Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
cristacoman spune:
Incercam si noi sa ajungem in parc, dar nu se mai trezeste Antonia, doarme de la 2.
Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)- avem 4 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi, sunt chiauna
Ven, si eu vreau ziua de 30 de ore. Al meu fecior nu a dormit az deloc, voia distrat, aruncat in sus, vorbit, in fund, rostogolit, am hamalit la el de-s cocosata. dar s-a trezit la 9.30 culcat aseara la 9... ce mai vreau...
nour, suntem 3 gagici din Constanta si maine se pune de o intalneala dc esti interesata, cieste aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120925&whichpage=19 inca nu sunt stabilite toate detaliile, doar ora, in jur de 5
pupam
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
miki_baby spune:
Hola, amigas!
Mi-am pus copilul la somn si sunt freeee!!! Azi am avut o zi plina. De dimineata am fost la cumparaturi( mancare si cadouri pentru copilasii prietenilor nostri ca maine ne intalnim la picnic ca sa sarbatorin 1 iunie) apoi la socri, la masa. Dupa ce-am plecat de la ai am fost la o scurta plimbare pe malul marii, timp in care Saara a dormit, apoi am fugit la ambasada ca a fost intalnirea anuala a romanilor din Finlanda si Estonia. A fost frumos, mancare romaneasca foarte buna, prieteni, bebelusi, copii.Va dati seama ce obosita era Saara!
Sa va zic de copilul meu, care se rostogoleste ca micu' pe gratar, vorba Elenutei. Si se rostogoleste pana la biblioteca si scoate dvd-urile de pe raftul de jos!!! Va jur! E demetiala! A inceput si ea sa rada in casacada, dar numai cand o ridica mami sus si o pupa pe burtica. Timozaurul, gelos, mi-o ia din mana sa faca si el la fell:))
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
miki_baby spune:
Ceska, l-am vazut pe Benji in filmulete...mie cel mai mult imi place cand face gargara de dimineata!:)) Dar si pozele cu asa tata asa fiu:))
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
miki_baby spune:
Ven, imi pare rau pentru ziua de azi! Esti totusi norocoasa ca o ai pe tanti care te ajuta in cursul saptamanii.
Nour, este superba brunetica ta! Ce par frumos are!!
AAA..vroiam sa va intreb daca stiti cumva de unde pot sa cumpar si eu un scaunel gonflabil cred ca este, in care sta bebe la baita.
Honey...cum mai este AJ?
Ellenuta, barbatii astia!! Noroc cu noi!
Vorbind de ceva timp pentru noi, mie mi-a promis Timo ca la anu', cand o putea Saara sa doarma la parintii lui, o sa mergem un weekend la un Spa la Tallin probabil, ca este mai ieftin! Ne-am facut deja programul, cu masaj, jacuzzi, piscina, tratamente, sex de 2 ori pe zi :)))
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
miri_mik spune:
salutis.
i'm alive dar nu pot spune pt cat timp...
tocma fu soacra in vizita.
ven... uelcam tu za club. stii cumpva adresa de la capatul pamantului? poate s-o gasi loc si pt mine sa stau singura:(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miki_baby spune:
Zuzici, eu am o dilema. Cand venim in tara o sa-i dau Saarei apa. Dar nu stiu cat apa sa-i dau:)). Ma lamuriti si pe mine?
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Buna si de la noi, sunt chiauna
Ven, si eu vreau ziua de 30 de ore. Al meu fecior nu a dormit az deloc, voia distrat, aruncat in sus, vorbit, in fund, rostogolit, am hamalit la el de-s cocosata. dar s-a trezit la 9.30 culcat aseara la 9... ce mai vreau...
nour, suntem 3 gagici din Constanta si maine se pune de o intalneala dc esti interesata, cieste aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120925&whichpage=19 inca nu sunt stabilite toate detaliile, doar ora, in jur de 5
pupam
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
angii fii fericita!!!!! asta e programul meu zilnic ... deci se poate si mai rau .. nu stiu de unde mai am energie ... o iau in brate si stau jos sa ma odihnesc .. dar nu pot sta caci incepe sa frece picioarele, sa se agite si sa maraie .. deci trebuie sa .. keep walking .. asta e .. n-am ce face ..
Elena
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
am bagat-o pe domnisoara "scartz" la somn si acum savurez o inghetata si imi trag sufletul .. greu e sa fii mama!!
miki sex de 2 ori pe zi,zici tu .. .. misto .. noi planuim prin septembrie un ultra all inclusive la turcaleti .. recumperam tot!! dar daca voi mai alapta .. imi pun pofta in cui (cu vacanta ma refer ..)
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
laura_dimitris spune:
Bona sera !
In sfarsit, cred ca pentru prima data in ultima vreme a adormit dimitris singurel si inaintea mea...
Ellenuta, credeam ca ai plecat la un gratarel la tara.... Cat despre musacaua mea... eu i-am pus la sfarsit si un amestec format din un pahar de lapte, doua iaurturi 0% grasime, 2 oua si putin cascaval ras... s-a format o crusta delicioasa...
Cat despre programul lui bitzi... laura pe ea de frichinita... Eu asa ii spuneam lui eleni inainte; cu formula de alint "frichi" Acum, s-a cumintit a mea. Dar, adevarul este ca si cand mai plange, eu o las sa planga. Ma duc de 100 de ori la ea si ii dau suzeta sau o plimb cu caruciorul pe afara dar... nu o iau in brate.
Mi-e tare mila de ea. Ca are parte de un tratament total diferit decat dimitris la aceeasi varsta... Dar,... ce sa fac?! Invat din greseli.
Ven, asta simteam si eu cand mergeam la serviciu... parca venea week-end-ul ca o pedeapsa pentru mine..... Apoi a inceput sa mai respir un pic pentru ca sambetele baietii stau plecati de dimineata pana dupa amiaza. Si, odata am avut un mare noroc ca au mers in vizita la bunicii unui coleg de gradi de-al lui dimitris. Niste oameni minunati! Nu vreau sa-mi imaginez ce era in casa lor in urma jocurilor dintre dimitris si iannis - nepotelul lor....
Miki, eleni a mea bea apa doar cand este foarte cald sau cand sunt cu ea pe afara si este cald. Bea cam 10 - 20 de ml. de apa. Am vazut acum din nou fotografii cu saara... Mi se pare de exceptie ultima fotografie postata din vacanta de la riga. Ce dulce este saara iar pe fundal se vede un avion la sol dar si un avion in
zbor.... Cand veniti in tara?
Miri, cum mai rezisti?!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni