Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

iulia, mare figura esti cu linkurile astea, unde le tot gasesti, mama draga?

Azi am fost putin intoarsa pe dos. Am gasit cateva comentarii la anumite poze ale mele de pe webshots (culmea, un membru inscris prin 2007, deci nu pot banui pe nimeni care vrea sa-mi faca rau si s-ar fi inscris special pentru asta) care mi-au demonstrat (pt. a cata oara?) ca exista multi dezaxati pe lumea asta.

La pozele mele de graviduta sexy cu lenjeria neagra mi-a scris "Ce sexy, posteaza mai multe", la a doua "Oh, multumesc", apoi la o poza a mea din Austria (cu munti pe fundal) mi-a scris ca vai, ce frumoasa sunt, si culmea, la poza cu mine graviduta si cu calutul acela pe burtica sa-mi comenteze ca el ar vrea sa ma f...a Deci nu la o poza unde sa fiu in mini, sa mi se vada picioarele, ci la una unde eram in pijama si se vedea burtica...

Am scos una din poze, am modificat-o pe cealalta si le-am incarcat din nou, ca sa dispara comentariile. Ce de oameni deranjati mental mai exista... Buuuuh!

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Azi am fost putin intoarsa pe dos. Am gasit cateva comentarii la anumite poze ale mele de pe webshots (culmea, un membru inscris prin 2007, deci nu pot banui pe nimeni care vrea sa-mi faca rau si s-ar fi inscris special pentru asta) care mi-au demonstrat (pt. a cata oara?) ca exista multi dezaxati pe lumea asta.

La pozele mele de graviduta sexy cu lenjeria neagra mi-a scris "Ce sexy, posteaza mai multe", la a doua "Oh, multumesc", apoi la o poza a mea din Austria (cu munti pe fundal) mi-a scris ca vai, ce frumoasa sunt, si culmea, la poza cu mine graviduta si cu calutul acela pe burtica sa-mi comenteze ca el ar vrea sa ma f...a Deci nu la o poza unde sa fiu in mini, sa mi se vada picioarele, ci la una unde eram in pijama si se vedea burtica...

Am scos una din poze, am modificat-o pe cealalta si le-am incarcat din nou, ca sa dispara comentariile. Ce de oameni deranjati mental mai exista... Buuuuh!

Ce nesimtiti!!!!Miss nu ii baga in seama!!Pe lumea asta sunt multi prosti/proaste care mai mult nu pot!!Nici nu are rost sa te superi ca astfel de jeguri nu merita!!!!!Te pup si da-le pace!!!![pup sa treaca

Poze
Andreea 39+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 1saptamana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

getutza n-are nimic daca il deranjezi otara cu un supozitor, mai ales ca-si face efectul foarte repede! prietena mea a patit intr-o seara asa si n-avea de unde sa ia supozitoare si i-a bagat putin varful de la termometru in fundulet si gata!!! adica mai bine se chinuie putin cu supozitorul decat sa stea copilul constipat...eu una recunosc ca apelez la supozitoare cu glicerina de cate ori am ocazia..nu le prea suport, dar isi fac treaba..bine, in mod miraculos, toata sarcina n-am avut nevoie, dar inainte, la 2-3 zile era un "must", pt ca mi se umfla burta de ziceai ca-s in luna 4-5 si nu eram gravida

miss asta il stiam demult, dar intamplator am mai dat peste el odata si am ras cu lacrimi!!! si, am uitat sa-ti zic, alarma falsa! s-a umflat si piciorul ala..of of..hai k mai avem otara..tu ce faci? au trecut caldurile??
vai ce oameni...dar nu puteai sterge comentariile fara sa stergi pozele?? uite ca nici nu m-am mai uitat la mine sa vad daca am patit si eu lafel...doamne ce oameni..d-aia cu fetish-uri la gravide..trist
lasa scumpa ca lumea-i plina de dobitoci...nu pune la inimioara!!!

Pozici Iulia AMR 6 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Off, ce nervi mi-am facut cu internetul asta. De luni a fost paralizat si abia acum si-a revenit.
Vreau sa felicit si eu noile mamici carora le doresc tot binele din lume atat lor cat si bebicilor lor.
Eu am fost din nou la control miercuri, si nu e nici o schimbare. Colul este inchis si rigid, dar dr spune ca se poate schimba in orice moment. Si nici nu m-as supara. Ba din contra.
Acum ma duc sa citesc mai pe indelete de unde am ramas.

39 abia asteptam minunea noastra mica Victor Stefan

Mergi la inceput

Andree27, iulia, Gata, am rezolvat problema cu webshots, am schimbat setarile ca sa nu mai aiba orice oligofren permisiunea sa-mi posteze comentarii...

Fetelor, ploua cu spume afara, Doamne-ajuta sa dureze mai mult, sa se racoreasca pamantul!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramona80

Off, ce nervi mi-am facut cu internetul asta. De luni a fost paralizat si abia acum si-a revenit.
Vreau sa felicit si eu noile mamici carora le doresc tot binele din lume atat lor cat si bebicilor lor.
Eu am fost din nou la control miercuri, si nu e nici o schimbare. Colul este inchis si rigid, dar dr spune ca se poate schimba in orice moment. Si nici nu m-as supara. Ba din contra.
Acum ma duc sa citesc mai pe indelete de unde am ramas.

Te-am trecut pe listuta cu Victor Stefan. Hai, ca nu mai ai mult. Sa speram ca nu se molipseste de potoroshenie de la Mara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

nicole, ce poze..ce mireasa!! (ce rochie, ce slaba...)

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dr_anca

Salut gravidutele si felicit mamicile din odiseea mai-iunie pentru bebelusi. Eu sunt o graviduta de iulie si va citesc cu interes ca sa stiu ce ma asteapta.
Am o intrebare pentru CLEO cum se intelege Mara cu pisicuta? Am si eu doua exemplare pe care le iubesc mult si eu zic ca sunt in stare sa-mi impac toti "copii" dar vroiam sa aflu de la cineva care chiar se confrunta cu aceasta situatie.

Anca cu Sara-Stefania

deci de cand am ramas insarcinata, pisica nu mai intra in dormitor. Acolo e bebe.
Asha ca nu se intalnesc.
Mai avem o verisoara- dr veterinar, care ne-a tuns, vaccinat si deparazitat pisica. Asha ca pisica e la zi cu toate.
Mai greu e cu timpul acordat pisicii. Adica de la la mine -> 0. Am reusit sa ii pun dim. mancare, schimb nisipul...si gata.
tati o mai alinta...dar e clar ca atrecut pe planul 2.

Asta e. Culmea, pisica s-a invatsat cu oameni, nu mai speriata de musafiri, si de galagie. Nu se mai ascunde, doarme relaxata pe geam la soare!!

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MissParker

miss, deci si asha esti sexy& atragatoare& curtata!!! sa nu zica nimeni ca sarcina uratseshte o femeie.....!!!

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Uff, gata am terminat de cetit.
Sa scot si eu majoretele pentru fetele care se pregatesc de marea intalnire cu puiutii.... si poate si pentru mine. Oare ce-o fi facut Lilly79?
Getutza multa sanatate iti doresc, si sa treci cu bine si peste asta.
Iulia super tare pijamaluta ta. Si eu sunt innebunita dupa chestii din astea cu maimutoaie. Ba cred ca am nimerit camasuta pentru alaptat la fel. Si eu mi-am luat una albastra cu imprimeu cu barza in fata. Hi hi ..
Bag majoretele si pentru tine de pe acum
Cleo mi-a placut mult povestea nasterii. De cand tot citesc pe forum mi-a disparut si teama de nastere. Nu conteaza prin cate trebuie sa trecem si ce dureri avem in acele momente, cand apare bebe totul se uita. Acum abia astept. Bine, trebuie sa recunosc ca ma bazez un pic si pe epidurala, dar nu prea mult, pentru ca sunt mai multe variabile de luat in seama si e posibil sa nu beneficiez de ea.
MissParker multumesc pt adaugarea numelui. Ne-am hotarat cu greu ce nume sa alegem. Si nu pune la suflet comentariile unor descreierati. Ce e nasol e ca sunt foarte multi in Ro, si nu trebuie sa iesi din casa ca sa dai peste ei, se pare ca au invadat si internetul.

Mergi la inceput