Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Bantui prin casa de la 5 dimineata...

Felicitari proaspetelor mamici Lilly si Monik!
Sa va traiasca cele 2 comori de fetite!

Sa va mai povestesc despre noi...Ieri ne-a vizitat medicul de familie! A zis ca aratam bine. A inceput sa-mi spuna fara ciocolata, sucuri, carne de porc, varza, fasole, caise-ca face bebe diaree, capsuni-ca face alergie, citrice (si eu am baut limonada la greu), ceapa si usturoi. A zis sa pap carnea numai fiarta sau pe gratar. Am voie 500 ml lapte/zi, iaurturi.
O parte din regim oricum il tin...insa de capsunei, caise nu ma las ca nu are nimic fata. Aseara a facut mama chiftele din carne amestec si am papat si io 2 ca-mi curgeau balele!

Mi-a spus ptr burtica sa-i dau 2,5 ml de suspensie Debridat cam cu 20 de min inainte de masa de 3 ori pe zi. Bonnisan a zis sa-i dau 5 picaturi de 3 ori pe zi...direct in gurita sau in 15 ml de ceai Baby Drink - a zis sa nu ii dau mai mult ca nu mai papa lapte...lucru pe care l-am observat si eu. Si mi-a mai zis sa ii dau de la 10 zile 2 picaturi de Vigantol zilnic.
Mi-a zis ca bebelina e un pic anemica, insa mie nu mi se pare. Vad ca nu ne-a dat fier!
A zis sa nu o masez cu chimicale ci cu ulei de masline ca a facut o dermatita de contact. Deja aseara am facut primul masaj cu ulei de masline si arata foarte bine pielea.
Sampon a zis sa folosesc Dalin ca ala e cel mai bun, insa eu tot Sanosan o sa folosesc...la Cristi a mers de minune!
La 4 saptamani a zis sa-i introduc suc de morcov. I-am zis ca in maternitate mi-a spus sa nu-i dau sucuri de fructe ca face ulcer si a zis ca decat la cele de citrice e problema.
Mi-a spus sa nu fac vaccinurile gratuite si sa iau tot Pentaxim ca e cel mai bun.
M-a lasat paf cand a zis ca trebuie sa mai stau 4 sapt u ea in casa si abia apoi sa o scot afara! Eu sapt viitoare o duc la eco.

Fetele mi-a venit si mie coletul de la laredoute...f faine hainutele! Sunt super incantata! A venit repede in 2 sapt. ca am comandat inainte sa nasc!

Getutza imi pare tare rau ca ai probleme! Trebuie sa te operezi ca sa scapi de dureri! Multa sanatate! Sper sa nu mai aveti probleme cu burtica!

Alysh la mai multe lunite!

Europenii cei nascuti pe 9 - Mara Scortisoara si Patrick...de ziua Europei...la mai multe saptamani!

Miss P felicitari ptr bebe P grasunel! Imi pare rau ca ai patit faza cu pozele...noi le-am parolat pana reusim sa le lasam doar pe cele mai decente...din pacate acum toti prostii au acces la internet! Mai nasol e cand scrie ceva de copilul tau...fetele chiar vorbeau pe aici sa nu mai punem poze cu ei dezbracati ca sunt tot felul de rebuturi umane care privesc altfel pozele alea...Eu una nu am nuduri pe net nici cu baietelul...cu fetita mai mult ca sigur nu pun.

aelita...e super haioasa Sofia...tot asa face si Cristi cu surioara...Aseara la baita el era cu periuta in mana...pregatit sa o perieze! Vroia sa-i puna si apa de mare in nas...ce sa mai foarte prins acolo!
Si pe el il tenteaza sa bea lapte, ceai de la bebe si sa-i ia suza...Se urca in patutz si cica face nana...
Ieri a stat cu ea cat a consultat-o medicul! Cand a plecat medicul i-a zis ceau!
Sunt super haiosi!

gabitzu` tinem pumnii ptr data de 10...mai un pic si scoatem naftalinatele de majorete!

lenca eu la prezentatie pelviana si bebe de 3500 de grame am facut cezariana...e mai sigur!

socrate tinem pumnii sa pape bebe laptic de la mami si sa treaca durerile!

alina imi pare rau ca nu ti-ai gasit bona pe placul tau!

ylari ai putea sa faci o carte cu perle de`ale socrelei! Maine ii dai de baut? Scapa si tu ceva cianura!

iulia sa stii ca si io am bagat kk la greu cand eram mica...si norocoasa sunt...nu pot sa ma vait! Pacat ca ai ratat!

cleo vezi ca io am auzit de cazuri si mai grave...de pisici care au avut nasul mancat de bebelusi...

Lavi Sa-ti traiasca finutza! Ce super ca botezati!

dordia mama ce papa bebe...asa papa Cristian pana dadea afara jeturi de voma! ce super ca regurgiteaza! eu trag inainte cam 60 ml sa poata prinde bine sanul...si bebelina mea sughite si uitasem de strategia cu lamaia, dar daca Alina zice ca nu-i da inca...nu cred ca ii dau nici eu

Monik ai grija cu laptopul ca tastatura e plina de microbi...eu ma spal pe maini f bine dupa ce o folosesc...ca bebe e mica si sensibila!

Hai Andreea, Ramona80, Melly si Lorich! Cine mai doreste? Cine mai naste?

Asteptam si proaspetele mamici pe forum...cand au timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by lenca

buna fetelor
asta seara am fost la control la am facut si eu eco, suntem in sapt 38 si bb se afla in prezentatie pelviana, asta ma cam speriat mai ales ca eu pe prima fetita am nascut-o normal si chiar usor fara probleme cu epidurala
dar asta seara am tot citit despre aceasta prezenatie pelviana si a inceput sa imi fie un pic frica
a ramas sa vedem ce se va intampla sapt viitore, dc e ok , vineri iar la control si vom stabili atunci cum voi naste, mai ales ca sambata e si doct de garda
credeti ca in ultima sapt se poate intoarce ? mai ales ca zi la masuratori a iesit si ca e grasana de 3.890 grame sau nu mai sunt sanse, si tr cezarina ? ca doct mea mi-a zis ca totusi dansa ar incerca tot nastere normala dar cu ceva mai mult efort, chinuri
pt mine nu e nimic dar sa nu sufere bb

sunt putini dr-ii care se baga la nastere naturala pt prezentsa pelvina. Dar mai sunt shanse sa se mai intoarca. Hai moralul sus. Si cezariana e o solutie!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by YLARI

cleo, motanul a reactionat foarte naspa. Nici macar nu a vazut bebeluna, doar a auzit-o ca plange, era la mine in brate si s-a repezit ca un tigru spre mine. Nici nu vreau sa imi imaginez cum as fi reactionat daca ajungea la mine... Cred ca era afis in secunda 2. Noroc cu soacramea ca i-a dat o bucata direct din zbor, ca la oina. (Mai face si soacramea lucruri bune, printre care si o supa de curcan superbuna). Asta nu e tot, duminica trecuta m-a atacat (nu l-am pris dupaia ca il faceam bucati) si s-a pishat si pe lucrusoarele lu' bebeluna, le pusesem intr-un lighean sa le spal si barbatemiu a uitat usa deschisa 2 secunde la toaleta de servici. Deci, sunt stresata din toate partile in aceasta casa. Dar eu rezist, nu ma las nene!!!!!!

Despre chestiile bisericesti: mie mi-a adus mama de la biserica o sticla cu aghiasma pe care trebuie sa o termin pana in a 40 zi in in a 41 de la nastere trebuie sa merg la biserica sa imi citeasca moliftele (cica sunt murdara acum). Mi-a citit si moliftele de 8 zile si de aceea pot si iesi pe afara cu bebeluna, altfel nu era bine.

Am fost cu bebeluna la doctor, are 4950 gr. Ma oftic ca am uitat sa o si masor............. A ascultat-o, a pipait-o, s-a uitat la pasarica ei (!!!!!!!!!!!!) si ne-a zis ca suntem bine.

Va pupez!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

motanul voastru nu e castrat? pt ca am impresia ca isi marcheaza teritoriul..mai ales ca e invadat de bebeluna! . Solutia: castrarea...
asta il linishteshte de tot. Se face un gras si un potoros.
Pisica noastra e sterilizata- a fo o data mamica, si gata.
Wow, 4900! e super grasutsa bebeluna, a luat f. bine in greutate, felicitari!! E semn de sanatate. Marti merjem is noi la dr, am emotii, nu mi se pare f. grasutsa, bine, mi se pare ca s-a lungit.
Si mai ales speram ca scapam de postura de 'motan incaltsat'

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'neata pe cele care ma sustin cu agitatele!!!vai fetelor eu deja incep sa o iau razna!!!asta mica numai nu vrea sa vada lumea!!!

getutza bafta cu sanatate!!!eu stiu ca o sa se rezolve cu bine!!!

missP ticalosii aia ar trebui batuti!!!bine ca ai blocat cat de cat blog-ul!!!

ylari inca nu ti-ai batut soacra!!!trimite-o la mine ca o rezolv, moment!!!!

iulia cu kk stiu eu un tip care s-a dat pe fata cand era micut!!!si arata super si e si norocos!!!pacat ca e mai micut decat mine!!!glumeam!!!

monik cu laptopul ai grija ca e de 10 ori mai murdar ca si un wc!!!fara sa te sperii dar asa e!!!si cele care mancati la calc , aici intru si eu, aveti mare grija la microbi

andreea27 nu te teme, eu una as prefera sa fiu in locul tau dar..... nu vrea !!!eu o sa zic o pentru tine!!!

lorich tu cum esti!!!???nik, nici un semn!!!lasa ca e bine ca tine bb cu tine!!!cu mine nu prea vrea!!!

AMR SA SPERAM CA 3 zile si NU MAI MULT Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andree27,e la spital,cu dilatatie 7 cm.Am vorbit mainainte cu ea.S-a dus la spital la 7 si deja era dilatata 4 cm.A avut noroc ca doctorul ei era de garda.I-a facut si epidurala.Ii e frica,dar i-am spus ca n-are de ce,ca ce a fost greu a trecut,acum nu va mai simti durerile.
Asa ca....

Haide Eric!!!!!!!!!!!!!!!!Doamne ajuta sa fie binee!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Fetelor,m-a sunat Andree27, e la spital, are dilatatie 6/7, i s-a facut epidurala, se simte mai bine si ii tare frica
Scoateti agitatele ca azi vine pe lume bb Eric!!!
HAI ANDREEA!!!! HAI BB ERIC!!!!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

hai andreea!!!!

AMR SA SPERAM CA 3 zile si NU MAI MULT Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreiutza, m-au luat emotiile! Sper ca ai nascut deja pina acum. Daca nu,
Hai bebe Eric, ca te asteapta o mamica frumoasa

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lenca, parerea mea e ca nu ai cum sa scapi de cezariana. Bebelusul este foarte bine, adica foarte mare, nu prea cred ca s-ar mai intoarce acum nici nu rugaciuni.
Eu la prima sarcina am avut bb in prezentare pelviana, si am facut cezariana. Cum zice si Cleo, nu se prea baga doctorii la nastere naturala pelviana, ca e cu risc si pentru mama si pentru copilas, si e travaliu greu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Andree27,e la spital,cu dilatatie 7 cm.Am vorbit mainainte cu ea.S-a dus la spital la 7 si deja era dilatata 4 cm.A avut noroc ca doctorul ei era de garda.I-a facut si epidurala.Ii e frica,dar i-am spus ca n-are de ce,ca ce a fost greu a trecut,acum nu va mai simti durerile.
Asa ca....

Haide Eric!!!!!!!!!!!!!!!!Doamne ajuta sa fie binee!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

HAi bebe eric.
Desi zic ca deja a venit pe lume!!

povestea nashterii

Mergi la inceput