MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)
Raspunsuri - Pagina 16
pet.cost2005 spune:
jasmin - am vazut mesajele tale, scuze ca nu it-am raspuns. Cat despre dana, vrbisem deja cu ea cand am citit ce i-ai transmis. Oricum, i-am spus ca au salutat-o si felicitat-o fetele de pe forum. Daca voi mai vorbi cu ea pana vine acasa, am sa-i spun despre cuvintele tale frumoase. Daca nu, le va vedea ea cu siguranta si atunci iti va multumi personal.
Tot in Spania esti? Cand te intorci acasa?
katia - daaaa, imi place si mie ca i se increteste parul. Ca sa vezi ce mamica sucita sunt. Eu am parul cret/ondulat si intotdeauna mi l-am dorit drept, iar acum la fiica-mea vreau sa fie ondulat. Deh, fiecare cu toanele lui ...
oana - nastrusnic mai e Edutu'!!!!
Petronela si
Nasturica
Jasmin012 spune:
Petro, da, sunt tot aici, in august ma duc acasa pt cateva luni. Tu nu mergi anul asta? Nu stiu, parca am citit ca totusi nu mergi in RO anul asta, dar poate ma insel...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Jasmin sa-ti traisca mogildeatza scump,am vazut pozicile
ticker
de
Giulia (20/06/07)
multumim, sa-ti traiasca si tie micutza Giulia... din pacate nu am vazut poze
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Petro, da, sunt tot aici, in august ma duc acasa pt cateva luni. Tu nu mergi anul asta? Nu stiu, parca am citit ca totusi nu mergi in RO anul asta, dar poate ma insel...
Puschea pe limba ta
Hai ca nu ne intalnim deloc ... eu ies dintr-o parte, tu vii in urma mea ... gata, ne mutam la odisee cu palavrele?
Petronela si
Nasturica
daraban spune:
quote:
Originally posted by micio
Danagie felicitari, Alessio bun venit, sa cresti mare si sanatos!
Petro multumim de vesti!
Azi Eduard m-a incuiat in casa, las cheile in usa pe exterior sa nu risc sa raman pe afara daca ies pe hol, dar a iesit el si a rasucit si cheia, iar eu nu stiam ca poate s-o faca...am strigat-o pe vecina de jos sa vina sa-mi descuie usa, noroc ca era acasa ca nu stiu ce faceam...
dana si
delia (11.03.2007)
micio spune:
Daraban, acum mi se pare si mie amuzant cand ma vad cum stateam langa usa si il rugam sa invarta cheia...Nu poti sa faci o greselutza ca ti-o taxeaza imediat...am scos toate cheile din usi sa nu ramana blocat pe undeva. In seara asta a facut 38 febra...era si cazul ca a stat 2 saptamani sanatos doar
...poate o fi ceva trecator ca nu mai pot sa-l vad bolnav, in plus iar ar trebui sa nu mearga la gradinita, iar cu vremea asta ploioasa ce ma fac cu el in casa...Deseneaza pe ecranul de la tv cu carioci, cand il inreb ce face acolo zice "uchii"...le face ochii la crainice. E asa dulce uneori, il mai apuca dragostea si vine sa ma pupe si-mi spune "tae te te" (tare te iubesc)
Roxali spune:
Off e o vreme la noi ...noroc ca am avut ceva oaspetii ca altfel o luam razna.
Nici printesa mea nu suorta sa se "dea" cineva la ea si daca se poate sa nu i vorbeasca rastit...credeam cai singura.
In privinta sotilor(barbatilor) credeam ca numai macaronarul meu nu presteaza treburi casnice...degeaba va omorati care nu a fost cat de cat invatat de mic nu va vrea sa faca nik...eu am "noroc" cu mama ,iar hasbantul are noroc ca e fff ocupat cu munca de la 4.30 la 20,deci incerc sa ma pacalesc ca nu mai face fata.
Ginger ma bucur ca nu era varicela...cand ati programat botezul??
incerc sa recuperez...si rein daca malasa pitica
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
quote:
Originally posted by mamii
neatzaaa
dana nici eu nu le am cu medicamentele nici pentru mine damite pentru Ale.In caz de febra tachipirina si atat!Am auzit multe mamici care dau medicamente bebelushilor...fiecare face cum crede.AAA si i-am mai dat la o harcaiala pe gat niscaiva sirop.In principiu evit cat de mult se paote medicamentele.Am avut si noroc ca nu mi s-a imbolnavit.
Intradevar oki este mai puternic ca aulinul.dar la mine nici ok nici aulin nu au functionat la durerea de masea.oricum aulin si ok nu i-as da NICIODATA.Dupa 3 aulin deja aveam stari de ameteala voma eram la pamant..
Aulinul e ff cacerin...incearca sa nu mai iei.
Raluca poate are colici?!
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
poze
Roxali spune:
FELICITARI DANANAGIE SI BINE AI VENIT ALESSIO MICHELLE!
Imi pare rau ca a trebuit sa ai asa un travaliu lung...asa am patit si eu cu primul,dar a meritat efortul...refacere rapida si cat mai mult laptic.
poze
Roxali spune:
ma duc la nanic ca maine e luni si merg la scarbici...
Katia intr-adevar e bine ca pot merge la mare sau la munte,dar sacrificiul a fost fff mare...in 7 ani m-am eliberat de multeeeeee datori ptr a putea sa ne cumparam camperul.
pup toate fetele somn usor si o zi buna
poze

ticker 

Alex