in cautarea unei bone

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna,fetelor!

In sfarsit am gasit bona si e o doamna super ok,ca o bunicuta,ne-a placut f.mult de ea si am primit si recomandari f.bune.Multumesc Alina023!Ti-am urmat sfatul si am dat anunt in Anuntul Telefonic si m-au sunat f.multe persoane,unele mi-au placut mult,dar a trebuit sa ma hotarasc la una singura.
Daca sunt fete interesate,mai ales din Drumul Taberei sau in zona,am mai multe numere de la persoane care mi s-au parut ok.Dati-mi un pm daca sunteti interesate!
Oricum de luni incepem si vedem cum o fi!Mai trec pe aici sa va povestesc.

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MikyM spune:

Buna, fetele, si eu as fi intreresata de o bona buna in Drumul Taberei, daca mai stiti careva, dar nu stiu sa dau PM...sa nu radeti! ce trebuie sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinas spune:

Buna,

caut si eu bona pt o fetita de 3 luni. Incerc si la agentii, insa nu vin foarte multe bone la copil asa mic.
Noi locuim in militari si avem nevoie de bona cat mai repede. Daca stiti pe cineva, ma intereseaza persoanele din zona sau dispuse sa vina in militari.

Multumesc,
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creasta spune:

buna,ionica mai este valabila oferta ta pentru bona?

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumyca spune:

Daca mai aveti nevoie de o bona ,eu sunt dispusa.
Am o fetita de 4 ani si 7 luni si am venit in Bucuresti dupa ce am divortat.
Intre timp m-am angajat ,am inscris-o pe fetita la gradinita la program prelungit.Din nefericire ,nu ia placut absolut deloc,sa ramana si sa doarma acolo,am incercat tot ce era omeneste de incercat dar nu am reusit.Motivul a fost ca una din educatoare s-a purtat foarte urat cu ea,foarte dur,si fiind totul nou pentru ea,nu a reusit sa se acomodeze.
Neavand alte posibilitati,m-am gandit sa ma angajez ca bona.Eu am crescut-o singurica pe fetita me-a si erau luni cand stateam si cu nepotelul meu avand grija de amandoi,el fiind de aceeasi varsta cu a me-a.Pot sa stau cate ore este nevoie ,chiar si in wekend dar o singura rugaminte am .Sa pot sa o iau si pe fetita cu mine.Din punctul meu de vefere nu mi-ar fi deloc greu sa pot sa am grija de 2 copii sau 3 in acelasi timp.Iubesc foarte mult copii si stiu ca ei au nevoie de iubirea noastra,de blandetea noastra ,ca ei sa se dezvolte frumos.
Multumesc mult pentru intelegere.

Mergi la inceput

Mumyca, eu apreciez foarte mult intentiile tale, si stiu ce inseamna sa iubesti copiii, dar din pacate fetita mea e f mica, are abia 5 luni, si nu cred ca poate fi crescuta in acelasi timp cu un copil mai mare, pentru ca solicita foarte multa atentie. plus ca ma intereseaza un program prelungit, de 10 ore, care poate deveni foarte obositor.

Mergi la inceput

Alina clau, nu ma uita cu mesajul pe PM te rog! multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna fetelor, sunt noua pe aici am citit ce ati scris. Sincer si eu caut bona pentru un baietel de 6 luni acum, m-ar interesa din ianuarie. As prefera in zona Berceni si programul probabil tot de 10 ore, ca tb sa iei in considerare traficul n-ai ce face.
Succes tuturor in cautare de bone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulinrouge169 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mumyca

Daca mai aveti nevoie de o bona ,eu sunt dispusa.
Am o fetita de 4 ani si 7 luni si am venit in Bucuresti dupa ce am divortat.
Intre timp m-am angajat ,am inscris-o pe fetita la gradinita la program prelungit.Din nefericire ,nu ia placut absolut deloc,sa ramana si sa doarma acolo,am incercat tot ce era omeneste de incercat dar nu am reusit.Motivul a fost ca una din educatoare s-a purtat foarte urat cu ea,foarte dur,si fiind totul nou pentru ea,nu a reusit sa se acomodeze.
Neavand alte posibilitati,m-am gandit sa ma angajez ca bona.Eu am crescut-o singurica pe fetita me-a si erau luni cand stateam si cu nepotelul meu avand grija de amandoi,el fiind de aceeasi varsta cu a me-a.Pot sa stau cate ore este nevoie ,chiar si in wekend dar o singura rugaminte am .Sa pot sa o iau si pe fetita cu mine.Din punctul meu de vefere nu mi-ar fi deloc greu sa pot sa am grija de 2 copii sau 3 in acelasi timp.Iubesc foarte mult copii si stiu ca ei au nevoie de iubirea noastra,de blandetea noastra ,ca ei sa se dezvolte frumos.
Multumesc mult pentru intelegere.
BUNA,AI UN NUMAR DE TELEFON?IN CE ZONA STAI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumyca spune:

Buna Moulinrouge169,
Eu stau linga statia de metrou Costin Georgian,iar nr.meu de telefon este 0766683939.
Multumesc

Mergi la inceput