Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, sunt plina de draci. Cumnata mea are un bb care face 3 luni pe 12 iunie (ziua mea si a lui Shose :)))))))) )

Si acum vin eu si va zic: vi se pare normal ca bebele ala sa nu fi fost cantarit decat o singura data de cand s-a nascut? Med de fam niciodata nu l-a masurat, nici capul, nici abdomenul, nici in lungime, nu a venit acasa sa il vada, NU ARE CANTAR!!!!!!!! L-au cantarit la pediatru cand am luat-o eu pe sus. Si aceeasi doc de fam i-a spus cu privirea la vaccinul de 2 luni ca nu i-l face acum pt ca nu mai are alti copii si nu desface fiola numai pt el asa ca o sa il faca la 4 luni pe cel de 2 luni cand i se mai strang ei copii. Si cand i-am spus sa isi caute alt medic de familie ca nu se poate asa ceva, cumnatu-meu s-a certat cu ea acasa si i-a spus ca nu o sa o mai LASA - auzi colo, LASA (!!!!!!!) sa vina la mine ca ce, eu sunt asa desteapta si le stiu pe toate??? Doar aia e doctorita, stie mai bine. I-am spus ca dc cineva e dr nu inseamna ca e si priceput, de aia sunt atatea cazuri de nenorociri cauzate de dr incompetenti la noi in tara si nu numai#351;. A fi dr nu e o garantie!!! si ce e mai rau ca ca cumnata-mea a zis ca nu se poate opune sotului ei si o sa il lase pe el sa decida ce si cum (???????????) Deci nu mai pot, nu pot concepe cum poate fi o femeie - mama, asa!!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

miki, nu plange, nu fi suparata! e tare trist cand sora/fratele are o problema, dar e important sa stii ca e o problema cu care se confurnta multe femei si ca se trateaza cu succes, daca nu se rezolva de la sine. pup fata! multa sanatate!

ange, complet picati din luna cumnatul si cumnata! dupa ce ca nu-i duce capul, se mai si iau de cine le da un sfat bun! ai facut ce era de facut, ai incercat sa fii de ajutor, nu-ti ramane decat sa-i lasi in ignoranta lor! pup fata sa nu se mai enerveze!

crista, cu intarziere iti spun si eu BINE-AI VENIT printre zuze. imi place sa vad ca te-ai integrat deja f bine.

anca b, felicitari pt bebelul cel cuminte la vaccin. sa fie tot asa si de-acum incolo, adica la urmatoarele intepaturi.

shose, si mie-mi place la nebunie rochita pipetei! pup fetele!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Angi, nu te enerva, mami...asta e, tu ai incercat! oricum cretin dr ala. o sa-l intepe de trei ori la 4 luni? practic ii va da o doza dubla din anumite valente! e exact cum ai lua un pumn de antibitotice o data pe saptamina, in loc sa iei unul la 6 ore ca sa aiba efect. ma rog...

eu credeam ca am sarit masa de la 14. da de unde! mincaciosul lui mama a dat semnalul la 15.30, a suflat 240 ml de formula si ar mai fi vrut!

am pus si citeva poze noi. e haios tricoul verde, nu m-am putut abtine

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Angi tre' scuturata bine cumnata ta. Cum sa hotarasca barbatu' daca el nu se pricepe? Spune'i sa'i dea sa citeasca si apoi sa hotarasca sanatatea bblusului. Bblusul saracu' n'are nici o vinva. Mai e si geaman cu noi

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Irinuku' Pipetu' ii trimite un lu' Palu'.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Multumesc frumos fetelor pentru link-urile cu accesorii de plaja pentru bebei.va pup,ne pregatim de Herastrau.mai vine cineva?Cu Carmen mai mult ca sigur ne intalnim, daca mai veniti careva in parc,dati de stire.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Miki , nu mai fi suparata, o sa vezi ca o sa fie bine surioara ta! Eu cunosc o fata care a fost operata de un chist cat o portocala, si s-a simtit bine imediat (a stat doar o zi in spital)... Dar cel mai bine este sa incerce intai cu medicamente, poate se retrage si nu mai e nevoie de operatie...

Irinuk ma bucur tare ca ai revenit cu vesti despre Raresel. Multi pupici sa se faca bine cu pielicica!!!

Angi , nu-mi pot imagina cum pot fi unii oameni... Cum se joaca cu vietile copilasilor lor... pe care de altfel pretind ca ii iubesc... E incredibil ca mai exista asemenea specimene... acum cand nu mai e atat de greu sa te informezi, sa nu fii un ignorant, mai ales cand vine vorba de copilul tau...

Cristina e o scumpa Antonia! Am vazut si eu pozele voastre!

Shose vrem sa vedem poze cu rochita!!!

Anca felicitari pt bebe Stefan cel zambaret la vaccin!

Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Poze Luca la botez NEW
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Mai fetelor bb meu e innebunit dupa degetelul mare! Eu ii pun suzi si el si-o scoate tacticos cu o manuta si intre timp e deja pregatit cu degetul mare de la cealalta manuta, pe care incepe sa il suga cu o pofta nebuna! Apoi eu i-l scot din gurita si ii pun suzi... si o luam de la capat...
La Andrei n-am patit asa ceva... Lui i-a placut f mult suzeta...

Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Poze Luca la botez NEW

Mergi la inceput

Anca.b imi plac la nebunie pozele pe care le-ai pus azi cu Stefan razacios in tricou verde!

Poze Luca la botez NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Irinouka, multumim pt. urari.
Tinna, multumim pentru aprecieri.

Si Antonia este mare amatoare de rontzait manutze. De suzeta nici nu poate fi vorba, scoate limba afara cand simte suzeta.

Am pus poze noi.http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow&direction=reverse

Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%200/

Mergi la inceput