Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaser spune:
Bravo Andreea!
Hai ca scapi mintenas! !
Melly acu` auzim si de voi ca sunteti gata dilatate la spital! Ai rabdare!
kitzy spune:
Andreea are dilatatie 8 si mi-a zis ca o doare k naiba cum coboara bb.
Va tin la curent cu vesti!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
alina_anto spune:
HAI ANDREEA!!!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
simonacip spune:
Hai Andreea!!!!!Vine bb...
Kitzy multumim ca ne tii la curent
Miss, David deocamdata merge la cresa, cind am vrut anul trecut in toamna sa-l dau la gradi nu mi l-a primit ca mai avea 2 luni pana implinea 3 ani ...CA la noi deh, acum la o gradi unde a vorbit mama cica mi-l baga direct la grupa mare, ca deh, are aproape 4 ani...Asta e, nu-mi pare rau, recupereaza el repede...Si tu ce vei face cu bb intre 2 si 3 ani? Te-ai gindit sau e prematur?
Alra, merci pt pontul cu exercitiile...Sa vedem dc ajung pe unde-mi doresc, nu prea am cu cine sa-l las pe bb...Pana una alta ar trebui s amai dau jos din cele 6-7 kg extra...Intra mami in concediu sapt viitoare, poate ajung sa fac niste impachetari...ca alea-s rapide nu te tin mult...Voi ce stiti? Cind alaptezi ai voie asa ceva???
Lorich, da imi cam ocupa tot timpul baietii mei si mai ales ca am inceput plimbarile in 3...e destul de greu, tre sa fiu cu okii pe ei ca pe butelie, David la virsta lui ieri minca nisip...intr-o clipa de neatentie, imediat l-am adus acasa plingind ca nu mai face....Sa vad azi cum va fi...Ooof...greu.
Matei nu mai accepta laptele asta, am sa-i fac trecerea pe Nan 1 sa vedem ce si cum, dc se intimpla ceva, apare vreo eruptie, etc il trec la loc pe hipoalergenic...
Am aranjat si cu botezul, ramine pe 6 iulie, tre sa merg cu sis in Mall Baneasa poate miine poate sapt viitoare sa-mi iau o rochita...Sper sa gasesc una care sa ascunda burtica...Hmmm
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mihaser spune:
Dar nu ar trebui sa simta dureri...poate nu i-au pus epidurala bine!
Pe mine m-au intepat cu un ac in burta si nu am simtit nimic...
O fata mi-a zis ca ea simte contractiile si i-a impins dr mai bine chestia aia in coloana si abia atunci i-a prins anestezia...pe ultima suta...
mihaser spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Intra mami in concediu sapt viitoare, poate ajung sa fac niste impachetari...ca alea-s rapide nu te tin mult...Voi ce stiti? Cind alaptezi ai voie asa ceva???
Eu am vrut sa fac inainte sa raman gravi...si mi-au spus ca daca sunt gravi nu-mi fac...nu cred ca se pot face nici cand alaptezi!
cleo78 spune:
hai Andreeea!!!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
gabitzam spune:
Simona, eu am facut mai multe serii de proceduri din astea de modelare corporala, dar Andrei avea deja un an. Inca alaptam, dar numai noaptea, pe vremea aia. Am facut impachetari si electrostimulare si masaj starvac.
Cu impachetarile pierzi rapid din apa acumulata in tesuturi. Dar nu-mi dau seama ce efect ar avea asupra alaptarii acum, in prima parte a alaptarii.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
RAMONELLA spune:
Andreea a nascut!!!!!!!Inca nu stiu nimic,ca sotul mi-a trimis poza pe tel si nu o pot vedea.L-am sunat si a zis ca ma suna imediat.Iuhuuuuuuuuuuuu!!!!!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
kitzy spune:
3.200 gr, 55 cm, nota 10!
Felicitari Andreea!!!! Bine-ai venit bb Eric!!!!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)