Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Tinna, multumim !

Alina, bine ca repeti analiza. poate totusi nu e e-coli.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Roxana, eu zic ca e un dintisor .
Alina, Doamne ajuta sa nu fie E-coli de fapt.

Copilul meu m-a capiat azi noapte, trebe sa-l parasc. S-a trezit de n-shpe ori, habar n-am ce are. Plus ca a mancat la 4 fara un sfert, apoi tot urla, la 4 si un sfert i-am mai facut o tura. Apoi a tot gemut si s-a foit pana dimineata. M-am trezit ca batuta, nu puteam deschide ochii....
Nu stiu care e fenomenul, de ce are manifestarile astea de cand am inceput diversificarea. Apropos, ieri a papat prima data legume (morcov, cartof, dovlecel, ardei). Nu prea i-au placut, dar ma-sa e capricorn insistent, si pana la urma a papat tot copilu' (adica vreo 80-90 g). Doamne ajuta!

Apropos de aniversarea de 5 luni, vin sa rectific. L-a cantarit dr. la nudu gol si nemancat, are 7,5 kg. Adica a luat 500 g in ultima luna. Nu prea spectaculos, nu?? In schimb, lume lume, are 70 cm in cap lungime!! O fi pus in lungime mai mult, habar n-am.....

Sper ca acum ca am inceput si cu legumele sa se sature mai bine si sa-si revina cu somnul, ca simt ca ma apropii de epuizare. Ziua alerg toata ziua dupa ei, plus mii de ture sus si jos pe scari (stam la mansarda, dar bucatarie e la parter). Iar noaptea ma tine asta micu de paishpe. Uneori simt ca ma ia cu lesin, am renuntat la Montignac, ca nu mai puteam, si tot slabesc in continuare (am 52 kg).....in fine, mi-oi face niste analize sa vad ce-mi lipseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

fetelor am nevoie de ajutor... sotul meu intra in concediu de crestere bebe si:
1. ce tre sa depuna si unde2. fiind unicul angajat al unei microintreprinderi va trebui sa angajez o alta persoana in per in care el va sta in CIC pt a nu pierde statutul de micro?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Faci declaratia 010 de scoatere din evidenta a contributiilor aferente salariilor si vei depune trimestrial TVA-ul daca este platitor si impozitul pe venit micro, daca nu ai decl da-mi un pm si ti-o trimit pe mail.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ven, e super bine 500 de grame in luna a cincea. iar de lungime, ce sa mai zic...e baschetbalist...imi pare rau insa de odihna ta pierduta, crezi ca e de la diversificare? l-o durea burtica? sau nu se satura? ai putea sa-i dai cereale seara, ca sa doarma mai bine. ce zici?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!
Crista, mi-ai amintit de ceai.Am uitat complet sa beau.Eu inainte beam macar o can pe zi da de ceva vreme am uitat.Dar nu mi-a fost afectata inca productia.Cat despre elevit, 2 zile nu am luat si ieri am avut niste ameteli ca mergeam pe strada de ziceai ca-s beata.Aseara am luat pastila si mi-am revenit complet.Nu am crezut ca asa tare o sa ma afecteze ca nu iau elevitu, ca sunt fete pe aici care nu iau pastile si nu au nimic,in schimb eu am fost ca o gaina beata ieri.

Razvan Gabriel, Daria Maria, Antonia Izabela, Luca Gabriel, Tudor Gabriel

Si huhurezu meu s-a trezit azi noapte la 2 a ras doua tzitzi, a povestit frumos cu caruselul, a mai si tipat la el(toate astea pe intuneric) si apoi a dormit pana la 8 a papat iar si de la 9 iar doarme.El imi doarme foarte bine si ziua : de la 7.30 pana la 10-11, apoi de la 11.30-12 pana la 2 2.30, apoi mergem afara mai doarme cam jumate de ora, cateodata mai doarme si de la 18 la 20 si apoi iar de la 21-22 pana dim la 7.

Alina sa dea DD sa fie doar o alarma falsa infectia aia.Cu raceala o scoatet voi la capat.Sanatate multa!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

La multe lunite sarbatoritilor de ieri si de azi!!!
Maine vom merge in Buc cu ceva treaba dupa ne vom opri prin Herastrau in jur de 13.30-14, este cineva amatoare de o intalneala?Eu voi fi si cu Sofiuca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineatza fetelor.

Antonia inca nu s-a trezit si eu imi beau cafeau linistita, dar o astept ca se trezeste pe la 9.30. Si noi dormim mult ziua, cate 2-3 ore o data, cu conditia sa doarma la ea in patut, unde ii place tare mult. Afara nu doarme decat maxim o ora.
Azi mergem la vaccin, spre sa fie bine, ea este oricum o curajoasa, nu a plans nici la primul.

La Muuulltee Lunitze clopoteilor sarbatoriti azi!!!!

Luca Gabriel
Razvan Gabriel
Tudor Gabriel
Daria Maria
Si bineinteles iubita mamii Antonia Izabela , care inca doarme...hmmm se rasfata de ziua ei!!!!!

Pupici Zuzici si o zi minunata.....

Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%200/

Mergi la inceput

Inca ceva ieri pt prima oara i-am dat bubulinei si altceva in afara de laptic de mamica, i-am dat 30ml de ceai pt hidratare de la Humana, a strambat un pic cand a simtit tetina biberonului dar a baut pana la urma,vroiam sa ii dau cu lingurita pt a nu se invata la bibe dar nu am avut starea necesara si nervii tari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Fetelor, vreau sa incep azi sa ii dau suc de morcov copilului.Da nush cum sa fac: sa ii dau sucul gol sau sa il amestec cu sucul de mar care tare ii place.Trebuie sa il guste gol intai si sa il accepte si apoi amestecat cu sucul de mar?

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

'Neata Madalina,

Pe unde te plimbi de obicei cu Sofiuca? Poate ne vedem in parc, eu stau pe Republicii si de obicei merg in parc acolo, dar mai mergem si la Sala Sporturilor.

Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%200/

Mergi la inceput