Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank, nu-i nimik, pana nasti tot ne vedem noi....numa' sa mai poti veni de burtan... in legatura cu colacul si cu statul in funduletz, eu pe iasmi am pus-o in colac dinacela cu picioruse acu vreo luna daca nu mai bine, cand nu statea asa bine in funduletz si a a stat fff bine!!!

pussi, eu i-am dat orez normal, si blenduit si zdrobit cu furculita.

ieri ne-a facut ancaD, pofta de tocanita de vinete+ardei+rosii si i-am facut si eu iasminei azi. acu' la trezire isi primeste papica. cu ficatel. anca mai vino cu idei!!!

ecaterina, sa folositi cu mare drag piscinuta si colacul!

ank, sa vezi cum arata iasmi dupa ce papa pufuleti...si in par are....

pussi poate ne intalnim intr-o zi toate trei: ank, eu si tu. la tine in zona sa iti fie mai aproape!! ce zici? sau la mine in zona....ca e aproape de zona ta...si eu sunt cam puturoasa...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Stefania,eu am aplicat algoritmi,am facut combinatii de 2 luate cate 2 si nu mi-a iesit,nu-s buna la analize matematice. Hai nu mai tine lumea in suspans...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ank, sa vezi cum arata iasmi dupa ce papa pufuleti...si in par are....

pussi poate ne intalnim intr-o zi toate trei: ank, eu si tu. la tine in zona sa iti fie mai aproape!! ce zici? sau la mine in zona....ca e aproape de zona ta...si eu sunt cam puturoasa...

noroc BB ca noi nu avem par.. dar hainele sunt murdare in intregime de la pufuleti

eeee... sau la mine in zona ca sunt gravi... deci ??

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

i-am facut baita cu dusul si sarea sa prinda apa ce curgea ... se uita asa mirat ca e tot cu mainile goale

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Credeati ca ati scapat de mine si de Margelutza azi? Nicidecum. Am fost la spital, la al doile pediatru al nostru sa vada cum mai e cu rahitismul; pare mai bine picea, e mai colorata, capsorul mai frumos, continuam cu Ca o data la 2 zile, iar Fe 15 pic /zi; vedem deseara rez la sange.

Citesc din urma...

IRINA, CRISTINA nu mai vb de diete, eu am dieta de la nutritionist si n-am spor sa ma apuc, este cea de dinainte de sarcina, dadusem 25 de kg jos...dar iar discutam de vointa..

MIHA, frumoasa sarbatorita sprancenata...sa fie sanatoasa!

LA MULTI ANI BEBEI SARBATORITI AZI!
MAI E PUTIN(1 IUNIE) SI IAR PRIMITI CADOURI!

Moatza mea azi a fost PDL-ista, a fost imbracata toata in portocalui si a primit papusi si baloane!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Stef ca nu am citit din urma... dar esti sau nu in barca cu mine?Nu mai apuc sa fac nimic... Vecinii mei bat toata ziua in pereti ca niste capiati si nu stau mai deloc in casa si cand intru numai de forum nu am timp... plus ca am tras si o cearta zdravana cu ei .. asta asa sa vada ei ce inseamna hormoni de gravida

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

ankule linistestete mama .. cat despre aberatiile mele... e probabilitate ..sapt viitoare merg sa ma conving sigur
oricum vroiam sa zic ca's muuult mai impacata cu ideea
la burtik obosit

Stefania x2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

BB...multumim de urari!
(ma botosisem putin ca nu ne-a bagat nimeni in seama

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Stefania,eu am aplicat algoritmi,am facut combinatii de 2 luate cate 2 si nu mi-a iesit,nu-s buna la analize matematice. Hai nu mai tine lumea in suspans...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

nustiu ce e pana la urma..dar vroiam sa spun ca e combinatia de de 2 copii in 2 ani..am vazut eu un film zilele astea..de tipu' 4 in 4..m-a scocat un pic..da' 2 in 2 mai zic ca mai merge..si atat zic stop.. dupa nik...deja m-am obisnuit mult mai mult cu ideea si chiar daca ar fi sa fie..asta e.. dau inainte... oricum dupa nustiu cand as fi avut din nou curaj sa-mi fac... eu tot o tin pe-am meau..si in ultimul timp numai cu asta va zapacesc.. scuzati.. dar e socant.. sa nu incercati sa va puneti in pielea mea si se spune ca mai si alaptezi si te mai si feresti

Stefania x2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Victo

aaaaaaa...la 1,83..da..mai greu cu tocuri..da de fapt..cihuleasca poarta..
la ce statie de metrou e moghioros asta?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

De la statia de metrou armata poporului mai iei tramvaiul nr. 41 2 statii si ajungi. imi faci o vizita ?

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by pussi

voi ati dat orez normal, nu cereale la ? eu ma gandesc maine sa fac pilaf si sa-l bag in blender... ce parere aveti?

Si eu vreau sa ii fac asa! Chiar maine cred ca fac.
Si vroiam sa-ti spun ca fetele tale ma topesc! Si ca nu seamana deloc daca stai si te uiti atent la ele, nu le-as incurca!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput