Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Vasariquote:
Originally posted by Ank83
azi am iesit de dimi afara si erau niste copii la nisip... a inceput Raul sa gesticuleze si sa gangure si nu a terminat pana nu l-am dus si pe el acolo.L-am tinut in fundulet si se intindea sa le ia jucariile copiilora si primit un omulet de plastic si o lopatica.. doar ca a si vrut sa pape nisip cu lopatica aia
AnkRaul
17.10.2007
si11+
Poze RaulitoSi noi ii chinuim cu legumele!
Ieri seara Maria avea genunchii rosii de atata tarat.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Si Alexia se inroseste...si da ture numai la pat! Ma gandesc cum o fi cand o sa-si frece genunchii de covor....
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Aralia, noi suntem pe o pilota micuta, covor si parchet. Trece peste toate ca sa ajunga la parchet, pe care il iubeste. Si tot poposeste pe sub TV. De-acolo trebuie sa o salvez. E neobosita.
Caut si eu poze cu palalii!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
sanduta spune:
Fetelor cand va citesc ca ai vostrii copilasi se tarasc ma ingrijorez.Al meu de abea se invarte de pe spate pe burta iar invers deloc. Pe burta pe tot loveste cu mainile dar nu se ridica. Se roteste doar.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Buna!
Ce ma oftic, am scris ditamai mesajul si s-a dus pe apa sambetei.
In principiu era pentru Sanduta: si fii-mea e mai lenesa un pic, eu nu ma ingrijorez deloc, fiecare copil are ritmul lui.Maria a Alinei este mai maricica un pic, nu cu mult, dar la varsta asta se vede.
A mea ajunge pe burtica de unde vrea sa o ia din loc, misca din poponetz, nu poate, se enerveaza si plange.
In schimb e neintrecuta la capitolul vorbe, de trei zile mi-a impuiat capul: mamammam, bam-bam, tamtata, ampopapam si combinatii de n luate cate k.
Eu i-as lua asa ceva in loc de premergator http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/VTech-95/861/Premergator-multifunctional.html.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Aralia spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Fetelor cand va citesc ca ai vostrii copilasi se tarasc ma ingrijorez.Al meu de abea se invarte de pe spate pe burta iar invers deloc. Pe burta pe tot loveste cu mainile dar nu se ridica. Se roteste doar.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
Cezar e baietel in primul rand si in al doilea rand e cu 3 saptamani mai mic decat Maria si Alexia...asa ca ai rabdare!
![](pupic.gif)
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Aralia spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Buna!
Ce ma oftic, am scris ditamai mesajul si s-a dus pe apa sambetei.
In principiu era pentru Sanduta: si fii-mea e mai lenesa un pic, eu nu ma ingrijorez deloc, fiecare copil are ritmul lui.Maria a Alinei este mai maricica un pic, nu cu mult, dar la varsta asta se vede.
A mea ajunge pe burtica de unde vrea sa o ia din loc, misca din poponetz, nu poate, se enerveaza si plange.
In schimb e neintrecuta la capitolul vorbe, de trei zile mi-a impuiat capul: mamammam, bam-bam, tamtata, ampopapam si combinatii de n luate cate k.
Eu i-as lua asa ceva in loc de premergator http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/VTech-95/861/Premergator-multifunctional.html.
Inimioara mea
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Mda, Alexia face numai ca diavolul tasmanian, inca nu a scos ceva sa semene a silaba, onomatopee, ceva! La un moment dat a zis aba si gata...
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Aralia, eu cred ca lenevia asta a Evei este si vina mea, ca nu prea am pus-o la treaba. In schimb am trancanit non-stop, i-am cantat (saracutza de ea!), ii spun tot felul de poezii si povesti inventate ad-hoc.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Aralia spune:
Adra, s-ar putea sa ai dreptate...eu nu-i prea cant, sunt afona si partea cu cantatul ii revine lui tati...iar povesti tot zic ca ma apuc sa-i citesc si trece timpul...
In schimb m-am apucat sa-i fac cultura muzicala...de la muzica clasica pana la Rammstein, trecand prin Ravel, Chopin, Schumann, Queen...si dansez cu ea in brate..
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
popbianca spune:
buna sa va fie seara!
pussi,am reusit si eu sa vad pozele cu tustele......fara cuvinte!sunt exceptionale...mai ales cele la plaja!si bentitele cu fundita sunt super faine!
in alta ordine de idei...cum merge kinetoterapia ta?am vazut ca si sufletdinger s-a apucat... se vad ceva rezultate?
creem, pai ii uram pofta buna micutei mancacioase!
pai toate fetitele au palarii frumoase????
am vazut si mamici frumoase si fericite impreuna cu copilasii lor
irina stef nu te da batuta inca cu dieta...eu iti tin pumnii;macar pt. altii daca nu pt.mine!
mariussimiuc,frumoasa sprancenata! si ii uram LA MULTI ANI ei si celorlalti copii care mai adauga o lunita azi!
pofta buna la tortuletele aniversare!lui Raulito,...si soacra-mea i-a luat Anei ceva galetuta cu unelte..care deocamdata le linge de mama focului!
sanduta , nu te ingrijora....fiecare are ritmul lui...unul gangureste mai repede altul mai tarziu...asa si cu miscarile ....o sa-i vina si lui randul!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
am ajuns la zi ....in sfarsit
acum a venit sotul si plecam la un mol nou ce s-a deschis in oras,impreuna cu bubulina,poate ii mai pica si ei ceva cumparaturi
dar sper ca si mie
poate voi mai intra la noapte
numai bine
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia