Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by silvias

Buna, mamici de globulete si bulgarasi!

Ma bucur tare mult ca v-am gasit si as dori sa ma alatur voua, daca am primiti
Sunt Silvia, mamica de David nascut la 17.11.2007, 3.200 kg, apgar 10.
Am atatea lucruri sa va intreb, dar le-am uitat pe toate de bucurie ca am gasit mamici la aceasi etapa de dezvoltare a bebeilor
Pentru inceput, o intrebare: puii vostri la 6 luni si jumatate stateau in funduletz neajutati? Stiu ca nu trebuie sa ma iau dupa tipare, dar sunt curioasa daca David grasun e mai puturos de fel!
Va multumesc ca existati!

Bine ai venit!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Cati, uite aici ce i-am cumparat Alexiei de 1 Iunie!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Aralia, ce sa inteleg ca pe langa lucrusoarele alea frumoase de fetita, am vazut si un scutecel cu kk

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ara, imi plac, mai ales pantalonasii verzi sunt super! Alexia va fi tare eleganta cu ei si cu bluzita din stanga..

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Mai vorbaretelor...nici nu mai stiu pe unde v-am lasat ieri. Ma'c sa cercetez!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

Ieri la plimbare imi povestea cineva ca la fata ei, care are aproape 6 luni, nu i-a placut supica normala de legume. Si ca s-a tot chinuit cu ea pana cand maica-sa a zis hai sa-i punem un pic de bulion. Si mare i-a fost mirarea ca fetita a mancat tot
Asa ca eu am tras concluzia ca poate la unii copii la place acrisor, la altii dulce, dar trebuie sa incercam cu toate.

Dupa cum va spuneam noi am luat o pauza de la diversificare,mai gustam ceva fructe dimineata si un pic de cereale seara,iar legumele le-am sistat,ca ma chinuiam degeaba.
Pentru astazi la pranz am pregatit o ciorba de perisoare,din piept de pui si mult zarzavat si legume. Si acru. Si i-am dat si Amirei sa guste un pic,eram curioasa de casca gura.Si a inceput sa planga ca mai vrea. Asa ca noi ne vom diversifica direct cu ciorba.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

Apropo de dulciuri,MIHA pe unde o fi azi???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem
Si nu numai Miha...cam multa lume lipsa la apel...au plecat in vacanta fara noi

Eu inca visez la cum va fi in vacanta...Si e asa departe...
De fapt,se cheama vacanta faptul ca doar schimbam decorul?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi07
Stefi, ce ai cu noi...si lasati-o pe Miha in pace sa nu mai vina si ea cu ispite de-astea

Bine...bine...plec la mine acasa...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia
Mda, vrei sa te urasc si pe tine cum o urasc pe Miha, nuuu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvias

Buna, mamici de globulete si bulgarasi!

Bine ati venit!
Amira mea are 6 luni si sta singura in fundulet,nesprijinita.

Mergi la inceput