Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Stef ca nu am citit din urma... dar esti sau nu in barca cu mine?Nu mai apuc sa fac nimic... Vecinii mei bat toata ziua in pereti ca niste capiati si nu stau mai deloc in casa si cand intru numai de forum nu am timp... plus ca am tras si o cearta zdravana cu ei .. asta asa sa vada ei ce inseamna hormoni de gravida

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

BB imi pare rau ca nu ne-am mai intalnit ..dar chiar in ziua aia.. m-am certat cu vecinii si eram plina de de am uitat de tot

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

scuze c-am latit pagina

noi dormim inauntru ca afara e prea cald, am mancat barnzica cu cirese si mar! am facut si plaja... eu fierb legumele si outele

voi ati dat orez normal, nu cereale la ? eu ma gandesc maine sa fac pilaf si sa-l bag in blender... ce parere aveti?

vostri stau in fundulet, ca Elena nu vrea, adiac doar sprijita si se satura repede..oboseste cred.

critina mersi de legenda...foarte frumoasa trupa

si nu in ultimul rand multumim celor ce ne-au apreciat....

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussi eu azi i-am dat orez normal cu piept de pui..doar ca nu l-am mai bagat in blender ca Raul mesteca si l-am maruntit bine cu 2 furculite... dar tu stii cum papa tustele tale ... cat despre stat in fund... nici noi nu stam decat sprijinti..ti-am mai zis ...suntem campioni la leneveli

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

maine le fac ore...
Ana sta in fund singurica, mai bate vantul.. se mai sprijina in manute, mai cade.. dar sta.. o sa am rabdare si cu Elena.
Cu mestecatul, Elena mesteca.. Ana nu!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

azi am iesit de dimi afara si erau niste copii la nisip... a inceput Raul sa gesticuleze si sa gangure si nu a terminat pana nu l-am dus si pe el acolo.L-am tinut in fundulet si se intindea sa le ia jucariile copiilor a si primit un omulet de plastic si o lopatica.. doar ca a si vrut sa pape nisip cu lopatica aia

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Bineinteles ... am intrat in casa murdari ca niste purcelusi ..tuca-l mama

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Pussi, eu folosesc (pt noi, Mariei inca nu i-am dat) orez brun. Am descoperit ca asta e si fara gluten.
Victo, Moghioros este in Dr Taberei, sa speram ca intr-un viitor oarecare va fi si metrou!

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

sper ca pana mergem la mare sa stea bine in fundulet sa pot sa il pun in colac dinacela cu loc pt piciorute

Ank Raul 17.10.2007
si 11+ cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by Ank83

azi am iesit de dimi afara si erau niste copii la nisip... a inceput Raul sa gesticuleze si sa gangure si nu a terminat pana nu l-am dus si pe el acolo.L-am tinut in fundulet si se intindea sa le ia jucariile copiilor a si primit un omulet de plastic si o lopatica.. doar ca a si vrut sa pape nisip cu lopatica aia

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Si noi ii chinuim cu legumele!

Ieri seara Maria avea genunchii rosii de atata tarat.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput