Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Laura, venim pe 11! As vrea tare mult sa ne inatlnim. Eu o sa fiu putin ocupata insa ca am examenul de licenta la spaniola, pe care l-am picat cu brio anul trecut. Sper sa-l iau acum. Dar o sa-mi

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Am si eu o intrebare
Fetele ce dati formula la bebei...
ati schimbat laptele??

La formula Nan pe care i-o dau eu scrie ca Nan 1 merge pana la 6 luni. Deci, ar mai avea a mea 2 luni de nan 1...
Problema este ca eu cred ca nu mai este suficient de hranitor pentru ea...
Nici nu am cu cine sa ma sfatuiesc ca abia peste vreo 2-3 saptamani pot ajunge la doctorita la care vreau sa merg...
De unde inainte manca si la 4 ore... acum am ajuns sa mancam fix la 3 ore si cantitati destul de mari... cel putin 200ml - cel mult 260 ml. ...
Dupa ce o hranesc este fericita si sta cuminte.Dar, la fix 2 ore si jumatate de la masa incepe sa planga. Este evident ca de foame ca trage ca disperata din suzeta. Daca ii duc biberonul cu apa la gurea il apuca fericita si bea pana se prinde ca nu este lapte si incepe sa planga...

Oare as putea sa-i dau nan 2 inainte de 6 luni ???

Stiu ca ana andrei ii da deja nan 2 dar ei i-a recomandat doctorul...
Roxana, tu ce ii dai buburuzei tale?? Si, cat mai mananca la o masa?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Frate..mie kk-tul asta de reclama imi blocheaza calculatorul..

Dar o sa-mi fac timp s ane vedem. Tu cand incepi serviciul?

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ven trebuia sa le spui ca baietilor le e foame si trebuie sa le dai sa pape. apoi, dupa ce-i aranjai, stateati pe terasa la taclale.

miri uffff .. soacrele astea .. fata

laurici mie mi-e mila s-o las sa planga .. o mai las dar nu mult .. poate la al doilea ma invat minte , asta daca il mai fac. ptr reteta .. suna tare bine, o s-o incerc.

eu cred ca ma bag la un filmulet si va spun noapte buna!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Miki, si eu patesc la fel....Intrasem hotarata astazi la probleme tehnice sa anunt ca reclama asta idioata imi creeaza probleme de natura tehnica si am constatat ca sunt o gramada de fete care s-au plans de aceasta reclama. Iar subiectele cu pricina erau rapid inchise de moderatori. Asta este... trebuie sa suportam!!!

Si mie mi-ar placea sa ne vedem!
Eu incep serviciu pe 16 sau 17 iunie dar in saptamana de dinainte sunt rudele din grecia la mine. Vin la botezul lui eleni care este sambata dar mai stau si saptamana ce urmeaza. Nu stiu exact cate zile...
Oricum, sper sa pot intra pe aici si sa vad ce stabiliti...!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Ellenuta, te inteleg perfect!!! Ti-am zis, eu pe dimitris nu-l lasam sa planga... Daca il auzeam in aparatel scancind ... in cateva secunde eram la el.... Acum, la eleni am folosit aparatele doar in prima luna. Adevarul este ca, oricum, este muuuult mai cuminte decat era dimitris.... Asa ca ma ajuta si copilul sa fiu mai "tare" pe pozitii...

Fetelor, ma duc si eu la un filmulet si apoi la nani-nani!
Noapte buna tuturor!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

laurici sora mea a inceput sa-i dea nan 2 la rec doctorului pe la 5 luni .. eu cred ca e ok sa-i dai daca consideri ca nu se satura.

ieri a fost sora mea cu bebelu la control ca tuseste. un dr le spusese ca are bronsita dar de fapt copilu nu are. anyway .. cert e ca la 7 luni si 10 zile are 10 kg si 73 de cm.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

he he he ..

eu dau stingerea , eu incep ziua acum ..

neata zuzici ... pe unde umblati voi?

haideti la o eu tocmai am preparat-o si abia astept s-o savurez .. daca as avea si o tigarica langa, ar fi tare bine. dar ma abtin .. n-as vrea sa ma reapuc.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

chiar nimeni nimeni??? se vede ca-s singura fara sotz acasa ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

fetelor am niste nervi .. aseara am vrut sa vad pro tv The Devil's Advocate .. tare misto filmul cu al pacino, keanu reeves .. dar .. am adormit!!! ca tuta ..

poate reusesc sa-l gasesc pe undeva caci nu am curaj sa descarc de pe net de frica virusilor ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput