in cautarea unei bone

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna fetelor!
am si eu nevoie de doua bone pentru gemenele mele in varsta de 1 an si o luna. Pentru inceput e bine si una singura eu fiind acasa tot timpul. O ajut la absolut tot pentru ca e imposibil sa stea o persoana cu doi copii. In casa mai merge, dar afara e crunt ele vrand sa mearga deodata si fiind inca mici pentru a le lasa singure.
am avut doua bone, dar una a plecat in Spania iar cealalta m-a lasat balta acum 3 saptamani cand eram la munte.
Va rog mult daca stiti pe cineva pentru zona 1 Mai - piata 1 Mai, program 10 ore pe zi sa ma anuntati pentru ca sunt la capatul puterilor, nu stiu cat mai rezist singura cu ele, multumesc mult.

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixyshor spune:

Si eu caut o bona pt un baietel de 2 ani si jumatate, in Iancului. Ma bazam pe o bona care intre timp s-a razgandit, ar vrea numai program lung. Pe noi ne intereseaza programul de la 13-14 la 18 seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris06 spune:

buna tuturor! caut bona in zona 13 septembrie - Novaci pt.fetita de 8 luni jumate, relativ cuminte, 3 zile/sapt., 10 ore (aprox. 7.30-17.30). poate auziti ceva... Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Lucia ,nu cunosti pe cineva care sa vrea sa vina in germania cel putin un an de zile ca bona?

Fetelor ,chiar nu se mai vrea de munca in romania?

Am contactat si o companie internationala de plasament ,ma intereseaza sa angajez o Filipineza ,sunt super bune si pretul e mai jos decat a romancelor.

Va tin la curent .

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

Buna,

Caut si eu o bona in Drumul Taberei pentru ajutor ( eu stau acasa). Am un baietel de 6 luni si unul de doi ani si 8 luni pe xare il duc la cresa.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Autor: lidyy
Subiect: Hai sa ne ajutam sa gasim bona
Trimis la: 04/11/2008 00:14:58
Dragi mamici, si ma adresez atat celor norocoase care deja au gasit bona perfecta cat si celor disperate si satule de promisiunile agentiilor de intermediere (care nu numai ca nu-si fac treaba dar nici nu-si asuma responsabilitatea ptr nimic din ceea ce se intampla ulterior incasarii comisionului) ma gandesc ca am putea sa ne ajutam reciproc in gasirea unei bone ptr copilasii nostri.
De ce sa apelam la serviciile unei agentii de intermediere cand am putea prin intermediul acestui forum sa ne ajutam reciproc?
Bona voastra are prietene si ele interesate de aceasta activitate? Ati putea sa intrebati. Ati vazut bone care v-au placut dar care v-au refuzat datorita distantei prea lungi de parcurs zilnic de la domiciliul lor pana la voi acasa? Ati putea gasi o alta mamica doritoare si care sa stea in aceeasi zona cu cea a bonei.
Aveti parinti, soacre, prietene, vecine interesate sa lucreze ca bona? O intrebare nu strica.
Pe mine personal m-ar interesa o bona ptr care sa pot primi recomandari, nu tin neaparat sa aiba experienta lucrand ca bona (cresterea propriilor copii este suficienta ptr mine) si care sa stea in apropiere (zona Iancului).
Ma poate ajuta cineva?
Eu personal am cunoscut o bona din Drumul Taberei care mi-a placut, dar careia i s-a parut mare distanta pana in Iancului. Este cineva interesat? As putea sa-i dau datele de contact.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Lidy,eu locuiesc in Drumul Taberii si sunt disperata sa gasesc o bona pentru fetita mea de 1 an si sapte luni.Daca ma poti ajuta cu nr de telefon ,ti-as fi foarte recunoscatoare.

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna,fetelor!

Si eu caut o bona pt fetita mea in varsta de 1 an si 3luni pt 9-10 ore pe zi.Noi locuim in zona Drumul taberei,langa Plaza.De o luna jumatate caut si nu gases si eu sunt la munca deja.Va rog mult sa ma ajutati,sunt disperata.

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Dragele mele in cautare de bone, din pacate nu am o informatie legata de bone disponibile insa va pot spune cum am gasit-o eu pe doamna Ioana, bona fiicei mele, de care sunt extrem de multumita.

Nu am gasit-o prin recomandari ci prin anunt la ziar. Am dat un singur anunt in Anuntul Telefonic si am primit numeroase telefoane de la persoane doritoare. Primul pas in selectie a fost impresia lasata la telefon iar apoi le-am vazut. Si nu oriunde ci la dumnealor acasa. Este foarte important sa cunosti omul in mediul lui, in casa, unde ai ocazia sa-i cunosti si familia.
Culmea este ca la doamna pe care am angajat-o a mers sotul meu. El este mai pretentios din fire dar a fost impresionat de ceea ce a vazut si aflat acolo.

O voi intreba pe doamna Ioana daca are cunostinte sau prietene disponibile si va anunt.

Ce vreau sa stiti este ca se pot gasi oameni de incredere si fara sa ai recomandari. Desigur ca riscurile sunt ceva mai mari insa le putem evita prin a fi ceva mai selective si atente la detalii.

Va doresc mult succes si va anunt daca gasesc ceva pt voi.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle6792 spune:

Buna, dragelor.
Nu stiu daca este voie sa spuneti aici pe forum cu cat ati plati o bona, dar amica mea din bucuresti spune ca 10 ore e mult si nu mai poate bona sa aiba un alt servici, atunci trebuie platit ca lumea.
Ea a zis ca stie doua doamne, dar mi-a cerut sa ii spun cat dati la luna.
Adevarul e ca daca le platesti ca lumea, sa fie multumite , atunci se si ocupa, ca masa nu le incanta sau alte cadouri, ele vor banuti sa faca ele ce le trebuie cu ei.
Pa, voi si mult succes.

Mergi la inceput