am luat rezultatul lui Eduard la gat, din pacate nu s-a sterilizat, e prezent inca streptococul ...maine il vizitam pe pediatru sa vedem ce-i de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

raluca am citit povestea nasterii...m-am emotionat...felicitari!

Chiar daca nu ma prea pricep sa povestesc,am scris si eu experienta travaliului si a nasterii;am profitat,ca azi am avut o fetita cumintica..acum doarme.

30 septembrie...s-a nascut sufletelul nostru

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra'
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Andreea,am citit si eu..of of,mai mai!E bine cand totul se termina cu bine
Oana,se vede treaba ca ai calitati paranormaleEu chiar sunt curioasa ce ai visat de fapt..poate o data,cand ai timp,imi pove
Imi pare rau pt Edu,sunt caposi streptococii astia

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput

Raluca, o sa-ti povestesc pe privat visul daca chiar vrei. Despre paranormal, e doar o coincidenta ca tot povesteam pe aici de contractii si nasteri...ca sa vedeti ce atasata sunt de fetele de aici si noaptea le visez...

Mergi la inceput

Mamii,mersi,stii ca plecasem la drum cu frumoasa ta poveste..

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput