Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ramona sa te pozezi cu camashuta cand ai timp sa vad daca e k a mea...

Pozici Iulia AMR 6 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

De cateva zile ne chinuim cu burtica de numa numa... tipete si urlete, si deabea un amarat de partz... nici la san nu poate sa stea, nici nu mai mananca destul trage de cateva ori si atat tot... apoi dupa o ora 2 iar.. si tot asa, sia stricat tot programul. asta ziua, ca noaptea doarme cate 5-6 ore..... si lam cantarit ieri, dupa 2 sapt de la ultima cantaerire si are doar 4600, fata de 4500 acu 2 saptamani...... adevarul e si ca siropurile numai bine nu i leam dat... trebuia de cate 3 ori pe zi si eu deabea o data i dau, nu reusesc nicicum sami revin la program... dar ne si plimbam mult, peste tot...si de ieri nici nu prea mai ragaie... sau cand ragaie o face direct la san....nici nu mai trebuie sal ridic... Dar partea fericita e cand e bine, si e la mine in brate, i dau un pupic pe gurita si imi zambeste atata de frumosssssssssssssssss, de ma topesc toata.... si la el in patut sta asa de rrumos si cuminte... se joaca singurel... si nici caca na facut de 2 zile..., sa treaca odata toate, la toata lumea.... si cand il doare burtica, transpira de mama focului, toata energia sio consuma, eu cred ca si de aia nu a pus pe el nimic...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

brr, si la noi e greu cu partsurile. Si transpiram cand ne chinuim... Astea is colicile? uof.
Si mananc la regim. Deci nu are nicio valoare chinul meu alimentar - doar ca am slabit ceva. Asta e partea buna a lucrurilor.

Ce siropuri ii dai de ii calmeaza colicile? Io am sab simplex-ul in casa, si atat. Si beau si io ceai de anason (cah cah cah).

O sa intreb dr marti si de ceaiuri. Daca sa ii dau. Pana una alta... am incercat sa ieshim la plimbare. Chiar am reusit, am mers pana la ING de la Aparatori (pe sub geam la Socrate...) . Intoarcerea a fo f. rapida, ca a inceput bebe sa planga. In brate la mine nu are nik, il lipesc cu burtica de mine, si asta ii prinde bine, cred. Si gata.

Acum l-am plasat la tati - sa vedem, poa o adoarme. Uof. Asha mi-e mila de ea...

Cat despre aluziile cu gineri, liste etc, cum e moaca aia asha, cu nasul pe sus?. Undeva intre moacele astea....
Deja imi permit sa fac mofturi!! Ca am de unde alege

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramona80

Off, ce nervi mi-am facut cu internetul asta. De luni a fost paralizat si abia acum si-a revenit.
Vreau sa felicit si eu noile mamici carora le doresc tot binele din lume atat lor cat si bebicilor lor.
Eu am fost din nou la control miercuri, si nu e nici o schimbare. Colul este inchis si rigid, dar dr spune ca se poate schimba in orice moment. Si nici nu m-as supara. Ba din contra.
Acum ma duc sa citesc mai pe indelete de unde am ramas.

39 abia asteptam minunea noastra mica Victor Stefan

sa facem dansul berzei pt fetele care urmeaza!!!
Si nashterea...e parfum. Ca mai mult de cateva ore nu e. Mai greu e..dupa

povestea nashterii

Mergi la inceput

mi-a adus sotiorul niste dvd-uri cu desene animate pt copii...copiez la greu pt asta mica..sa am pe mai incolo, cine stie??? bineinteles ca o sa le vad si eu, ca doar sunt nebuna dupa desene animate

Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

cleo, motanul a reactionat foarte naspa. Nici macar nu a vazut bebeluna, doar a auzit-o ca plange, era la mine in brate si s-a repezit ca un tigru spre mine. Nici nu vreau sa imi imaginez cum as fi reactionat daca ajungea la mine... Cred ca era afis in secunda 2. Noroc cu soacramea ca i-a dat o bucata direct din zbor, ca la oina. (Mai face si soacramea lucruri bune, printre care si o supa de curcan superbuna). Asta nu e tot, duminica trecuta m-a atacat (nu l-am pris dupaia ca il faceam bucati) si s-a pishat si pe lucrusoarele lu' bebeluna, le pusesem intr-un lighean sa le spal si barbatemiu a uitat usa deschisa 2 secunde la toaleta de servici. Deci, sunt stresata din toate partile in aceasta casa. Dar eu rezist, nu ma las nene!!!!!!

Despre chestiile bisericesti: mie mi-a adus mama de la biserica o sticla cu aghiasma pe care trebuie sa o termin pana in a 40 zi in in a 41 de la nastere trebuie sa merg la biserica sa imi citeasca moliftele (cica sunt murdara acum). Mi-a citit si moliftele de 8 zile si de aceea pot si iesi pe afara cu bebeluna, altfel nu era bine.

Am fost cu bebeluna la doctor, are 4950 gr. Ma oftic ca am uitat sa o si masor............. A ascultat-o, a pipait-o, s-a uitat la pasarica ei (!!!!!!!!!!!!) si ne-a zis ca suntem bine.

Va pupez!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

ylari la matza aia obraznica..ai grija ca daca e geloasa reactioneaza violent!!!
cleo obosesc naiba majoretele alea pana joi si apoi nu-si mai fac treaba

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

buna fetelor
asta seara am fost la control la am facut si eu eco, suntem in sapt 38 si bb se afla in prezentatie pelviana, asta ma cam speriat mai ales ca eu pe prima fetita am nascut-o normal si chiar usor fara probleme cu epidurala
dar asta seara am tot citit despre aceasta prezenatie pelviana si a inceput sa imi fie un pic frica
a ramas sa vedem ce se va intampla sapt viitore, dc e ok , vineri iar la control si vom stabili atunci cum voi naste, mai ales ca sambata e si doct de garda
credeti ca in ultima sapt se poate intoarce ? mai ales ca zi la masuratori a iesit si ca e grasana de 3.890 grame sau nu mai sunt sanse, si tr cezarina ? ca doct mea mi-a zis ca totusi dansa ar incerca tot nastere normala dar cu ceva mai mult efort, chinuri
pt mine nu e nimic dar sa nu sufere bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor relatez dureri groaznice de aseara!!Iar acuma dimineata pierdut dop cu sange,gasitorului ofer recompensa!!!
Fetelro mi frica!!Daca nu va mai scriu azi sa va rugati va rog mult pt mine!!
VA pup!!

Ps:I-am trimis sms ieri la Lilly si e bine si ea si Julia!!!

Poze
Andreea 39+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 1saptamana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

nastere usoara Andreea, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andree27

Fetelor relatez dureri groaznice de aseara!!Iar acuma dimineata pierdut dop cu sange,gasitorului ofer recompensa!!!
Fetelro mi frica!!Daca nu va mai scriu azi sa va rugati va rog mult pt mine!!
VA pup!!

Ps:I-am trimis sms ieri la Lilly si e bine si ea si Julia!!!

Poze
Andreea 39+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 1saptamana!!!

cred c a amr < 1 sapt
asa ca...!!!!

povestea nashterii

Mergi la inceput