Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 21
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitrisquote:
Originally posted by Tinna S.
Incepand de la botez bebele meu parca s-a facut baiat "mare"... Pana acum adormea seara numai cu tzitzi in gurita, acuma suge bine da' nu mai adoarme, asa ca il pun treaz in patutz, eventual cu suzi, si adoarme singurel...
Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Poze Luca la botez NEW
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Bravo Luca - baietel mare!!!!
Fratiorul Andrei ce mai face? Va pregatiti de serbare?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 0http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/5.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Da Laurici, o sa avem in curand serbarea Abecedarului... Andrei are rol de spiridus si tre' sa ii fac costum (alta belea )...
Apropos, am vazut si eu ultimele poze cu voi... L-am vazut pe smecherasul de Dimitis cu plasturele la caputz, si pe Eleni care parca e o printesa mica... Iar hainutele pe care i le-ai luat pentru botez sunt absolut superbe!
mult
Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Poze Luca la botez NEW
Tinna S. spune:
Hai ca ma bag eu la facut capitol nou!
Poze Luca la botez NEW
ramonab spune:
Buna dimineata
Uoaaa ce am citit, copilasii deja incep sa spuna MAMA!!Minunat! Si eu vreau dar deocamdata ma multumesc cu tot felul de vocalize mai rau ca un cantaret, si mai si face si cate un muoaaaammmm.
Voi mergeti la mare? Ce m-as duce si eu da eu stau cam departe de mare si mi-ar trebui cam o zi cu masina, poate si mai mult.Nu cred ca pot sa merg la drum asa lung cu el.Sau pot?Ce ziceti?
Maine si poimaine la noi se tine ziua orasului, asa ca e distractie mare,o sa fac probabil si poze si va arata si voua.
Ziua copilului, uau, prima data o sarbatoresc de cand am fost copil si eu.Nush cum facem dar vedem noi.
Ancab, si noi am facut vaccin, Pentaxim, da eu am iesit cu el a doua zi afara si i-am facut si baie si nu i-am pus nici un panadol, nimic, si nu a facut febra, nu a avut nimic, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Mi-e nu-mi plac metodele astea de a da copilului tratament preventiv, daca nu are nimic copilul de ce sa ii dai?Eu nu fac de astea,eu doar il verific, daca are febra ii dau, daca nu, nu.Chiar daca e stare subferbila nici asa nu ii dau nimic.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr
Tinna S. spune:
CAPITOL NOU AICI!
Poze Luca la botez NEW