Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by cristi07
Aralia, ce sa inteleg ca pe langa lucrusoarele alea frumoase de fetita, am vazut si un scutecel cu kk
A vrut sa ne arate cum face ea economie la scutecele!
Da' de checurile alea de ce nu zici nimic?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Moamaaa...am umplut o pagina singura... Ma'c la treaba mea...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
popbianca spune:
totulii,ce ochi frumosi are Serban!si da , bine inteles se numara si palariile de baietei!
ref.la regurgitare...Ana a regurgitat intotdeauna putin,chiar pe la 1 luna...de atunci nu am mai avut de face cu treaba asta, nici sa vomite(a vomitat de vreo 2 ori pt. ca i-am dat bonisan dupa mancare si nu inainte)...pai oricum, la cat mananca ...mai sa regurgiteze,n-ar mai ramane nimic in stomacel
pussi,o ce rau imi pare ca nu ai putut continua ,chiar ti-ar fi facut bine ,ca de fapt, oricui!Cum sta treaba cu bona?
iuliana, nu stiu sa te ajut,a mea doarme depa 23-23,30 pana 10,u o mica pauza pe la 7 dimineata sa bea lapticul,si noi am avut problme cu somnul,ca de la 01-04 nu dormea,nici nu mai stiu cum s-a rezolvat!oricum te inteleg....e nasol rau....incearca sa-l ti treaz mai mult seara
totii copii au ceva cu telefoanele, telecomenzi,tastaturi,ap. foto??
super tare felicitarea lui Ionut!
crist07 eu ii pun ulei de masline extravirgin sau unt president(cred ca-i zice)
victo,Ana a inceput sa-si tot duca mana la urechi,am dus-o la control si avea ceara(o mancau urechile)....dr. a curatat-o,acum se mai trage cand ii e somn
la putulica inca nu am vazut,la fete oricum nu e asa interesant ca la baieti
jasmin012,pai nu mai stii cum sa faci, fiecare cu teoriile sale, si eu stiam ceva de chestia cu fructele exotice,dar tot i-am dat un pic de mango,ca asa e de buuuuun
slimatei,pai eu nu mai deschid pozele tale...pai o iau razna...si mi-e o foame...nu ma dau in vant sa fac nimic,dar daca e de facut prefer mancare decat praji,e mai usor
te admir, cu un copil si tot iti gasesti timp sa te delectezi in bucatarie
bine ai venit Silvias printre noi impreuna cu bebicul tau David;Ana mea sta putin,cca 2 min daca are jucarie ,apoi se lateste pe jos sau se agata sa se ridice in picioare
pai nu mai pot...sotul ma cearta ,de tin copila pe picioare la varsta asta, ca sa mai asteptam...dar nu pot,se agata de mine,si se impinge si se trage...sau incepe sa planga si atunci o ridic,ca altceva ce sa-i fac?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
la cap mancare stam destul de prost...nu vrem legume
azi am prostit-o de i-am bagat intr-un borcanas de legume de 4 luni pulpa de pui..si a bagat cca 90 gr....mai mult nimic
acum doarme si astept sa se trezeasca sa-i fac o juma de portie de cereale ,macar alea ii plac
la 11 dimineata a mancat o banana intreaga,dar nu i-am combinat-o cu nimic, parerea mea ca e destul de consistenta ,fara sa mai adaug ceva
azi o cantaresc....m-apuca groaza...daca nu a luat nimic ingreutate!?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
creem spune:
Jasmin sa stapaniti sanatosi scaunul de masa si sa papati cat mai bine in el.
Aralia...anul trecut n-am facut baie ca asa mi-a rec dr. ginecolog...am avut o sarcina mai dificila...acu am si uitat!
Si mie imi plac hainutele verzi...sa le poarte Alexia sanatoasa!
SilviaS..bine ai venit!
Noi avem 6 luni si 3 saptamani si inca nu stam in fundulet..dar nu imi fac probleme..fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Victo spune:
jasmin, si noi tot scaun de masa am luat..bine cumulat 1 iunie cu 7 luni si tortul de rigoare.
ha ha ha..aralia..vezi, la noi la baietei atarna si de aia au de ce trage..bineinteles, tot inainte de baie, cd sta in fundul gol.
HA HA HA>>si al meu face cate o maslina din aia..azi a facut vreo 2 ce-i drept..nu ti-e mila sa schimbi scutecul numa pt asa ceva?
silvias bine ai venit.copilu meu e batraior..are 7 luni si sta f bine in fund.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by silvias
Buna, mamici de globulete si bulgarasi!
Ma bucur tare mult ca v-am gasit si as dori sa ma alatur voua, daca am primiti
Sunt Silvia, mamica de David nascut la 17.11.2007, 3.200 kg, apgar 10.
Am atatea lucruri sa va intreb, dar le-am uitat pe toate de bucurie ca am gasit mamici la aceasi etapa de dezvoltare a bebeilor
Pentru inceput, o intrebare: puii vostri la 6 luni si jumatate stateau in funduletz neajutati? Stiu ca nu trebuie sa ma iau dupa tipare, dar sunt curioasa daca David grasun e mai puturos de fel!
Va multumesc ca existati!
Bine ati venit intre noi.
Cezar al meu are acum 6 luni si 1 saptamana si nu sta neajutat in fundulet. In plus se lasa in fata tare, el e mai interesat de piciorusele lui decat ca stea cu spatele drept.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
sanduta spune:
quote:
Originally posted by ellis
multam, TOTULII< CREEM, merf la farmacie sa vad ce iau din cremele astea.
SANDUTA - la noi se gasesc absolut tot timpul fructele astea exotice - mango, ananas, care sunt f recomandate la bebei - mango e pt creieras, ananasul ma tot bate la cap dr sa il dau, si noi mancam si una si alta, asa ca eu cred ca e ok sa incerce si sa vedem ce ii place; bine la noi nu-i prea place niciun fruct ; AZI A MANCAT CIRESE CRUDE CU CEREALE, NU A MAI TREBUIT SA LE FIERB!
FATA UNEI PRIETENE NU A PAPAT SUPA, DECAT ACRITA, INITIAL CU LAMAIE, APOI BORS DE TARA.
VICTO, e ok glutenul dupa 6 luni, stai linistita!
AOLEU CAT MAI SCRIETI!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Ananas manaca si Cezar, ii place la nebunie sucul. Insa mango nu a primit inca, dar maine cande zi de cumparaturi, ii cumpar unul.
Poze Cezar
sanduta spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by sanduta
Ieri la plimbare imi povestea cineva ca la fata ei, care are aproape 6 luni, nu i-a placut supica normala de legume. Si ca s-a tot chinuit cu ea pana cand maica-sa a zis hai sa-i punem un pic de bulion. Si mare i-a fost mirarea ca fetita a mancat tot
Asa ca eu am tras concluzia ca poate la unii copii la place acrisor, la altii dulce, dar trebuie sa incercam cu toate.
Dupa cum va spuneam noi am luat o pauza de la diversificare,mai gustam ceva fructe dimineata si un pic de cereale seara,iar legumele le-am sistat,ca ma chinuiam degeaba.
Pentru astazi la pranz am pregatit o ciorba de perisoare,din piept de pui si mult zarzavat si legume. Si acru. Si i-am dat si Amirei sa guste un pic,eram curioasa de casca gura.Si a inceput sa planga ca mai vrea. Asa ca noi ne vom diversifica direct cu ciorba.
Poze Cezar
sanduta spune:
Si eu vin sa va intreb: cum le taiati unghiutele de la picioruse la astea micii? Ca eu din ce in mai greu.
Da din picioare de numa, iar cand doarme, daca il apuc de picioruse se trezeste si imi e mila de somnul lui.
Poze Cezar