Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
vali_delide spune:
Am picat si noi p'aci...am avut o zi taaare plina...si mai ales obositoare pt. Deea!
Silvia si David, bun venit! Deuta mea sta in fundulet din ce in ce mai bine, dar se pare ca ea e o fire mai...sportiva!
Jasmin, mie dr. meu mi-a zis sa incep dupa vaccinul de 6 luni cu supica direct (de fapt pireu), din toate legumele (mi le-a trecut pe lista).Daca mi-aduc bine aminte, de rosii (sucul sau fiarta intreaga in supa) scrie pe la 8 luni, trebuie sa ma uit pe hartii!
Azi mi-a mancat combinatie de mar, piersica, ananas, banana si portocala (la borcanel, si l-a terminat!)
Ana, exista posibilitatea sa-i creasca dintisorii, dar sa nu se vada inca si atunci sa fie agitata...mie mi s-a recomandat sa-i dau 2,5 ml de sirop Nurofen, sa se mai linisteasca.Intreaba si tu dr. tau!
Sanduta, Cristi, la mine in schema de diversificare e scris sa se puna o lingurita de ulei de masline sau fl.soarelui la 100 ml de supa.
Sanduta, eu ii tai unghiile doar ziua cand doarme, altfel nu pot, ca e agitata.La manute cam la 3-4 zile, la picioruse cam la 2 sapt.
Bianca, ai cantarit printesa?
Victo si Jasmin, puiutii vostri sa stapaneasca sanatosi scaunelele!
Aralia, cum mai e piciorul tau? Mai doare?
Miha si Stefania, fie-va mila...mai sunt printre voi si fete care orice ar face nu slabesc neam, si stau si ma uit la poze si balesc!
Gina mama si flacaul cel frumos...am vazut pozicile cu voi in Cismigiu si sunt toti niste bebei tare scumpi...iar mamicile niste frumoase (si suple)
Fetele, va multumim frumos pt. felicitarile adresate picei mele sportive!Ma rog sa trecem cu bine de naptea asta pt. ca am fost la tara si a obosit-o f. mult drumul, soarele, aerul de acolo, agitatia...si a plans aproape tot drumul inapoi! Sper sa nu se trezeasca sau sa aiba ceva, mai ales ca maine iar stam toata ziua afara, ca mergem in parc sa sarbatorim 1 iunie!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
catus76_ro spune:
Buna!
Sa va povestesc ce am patit azi in parc.....am iesit pe la 18 in parcul carol, am papat iaurtelul si ne-am plimbat.....la un momemt dat ne-am trezit calare peste noi cu o bicicleta si o fetita grasunica de vreo 7-8 ani , eu tineam caruciorul...care s-a rasturnat...nu i-am dat drumul dar a ajuns la orizontala...noroc ca bebe era prins in CENTURI ( AVEAM SCOICA ATASATA DE CARUCIOR)..la inceput a fost nedumerit apoi a inceput sa planga, l-am luat in brate, l-am pipait si mangaiat...se pate ca nu are nimik, doar o mica vanatatie pe o manutza..in primul moment nu am mai putut reactioana, apoi m-am asezat pe o bancuta si tremuram rau de tot, de abia m-a linistit sotul...apoi am mers mai departe si pe o alee iar un baietel era sa intre in noi...noroc ca am grabit pasul vreo 2 pasi...si-a cazut copilul cu bicicleta...offfffffffff...oare ce o fi azi....
acum adormise, ca de obicei...dar s-a trezit plangand...de abia s-a linistit...el care acum dormea dus pana il trezeam la baita!
si colac peste pupaza cred ca are o mica intoxicatie sau ce o mai fi ..de la iaurt...ca are vreo 3 pete rosii pe fata...sau poate sunt muscaturi de tamtari( azi-nopte i-am auzit prima data in casa bazaind)...oricum fac o mica pauza de iaurt si o sa-i dau iar laptic......
pupici si AVETI GRIJA SA PUNETI MEREU CENTURILE DE SIGURANTA LA BEBEI...POT FACE MINUNI!
Pupici la puiuti si mamici!!
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!
sanduta spune:
quote:
Originally posted by catus76_ro
Buna!
