Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Andreea! FELICITARI !!!

Bun venit pe lume, bebe Eric!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Andree27

Felicitari si multe urari de bine, o refacere cat mai rapida si laptic mult si bun!!

Sa-ti traiasca Eric, sa aveti parte numai de bucurii impreuna, sa fie sanatos, papacios si necolicos!

Sunt f. curioasa cum a fost pana la urma cu epidurala, de ce avea inca dureri la dilatatie 8. Sper ca s-o fi trezit anestezistul sa faca ceva si sa n-o chinuie prea mult pe fata noastra. Am tinut pumnii stransi-stransi!!!

lenca, nu vreau sa te sperii, dar sunt slabe sanse sa se mai intoarca bebita acum. Totusi, am auzit si de bebei nascuti perfect natural chiar daca erau in prezentare pelviana, depinde exact cum sta... Eu zic sa ai incredere in medici, ca ei te vor monitoriza si la o adica vor putea interveni in caz de nevoie si vor hotara la fata locului ce e mai bine pentru bebe... Te inteleg insa ca ti-e frica, al meu e in pozitie ideala si eu tot fac pe mine de frica. Hai, tine aici un si ai incredere ca va fi totul bine!!

Apropo de pierdut dopul, cred ca si la mine secretia aia e ceva amestecat, azi m-am uitat mai cu atentie si parca era putin mai groasa si mai laptoasa, ma gandesc ca poate si eu elimin incet-incet cate ceva din dop... In fine, nu-mi mai fac griji, corpul meu stie cel mai bine, eu stau si astept ca mama natura sa faca ceea ce trebuie, ca oricum n-am nici o influenta...

mihaser, la 4 saptamani deja suc de morcovi?? Nu e mult prea devreme, mama draga?? Ce fel de doctor e ala cu asemenea idei? Da, cu pozele e nasol ca sunt asa multi dezaxati peste tot. Nici eu n-o sa pun poze prea „indraznete“ cu bebe, cine stie pe cine mai inspira la cine stie ce

iulia, uitasem sa-ti spun ca si maica-mea cand m-a nascut pe mine a scapat cate ceva, exact ca mama ta cand a nascut-o pe sora ta. In plus, pe la un an m-a gasit mama in patut manjita toata pe fata de kk... Si pot si eu sa confirm o caruta de noroc in viata: intotdeauna cand am avut nevoie, mi s-a intins o mana, mi s-a deschis o usa, a aparut ceva bun, ce mai, sunt o mare norocoasa. As vrea sa dau asta mai departe si puiutului meu.

Magnetism, intoarce-te sanatoasa si bine dispusa de la botez

simonacip, nu-mi ramane decat sa caut o cresa/gradinita unde sa-l primeasca de la 2 ani, caci exista si din astea, dar ma oftic ca nu va fi in apropiere (cele doua gasite de mine erau la 10 minute de noi). Cine stie, poate ca pana acum nu s-au gasit destui copii cu care sa se faca grupe, poate fi si asta un motiv... Asta e, va trebui in conditiile astea sa-l duca Bogdan cu masina, eu neavand carnet si nici masina... O solutie tot sper sa gasim. Sau daca nu, caut o gradinita in Frankfurt si il duc eu pe drum catre servici, ar fi si asta o solutie... numai ca tre’ sa-l inscriu imediat ce se naste, eventual la vreo 6 gradinite/crese, ca sa fiu sigura ca prinde loc... Primele pe liste sunt mamele necasatorite, apoi cele care stau pe ajutor social, abia apoi vin cele care vor sa-si reia serviciul... e o politica tare incurcata aici... Iar de Daviducul tau sa nu-ti faci griji, ca e mai bine sa intre cu copii putin mai mari, va avea motivatie sa recupereze si sa se integreze si sa invete de la ei...

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by kitzy

3.200 gr, 55 cm, nota 10!
Felicitari Andreea!!!! Bine-ai venit bb Eric!!!!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

felicitari!!! bun venit pe lumea asta. multa sanatate, ca e mai buna decat toate. Sa creshti mare, fara colici, si sa bucuri pe parinti.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Wow.... a venit pe lume bebe Eric!! Felicitari Andreea, recuperare rapida si bebe sanatos si necolicos!!

La mine nu prea sunt semne, doar ca nu ma puteam misca azi noapte de dureri in zona bazinului, adica oase, ceva de genul asta, nu contractii sau dureri de burta. Azi sunt invitata la un party de copii la Insula copiilor, m-a sunat verisoara mea azi dimineata, cica daca n-am nascut inca sa vin. Asa ca ma duc, n-am incotro, nu pot refuza eu tort acum, in situatiunea mea.

Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Bine ai venit pe lume Eric!!!!Sa fi sanatos si sa ai o viata superba!!!!Sa-i bucuri pe mami si pe tati!!!!!Te pupa nasica si Bea.

I s-a facut epidurala la dilatatie 4,apoi nu a mai durut-o ,iar la dilatatie 8,a incepu iar s-o doara.De obicei asa se intampla,la sfarsit incepe sa te doara,si intr-un fel e mai bine asa,ca se simt contractiile si stii cand sa impingi.Sau poate i-au dat prea putina anestezie.
Am vorbit cu ea,a zis ca a durut-o cand a apasat-o doctorul pe burta si cand a cusut-o a piscat-o.Dar a zis ca e asa frumosssssssss!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Bine ai venit pe lume Eric!!!!Sa fi sanatos si sa ai o viata superba!!!!Sa-i bucuri pe mami si pe tati!!!!!Te pupa nasica si Bea.

I s-a facut epidurala la dilatatie 4,apoi nu a mai durut-o ,iar la dilatatie 8,a incepu iar s-o doara.De obicei asa se intampla,la sfarsit incepe sa te doara,si intr-un fel e mai bine asa,ca se simt contractiile si stii cand sa impingi.Sau poate i-au dat prea putina anestezie.
Am vorbit cu ea,a zis ca a durut-o cand a apasat-o doctorul pe burta si cand a cusut-o a piscat-o.Dar a zis ca e asa frumosssssssss!!!

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

ce emotionant.
Uof... cele mai frumoase clipe din viatsa unei femei.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Daaa,sunt cele mai frumoase clipe din viata unei femei.Asa m-am emotionat.Tot scap cate o lacrima.

Poze
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza

n-am ajuns sa citesc tot, am vazut numai postarea lui andree27 bagam pt ea si tinem pumnii stransi sa fie bine... citesc si revin

Pozici Iulia AMR 6 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

ia uite

haide Andreea

melly bagam si pt tine???

Pozici Iulia AMR 5 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

ma oftic! iar n-am citit pana la sfarsit si scriu aiurea

totusi, dupa majoretele alea, bag si eu FELICITARI ANDREEA refacere rapida si bebe sanatos si papacios!!

miss daca ai inceput sa pierzi dop, atunci mai e putin..cat despre poze, eu una nu imi mai pun decat pe contul comun de picasa si nu-l fac public...e cel mai bine..cel putin cu bebele. lasa ca puiul tau o sa fie norocos numai prin faptul ca te are pe tine (pe voi ca si parinti iubitori). asta o sa fie norocul lui mostenit

azi am intrat si eu in 39 de saptamani..si in 5 iunie cand ma opereaza am inteles ca e inaltarea...zi maaare

lorich du-te si papa tort! ca cine stie cand o sa te mai poti delecta cu asa ceva

cred ca am citit tot pana acum..la cat sunt de aiuritaaaa...azi o iau pe mama la plimbare ca sotul e la servici iar. am luat aseara (maaare prostie am facut) furosemid si toata noaptea am facut naveta la baie...dar picioarele sunt tot ca niste pernutze..si ce-i mai rau e ca ma dor acolo unde-s umflate daca apas..bine, nu mai sunt asa rau ca m-a masat sotiorul putin aseara dar tot umflate sunt la glezna si deasupra acolo.ofofof

Pozici Iulia AMR 5 Zile!!!
Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput