MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)
Raspunsuri - Pagina 18
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by micio
Daraban, acum mi se pare si mie amuzant cand ma vad cum stateam langa usa si il rugam sa invarta cheia...Nu poti sa faci o greselutza ca ti-o taxeaza imediat...am scos toate cheile din usi sa nu ramana blocat pe undeva.
quote:
In seara asta a facut 38 febra...era si cazul ca a stat 2 saptamani sanatos doar...poate o fi ceva trecator ca nu mai pot sa-l vad bolnav, in plus iar ar trebui sa nu mearga la gradinita, iar cu vremea asta ploioasa ce ma fac cu el in casa...Deseneaza pe ecranul de la tv cu carioci, cand il inreb ce face acolo zice "uchii"...le face ochii la crainice. E asa dulce uneori, il mai apuca dragostea si vine sa ma pupe si-mi spune "tae te te" (tare te iubesc)
A mai facut febra? si eu il am din nou pe Ale cu antibiotic ... bronsita

.Multa sanatate lui Eduard!
Roxali spune:
Sanatate puiutilor bolnaviori
Romania nu a luat bataie,dar Italia e pe cale.
Berarpiri o iei pe urmele Stefaniei...cu ochi sau fara??.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
daraban spune:
ciao fetelor
E gata meciul cu Olanda,au luat bataie italienii nostri ![]()
Sper sa ii bata si romanii ,vineri
dana si
delia (11.03.2007)
simonicutza spune:

Dana felicitari mamicutzo !!! 

bine ai venit pe lume
Alessio !!!
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!! 
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by micio
Azi Eduard m-a incuiat in casa, las cheile in usa pe exterior sa nu risc sa raman pe afara daca ies pe hol, dar a iesit el si a rasucit si cheia, iar eu nu stiam ca poate s-o faca...am strigat-o pe vecina de jos sa vina sa-mi descuie usa, noroc ca era acasa ca nu stiu ce faceam...
adevarul e ca sunt foarte imprevidibili acum, esuficient sa vada o data o actiunepe care o faci ca el sa te copieze fara a stii sa repete actiunea daca i se cere in cuvinte...mult noroc cu nazdravanul
!!!"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

simonicutza spune:
quote:
Originally posted by katiapam
ciao
am aparut la orizont
scz ca tot lipsesc la apel
ati scris nu gluma
Simonicutza-din cite am ciit sotul tau e italian,cum s-a obisnuit in ro?
ce ai facut pina la urma cadouri?
ticker
de
Giulia (20/06/07)
s-a obisnuit foarte repede, mai ales ca el venea de cativa ani in Timisoara si si-a facut o gramada de prieteni pe aici; oricum cand deschizi o firma nu prea mai ai timp sa faci mofturi, iti place-nu-ti place...accepti dacavrei sa-ti mearga bine firma.
in legatura cu cadourile, am ramas la rama si planta, doar ca tre sa mai astept sa le iau, asta doar in cazul in care nu apare ceva mai interesant...
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Berarpiri spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Berarpiri o iei pe urmele Stefaniei...cu ochi sau fara??.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Ce sa facem...viata asta e asa cum e...roz,albastra...bine macar ca nu avem probleme...nu ma pot plange.Stii cum se zice:daca nu e una,e altceva...si tot asa...

cand implineste sufletelul nostru un an

poze cu Ambra
'andreea
,
de
ambra,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
Noapte buna!
Ma pun si eu in pat,desi nu stiu daca voi dormi...am niste dureri de burta,ca a venit CM.Deci m-am inselat...mai bine e asa.
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
'
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
mamii spune:

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
Raluk31 spune:
Neatza,Mamii,hai c-o beau eu cu tine![]()
Anais n-a mai dormit de la 5 jumate de dureri de burtica..Cu tot marul,n-a reusit sa mai faca kk nici macar cu supozitor..Nu stiu ce sa mai cred sau ce sa mai fac.Dr are tel inchis,vizita la spital o am abia in 17...
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

...poate o fi ceva trecator ca nu mai pot sa-l vad bolnav, in plus iar ar trebui sa nu mearga la gradinita, iar cu vremea asta ploioasa ce ma fac cu el in casa...Deseneaza pe ecranul de la tv cu carioci, cand il inreb ce face acolo zice "uchii"...le face ochii la crainice. E asa dulce uneori, il mai apuca dragostea si vine sa ma pupe si-mi spune "tae te te" (tare te iubesc)

ticker