Sa va povestesc ce am patit azi in parc.....am iesit pe la 18 in parcul carol, am papat iaurtelul si ne-am plimbat.....la un momemt dat ne-am trezit calare peste noi cu o bicicleta si o fetita grasunica de vreo 7-8 ani , eu tineam caruciorul...care s-a rasturnat...nu i-am dat drumul dar a ajuns la orizontala...noroc ca bebe era prins in CENTURI ( AVEAM SCOICA ATASATA DE CARUCIOR)..la inceput a fost nedumerit apoi a inceput sa planga, l-am luat in brate, l-am pipait si mangaiat...se pate ca nu are nimik, doar o mica vanatatie pe o manutza..in primul moment nu am mai putut reactioana, apoi m-am asezat pe o bancuta si tremuram rau de tot, de abia m-a linistit sotul...apoi am mers mai departe si pe o alee iar un baietel era sa intre in noi...noroc ca am grabit pasul vreo 2 pasi...si-a cazut copilul cu bicicleta...offfffffffff...oare ce o fi azi....
acum adormise, ca de obicei...dar s-a trezit plangand...de abia s-a linistit...el care acum dormea dus pana il trezeam la baita!
si colac peste pupaza cred ca are o mica intoxicatie sau ce o mai fi ..de la iaurt...ca are vreo 3 pete rosii pe fata...sau poate sunt muscaturi de tamtari( azi-nopte i-am auzit prima data in casa bazaind)...oricum fac o mica pauza de iaurt si o sa-i dau iar laptic......
pupici si AVETI GRIJA SA PUNETI MEREU CENTURILE DE SIGURANTA LA BEBEI...POT FACE MINUNI!
Pupici la puiuti si mamici!!
wow ce poveste Imi pare rau pentru cele intamplate. La noi e mai liniste prin parcuri si copilasi sunt toti insotit si li se atrage atentia tot timpul sa mearga incet.
Ma bucur ca nu s-a lovit.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
vali_delide spune:
Gina, imi pare rau ca ai avut o zi asa de plina de peripetii. Sunt perfect de acord cu tine in leg. cu centurile. In ce-l priveste pe bebe, ca s-a trezit plangand... e posibil sa fie mai agitat din cauza ca s-a speriat si el si mai ales, te-a simtit pe tine agitata... vanataia la pui mic si mamica ingrijorata!
Petele rosii trebuiesc urmarite, e posibil sa fie de la tantari!
vali_delide spune:
Nu mai e nimeni pe aici? Tocmai cand aveam si eu putin timp liber...ca mi-am trimis sotul cu baietii la o bere, fata doarme si eu... bantui pe DC
catus76_ro spune:
am uitat sa va spun ca a nascut prietena mea...o fetita prematura dar de 3400,nascuta natural si are clavicula fracturata...insa moralul ei e bun si lapticul a venit deja...mi-a facut un "cadou" de ziua mea.....eu am nascut in apropierea zilei ei de nastere
Bine ai venit pe lume Bianca Nicoleta!
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by catus76_ro
am uitat sa va spun ca a nascut prietena mea...o fetita prematura dar de 3400,nascuta natural si are clavicula fracturata...insa moralul ei e bun si lapticul a venit deja...mi-a facut un "cadou" de ziua mea.....eu am nascut in apropierea zilei ei de nastere
Bine ai venit pe lume Bianca Nicoleta!
Felicitari prietenei tale si bun venit pe lume micutei...sa se faca repede bine si sa fie sanatoasa!
vali_delide spune:
Ma bag langa puiul meu la somnic...va doresc o noapte linistita!
La multi ani tuturor copilasilor de 1 iunie!
creem spune:
La multi ani! tuturor copiilor u ocazia zilei de 1 Iunie!
Catus..felicitari pentru micul "cadou"! Dar de ce e prematura?ca pare in regula la 3400g! (poate a calculat gresit DPN)
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Ank83 spune:
'Seara... intram si noi sa nu ne dati disparuti... Azi am fost si noi in parc asa ca de 1 iunie ..ca azi s-au tinut activitatile pe aici ca deh..maine sunt alegeri ... Se colectau jucarii pentru un centru acolo si hainute... daca stiam duceam si eu jucarii si maimutoaie... ...dar hainute... nope ...ca mai vine cineva la noi si are nevoie
Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito