MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)
Raspunsuri - Pagina 20
Raluk31 spune:

Oana
Tocmai am venit de la plimbare,m-a batut soarele in cap de m-a ametit.Ce nu-mi place caldura asta!![]()
Bebelusa a transpirat si ea ,draguta, dar cu toate astea a dormit..acum face vocalize in patut!
Ma bate gandul sa scriu povestea nasterii,sa vedem daca voi avea timp..Nu de alta,dar sa le "pregatesc" moral pe fete!
Glumesc,glumesc...![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Raluk31 spune:
Uraaaaa,s-a kk-risit copilu'!
Acuma nu stiu daca de la lingurita de suc de morcov de ieri sau de la faptul ca am crescut doza de Bonnisan....
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Raluk31 spune:
Zis si facut.. ![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122503
Raluca
de Anais Iasmina
mamii spune:
raluca am citit felicitari!
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
micio spune:
Raluca, in noaptea cand s-a hotarat Anais sa vina am visat ca eram cu tine la spital ca erai in travaliu (nu stiu ce cautam ma apucase curajul cred
)...in fine visul e mai lung dar nu va plictisesc...si cand am deschis forumul am vazut ca ai scris ca a inceput travaliul 
Am luat rezultatul lui Eduard la gat, din pacate nu s-a sterilizat, e prezent inca streptococul
...maine il vizitam pe pediatru sa vedem ce-i de facut
Berarpiri spune:
raluca am citit povestea nasterii...m-am emotionat...felicitari!
Chiar daca nu ma prea pricep sa povestesc,am scris si eu experienta travaliului si a nasterii;am profitat,ca azi am avut o fetita cumintica..acum doarme.
30 septembrie...s-a nascut sufletelul nostru
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
'
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Raluk31 spune:
Andreea,am citit si eu..of of,mai mai!E bine cand totul se termina cu bine
Oana,se vede treaba ca ai calitati paranormale
Eu chiar sunt curioasa ce ai visat de fapt..poate o data,cand ai timp,imi pove
Imi pare rau pt Edu,sunt caposi streptococii astia![]()
Raluca
de Anais Iasmina
micio spune:
Raluca, o sa-ti povestesc pe privat visul daca chiar vrei. Despre paranormal, e doar o coincidenta ca tot povesteam pe aici de contractii si nasteri...ca sa vedeti ce atasata sunt de fetele de aici si noaptea le visez...
Raluk31 spune:
Mamii,mersi,stii ca plecasem la drum cu frumoasa ta poveste..![]()
Raluca
de Anais Iasmina

(ceai pt Raluca)