Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Uf, Getutza - ce necaz...Odihneste-te cit poti si ia medicatia prescrisa - nu te mai gindi la ce e rau, gindeste pozitiv si va fi bine! Multi

Monik - pai daca poti sa scrii inseamna ca te simti bine! Esti multumita de serviciile de la elias? Pupam mama si fata !
Odihna placuta, acum cit mai poti...

Andreea27 - la multe luni inainte!!! la fel si pentru Vladut de Alysh si Robert de Silvia! !
Dar nu te gasec in listutza... Cred ca s-a intimplat ceva cu listutza - eu am nascut pe 21 mai nu pe 20...Gabitzam - HELP!

Dordia - Tudorica face kk asa cum spui tu (ce mi-a placut exprimarea!) "omleta cu seminte", nu am observat nimic mucilaginos - si face si foarte des. Insa si eus tiu ca si tine, ca atita timp cit nu miroase ciudat (ci cumva a mere acre), totul e in ordine!

Reallaura - pai am hotarit sa-l scot din casa cind afce 2 saptamini - deci de miercuri incolo. Pina atunci il pun in carut si il asez in fata geamului sa doarma totusi la aer.

Azi vad ca avem program de colici...ce cam zvircoleste in somn de vreo ora jumate...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by Nicole1980

Am mai pus si eu niste Poze de la nunta noastra, pentru cine are chef si timp.
Va povesteam ca David, mai nou, ne-am dat seama dupa DPN ca a fost conceput in noaptea nuntii...ca in povesti.
Deabia astept sa-mi vad printisorul.

Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David

Foarte frumosi sunteti amandoi!!!

Cleo sa-ti traiasca puturoasa e superba!!!

Alina La multe lunite norei mele scumpe!!!! de la mine si de la Eric!!

Poze
Andreea 39+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 1saptamana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Uf, Getutza - ce necaz...Odihneste-te cit poti si ia medicatia prescrisa - nu te mai gindi la ce e rau, gindeste pozitiv si va fi bine! Multi

Monik - pai daca poti sa scrii inseamna ca te simti bine! Esti multumita de serviciile de la elias? Pupam mama si fata !
Odihna placuta, acum cit mai poti...

Andreea27 - la multe luni inainte!!! la fel si pentru Vladut de Alysh si Robert de Silvia! !
Dar nu te gasec in listutza... Cred ca s-a intimplat ceva cu listutza - eu am nascut pe 21 mai nu pe 20...Gabitzam - HELP!

Dordia - Tudorica face kk asa cum spui tu (ce mi-a placut exprimarea!) "omleta cu seminte", nu am observat nimic mucilaginos - si face si foarte des. Insa si eus tiu ca si tine, ca atita timp cit nu miroase ciudat (ci cumva a mere acre), totul e in ordine!

Reallaura - pai am hotarit sa-l scot din casa cind afce 2 saptamini - deci de miercuri incolo. Pina atunci il pun in carut si il asez in fata geamului sa doarma totusi la aer.

Azi vad ca avem program de colici...ce cam zvircoleste in somn de vreo ora jumate...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Cu cine m-ai confundat????Era bine sa il am deja pe puiutul meu ,dar nu prea are chef sa vina pe lume!!!Oricum mergi!!!

Poze
Andreea 39+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 1saptamana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Getutza imi pare rau ca ai patit asta cu fierea. Sper sa iti revii cat de repede.

Da fetelor eu am lapte destul de mult, dar desi suge 40 de minute tot mai bea supliment.

O sa fac si eu proba suptului cu el sa vad cat suge.

dordia de kk nu stiu ce sa zic...al meu face galben sau verzuliu dar cica e totul bine.

Copilul meu azi s-a chinuit destul de mult, abia a adormit la 5 de la ora 1. Sunt franta dupa o noapte grea si o zi pe masura.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nicole, super pozele de la nunta, ai fost o miresuca frumoasa foc si sexoshica Frumos ca bebe este rodul de dupa noaptea nuntii

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nicole am vazut si eu pozele de la nunta; foarte frumoasa rochita si foarte sexy, iar voi... ce mai, o sa aveti un bebe frumos ca la carte. Mi se pare foarte dragut si romantic, ca a fost conceput in noaptea nuntii...

Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR 1 SAPTAMANIA???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

De cateva zile ne chinuim cu burtica de numa numa... tipete si urlete, si deabea un amarat de partz... nici la san nu poate sa stea, nici nu mai mananca destul trage de cateva ori si atat tot... apoi dupa o ora 2 iar.. si tot asa, sia stricat tot programul. asta ziua, ca noaptea doarme cate 5-6 ore..... si lam cantarit ieri, dupa 2 sapt de la ultima cantaerire si are doar 4600, fata de 4500 acu 2 saptamani...... adevarul e si ca siropurile numai bine nu i leam dat... trebuia de cate 3 ori pe zi si eu deabea o data i dau, nu reusesc nicicum sami revin la program... dar ne si plimbam mult, peste tot...si de ieri nici nu prea mai ragaie... sau cand ragaie o face direct la san....nici nu mai trebuie sal ridic... Dar partea fericita e cand e bine, si e la mine in brate, i dau un pupic pe gurita si imi zambeste atata de frumosssssssssssssssss, de ma topesc toata.... si la el in patut sta asa de rrumos si cuminte... se joaca singurel... si nici caca na facut de 2 zile..., sa treaca odata toate, la toata lumea.... si cand il doare burtica, transpira de mama focului, toata energia sio consuma, eu cred ca si de aia nu a pus pe el nimic...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salut gravidutele si felicit mamicile din odiseea mai-iunie pentru bebelusi. Eu sunt o graviduta de iulie si va citesc cu interes ca sa stiu ce ma asteapta.
Am o intrebare pentru CLEO cum se intelege Mara cu pisicuta? Am si eu doua exemplare pe care le iubesc mult si eu zic ca sunt in stare sa-mi impac toti "copii" dar vroiam sa aflu de la cineva care chiar se confrunta cu aceasta situatie.

Anca cu Sara-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetele, sa va mai destindeti...de la jumatate devine interesant

http://www.top-muzica.net/funny.html

Pozici Iulia AMR 6 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Gata mam dat batuta, si iam pus un supozitor cu glicerina, jumatate din el, bine nu a intrat inauntru ca a strans el din fundulet, a plans de numa, dar nam avut ce face, am sunato si pe mami meu si am intrebato si asa mia spus, si fetele, mia facut un cacatoi de mia umplut 2 scutece !!!!!! saracutul, si mai tragea cate un geamat si un suspin demi venea sal mananc !!! deci am scos tot kktul, si acum atre bine ne este, ca aproape a adormit instant, dupa cateva zambete satisfacute !!!! saracutul, mie o mila de el !!! Scumpul lui mami !

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput