Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Sper sa fie la fel de cald si frumos ca ieri, sa putem sta mult afara. Oricum, am pus haine la spalat ca bebe a papat si doarme din nou...pina la 11 nu ma mai solicita.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Asa program vreau si eu: sa doarma macar cate 1 h ziua. Noi avem ture/reprize de 30 min de 3 ori pe zi, una e dimineata afara, deci stau sa il pazesc, la pranz mananc cat doarme el iar dupa masa ai fac ceva in casa......

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Al meu inca doarme destul de mult:
dimineata 2-3 ore,
afara, de pe la 11.30, jumate de oro-o ora,
la prinz, in casa, 2-3 ore,
dupa-masa o jumate de ora, afara (nu intotdeauna).
si toata noaptea de la 22.00 la 7.00.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza! Si noi pe aici...
Ieri am primit rezultatul la urocultura Dariei - infectie cu e coli. M-a pus dr sa-l mai repet la 2 laboratoare dif. sa vedem ce iese. Poate totusi nu este infectie... Si alta veste proasta e ca se pare ca a luat raceala de la mine. Ieri a avut ceva mucisori si azi noapte se auzea ca are nasucul cam infundat. Mi-a dat dr sa-i dau Colargol, Sinupret si Oscillococcinum. Oooffff! S-au strans toate la curu' fetii mele.
Gata am reusit sa recoltez si a doua proba de urina. Fug cu ea la lab. Sper sa mai pot intra astazi. Va pup si va urez o zi buna!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Neata'!

Ceska si Anca, sunt si eu pe-aici...
Anca ce fericita esti cu bebe... ce bine doarme... Desi nici eu nu ma plang de al meu... Nu prea doarme el ziua, da' noaptea doarme f bine, seara dupa baita de la ora 9-9.30 papa bine, apoi se mai trezeste doar o data pe noapte (aici nu are chiar o ora fixa), papa repede si adoarme la loc imediat, si apoi doarme bine pana dimineata pe la 8, uneori chiar 9....

Apropos, am vazut poze cu puisorii vostri Benji si Stefan. Sunt niste frumosi si niste scumpi! Iar pozele astea imi plac tare

http://good-times.webshots.com/photo/2040915690102658297QSallM
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/2527348589/

Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Poze Luca la botez NEW
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kalosalina

Neatza! Si noi pe aici...
Ieri am primit rezultatul la urocultura Dariei - infectie cu e coli. M-a pus dr sa-l mai repet la 2 laboratoare dif. sa vedem ce iese. Poate totusi nu este infectie... Si alta veste proasta e ca se pare ca a luat raceala de la mine. Ieri a avut ceva mucisori si azi noapte se auzea ca are nasucul cam infundat. Mi-a dat dr sa-i dau Colargol, Sinupret si Oscillococcinum. Oooffff! S-au strans toate la curu' fetii mele.
Gata am reusit sa recoltez si a doua proba de urina. Fug cu ea la lab. Sper sa mai pot intra astazi. Va pup si va urez o zi buna!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Neata si tie Alina! Sa dea DD sa fie doar o alarma falsa infectia cu e-coli, si Dariuta mica sa fie bine!

Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Poze Luca la botez NEW
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by CameliaH

quote:
Originally posted by ginnette

Seara buna, fetelor

Cum mi-am propus, am reusit sa vad poze (de pe flickr):

Natalia, ai doua fetite superbe, pozele in gradina sunt dementiale dar mie-mi place www.flickr.com/photos/10220847@N05/2416401034/" target="_blank">asta

Roli, ti-am admirat comorile - sunt tare dragalasi; am si-aici o www.flickr.com/photos/14037522@N04/2530886606/in/set-72157603790736786/" target="_blank">preferata.

Laura_D, am vazut-o pe Eleni frumoasa ca un mac (in rochitza rosie)

Stoisor ce bine ca Sara incepe sa-si revina - poate a fost o perioada mai nasoala pt ea.

Acum, sa ma si vait: m-am uitat in gura la buburuza si pe gingia de jos, in partea stanga (cam in locul caninului) e o mica pata alba; de fapt zici ca este o gamalia de ac albicioasa, ca un cos (asa mi se pare mie); ala este dintele? sau a facut ceva in gura si trebuie sa ma panichez 9mai mult decat am facut-o deja ?

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Vezi sa nu fie afta, ca se intinde si e nasol rau la bebei. Noi am patit-o saptamana trecuta ca au luat fetele de la gradinita si a facut si Matei. Nu putea sa manance, il dureau si a facut si febra mare. Cat pe ce sa ne si interneze. Am scapat la mustata, ca la Budimex se renoveaza si nu erau locuri, ne-au trimis la Gomoiu, dar bebe era deja mai bine si am zis sa mai asteptam o noapte sa vedem daca-si revine si a fost bine. Pe el l-am tratat cu glicerina boraxata cu nistatin si vitamina a preparata la farmacie si apoi am mai pisat si doua pastile de aciclovir si le-am pus in solutie. Am badijonat gura de mai multe ori pe zi cu chestia asta si i-a trecut. Poti sa pui si pe suzeta daca o accepta. Si supozitoare pentru febra pentru ca panadolul care foarte recomandat de medici e prea dulce si il vomita. Fetelor le-am dat cu hexoral spray care e f bun si le-a trecut foarte repede.
CU ocazia asta v-am spus si ce am facut noi saptamana trecuta. Azi ne-a chemat la vaccin, un pic mai repede decat trebuia, dar erau un pic in criza de vaccinuri si prefer sa il fac pe asta gratuit.
Din cauza de copii bolnavi am ratat un capitol si ceva, dar acum o sa revin sa citesc tot in fiecare zi.
Pup zuzele si bebelusii frumosi.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Merci de raspuns

Eu ii dau oricum, cu glicerina boraxata cu stamicina (asta mi-a dat-o pediatra), tot asa, preparata in farmacie.
Si stiam ca de regula, fac bb-ii alaptati la san (buburuza mea e pe formula).
De mancat, mananca, n-are nici-o reactie nici cand pun eu degetul acolo.
Acum, sper sa nu fie ea exceptia de la regula.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Incepand de la botez bebele meu parca s-a facut baiat "mare"... Pana acum adormea seara numai cu tzitzi in gurita, acuma suge bine da' nu mai adoarme, asa ca il pun treaz in patutz, eventual cu suzi, si adoarme singurel...

Poze Luca la botez NEW
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Am fugit ca nu ma mai lasa puiul mic... Va pup si sper sa pot intra mai tarziu!

Poze Luca la botez NEW
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor (ca am postat fara sa salut )

Alina, un pentru papusica Daria, sa-i treaca repede raceala (si sa nu sufere prea tare nici cu beleaua de e-coli)

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput