in cautarea unei bone

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Aaa,uitasem,dupa ce-am gasit-o pe doamna asta,intr-o seara,in timp ce-l plimbam pe Mihnea cu o prietena,si ea cu bb-ul,ne-a abordat in mers o doamna si printre altele ne-a intrebat daca avem nevoie de bona.Evident n-aveam,dar la prima vedere parea ok.Ne-a povestit ca e de 5 ani la o familie,care in iunie s-au mutat in Baneasa si oricum copilul incepea scoala in toamna.
D-na sta in Berceni,pe Brancoveanu,in zona Lamotesti ,daca am inteles eu exact.
Mi-a lasat si-un nr de telefon.Daca e cineva interesata imi poate da PM sa-i dau nr de telefon si sa discute(in caz ca nu si-a gasit alta familie).

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckytza spune:

Daca este mai este cineva interesat de angajarea unei bone, in zona N. Grigorescu.. sa imi dea mesaj sau sa scrie aici.. eu caut pt. actuala bona a baietelului meu care va mai sta cu el doar 2 saptamani pt. ca ne mutam din oras.. este o femeie de 60 ani, iubitoare.. responsabila.. ok.
salariul este de 8 mil/ 9 ore dar cred ca se mai poate negocia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Luckytza pe mine ma intereseaza bona in zona N. Grigorescu - policlinica Titan. Astept date de contact si referinte, te rog.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckytza spune:

rrox3 ti-am trimis un email.. in caz ca nu l-ai primit imi las si aici nr. de tel. 0726378360

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut!
ma bag si eu in vorba, ca ma arde rau!
am o bona pentru primul copil, de 2 ani jumate sta la noi, actual cu un salariu de 700 lei si tocmai am discutat despre ce marire vrea pentru a avea grija de amandoi copiii- mi-a cerut 1300 ron, pentru 8 ore!
Mentionez ca Ilinca va merge din toamna la gradinita, la program scurt!
In casa mai face menaj usor, sterge praful si da cu mopul o data pe saptamana, mai face mancare pentru Ilinca daca eu nu ii las!
Ce parere aveti?
Sa o pastrez sau sa-mi caut alta?

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Vreau si eu o bona pentru fetita mea de 2 ani si 7 luni..mi-e frica sa o dau la gradi in toamna ca atunci sunt in luna a8-a si mi-e sa nu se imbolnaveasca ori sa imi aduca vreun virus de la gradi periculos pentru sarcina mea...bona actuala pleaca in alta parte de la 1 sept. si nici eu nu m-am inebunit dupa ea sa vreau sa o retin..viitoarea bona ar sta cu cea mare pina o dau la gradi (citeva luni) dupa care, din martie, cind m-as intoarce la serviciu ar ramine cu cea mica, care va avea 4 luni.
Locuim in zona Bld. Unirii si suntem o familie foarte linistita si deschisa...pretul ar fi cam de 10 mil/10 ore + mincarea+ prime de Craciun paste si ziua ei..concediu..in fine, zic eu atractiv!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Caut si eu o bona in germania ,interna.

Cu experienta in domeniu,daca cunoasteti pe cineva ,va rog sa ma contactati pe PM.

Ofer 1000 euro /luna.

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia52 spune:

Buna ziua dragi mamici!
Cine vrea o bona tanara? Are 29 ani, un baietel de 2 ani pe care il duce la cresa de la 1 Septembrie. Este o persoana calma, iubitoare, nefumatoare. Am cunoscut-o in parcul Titan unde ma plimb cu baietelul de care am grija. O stiu de aproape 1 an. Vrea sa lucreze ca bona sau menajera. Probabil cu carte de munca nu stiu sigur. Daca doreste cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Lucia mi-ai trimis un pm cu o femeie care vrea sa fie bona..am discutat la telefon si mi-a zis ca ei nu-i convine sa fie bona daca sta si cu mama in casa...eu una am ramas interzisa...pai si daca sta si mama acasa, cu ce o incomodeaza sau cumva activitatea ei ca bona lasa de dorit? eu m-am decis pentru cea mare..va merge la gradi..pentru cea mica, care se va naste in octombrie, mai vedem...

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia52 spune:

loren@, imi pare foarte rau daca asa ai inteles, doamna pe care am recomandato este o persoana foarte corecta, nu are nimic de ascuns, probabil s-a gandit ca atunci cand este si mama acasa, copilul este derutat... nu stie de cine sa asculte mai intai, de bona sau de mama?!? (sau poate era prea obosita?? venise dintr-o calatorie f.f. obositoare).
Majoritatea copiilor sunt asa, cand sunt si membrii familiei pe langa ei si bona... si eu lucrez ca bona, ma inteleg f. bine cu baietelul cand suntem numai noi. In momentul cand apare un membru al familiei situatia se schimba radical.
Va doresc multa, multa sanatate la toate mamicile!

Mergi la inceput