MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!
Danagie,felicitari,sa-ti traiasca Alessio si sa fie sanatos!Stiu cum e cu un travaliu asa lung,dar cum zice si Roxali,se merita.O sa te faca bebe sa uiti de toate!
Katia,n-a mai plans Anais..Nici macar noaptea cand se scoala sa pape,se mataie asa si spera s-o auda cineva
Ce planuri aveti pt aniversarea unui anisor???
Oana,tre sa fii cu ochii pe el ca pe bomba
Va pup,ca am mancarea pe foc!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! tineti ma departe daca poti.....oare de ce nu reusesc

am venit sa-mi mai i-au o doza de DC ca ... e greu mai fara..desi imi propusesem multe si nevrute pe ziua de azi..s-au dus pe rapa toate... pana citesti si ici si colo..mai un e-mail..mai alta..iar sa dus matinata...
da' gata imi propun sa nu mai deschid PC macar pana ma mai calmez un pic... tre' sa ma dezintoxic de DC un pic daca oi reusi...

va pup ! numai bine!

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

ufff ...nu dadui cafele... tb sa dau nu pot pleca asa.. are dreptate petro sa ma traga uneori de maneca... ehee si tb sa mai si recopar cu datul raspunsurilor..uuupppssss nu-mi mai aduc aminte nik..minte obosita...

da' va pup pe toate si mai trec eu...

...pe la 4-5 lunitze,
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

quote:
Originally posted by slimatei

ufff ...nu dadui cafele... tb sa dau nu pot pleca asa.. are dreptate petro sa ma traga uneori de maneca... ehee si tb sa mai si recopar cu datul raspunsurilor..uuupppssss nu-mi mai aduc aminte nik..minte obosita...

da' va pup pe toate si mai trec eu...

...pe la 4-5 lunitze,
papa buuun ...

daca ai sti de cate ori mi-am propus si eu sa nu deschis pc deloc,cateodata mai reusesc ,dar alteori e tentatia ff mare
Asa patesc si eu,citesc aci un pic ,citesc si dincolo,inca un subiect nou si trec vreo 2 ore

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

katiapamscuze ca raspund cu intarziere,ieri nu am intrat pe net.Am avut 2 nopti cam albe din cauza mea,Ambra a dormit f. bine.Am avut si cu sotiorul,si pe cand s-au rezolvat toate au aparut niste greturi,si acum astept...e grea asteptarea...sa vad daca vin ,,musafirii" sau nu.Am facut un test,dar am inteles ca nu se fac decat dupa prima zi de intarziere...oricum a iesit negativ.

Fetelor imi spuneti si mie va rog,caninii la cate luni ies?Sau nu este o regula,difera de la bb la bb.?Mie mi se pare ca ii iese la Ambra un canin de jos.O fi prea repede la 8 luni?Iar mi s-a constipat(cala celalalt dintisor),aseara a facut umpic de febra...simptomele sunt...nu stiu nici eu.

Am inceput sa-i dau siropul iar,si nu mai are probleme.E bun siropul asta...

stefania ma bucur ca nu reusesti fara pc,asa mai stai la o vorba cu noi.

roxali asa e si Ambra.Doamne fereste sa zic o vorba mai rastita,sau sa ii vorbeasca o persoana pe care nu o cunoaste!Sunt ,,domnisoare" in toata regula...

micio acum e perioada cand tre' sa fii ochi si urechi...peste putin timp urmez si eu...macar mai invat din ,,nazbatiile" puiutilor vostri.Cum se simte Eduard?De la ceafacut febra?Sper sa se faca bine!

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra'
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut toate fetele!
Chiar daca e urat afara incercam sa ne distram...pe unul l-am inscris 3 sapt la piscina cu pulmino...pe cea mica o mai"arunc" pe paturica...de cand sta in fundulet mai aprofit si eu,ca dupa ce s-o pune pe fapte cu de-adevaratelea nu cred ca mai am sanse de una,alta ca fetele...

Pup fete cucuiete

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

va mai trag niste pupici si am fugit..caci azi chiar nu am facut nik..numai calare pe pc am stat

...pe la 4-5 lunitze,
papa buuun ...

Mergi la inceput

cum ne diversificam noi... daca aveti timp...si alte foto nu ma mai dezlipesti nimic de aici vad

...pe la 4-5 lunitze,
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

HAI ROMANIAAAA

CORINA IN 37 SAPT CU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by katiapam
Dana-7-sa ne spui ce cadou gasesti

ticker
deGiulia (20/06/07)

katia, nu am mai ajuns la botez ... al meu dimineata a fost la un concurs de pescuit ... iar cand sa ies din casa a inceput sa ploua cu galeata ... cadou i-am luat un lantusor de aur si i l-am dus dimineata la munca (a fost botezata fetita unei colege).

Mergi la inceput