Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Rusine mie, am uitat.
La multi ani Rania si Sara si multe bucuri pt. mami....de 2 ori.....

Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%200/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Neata'...vin si eu la cafeaua virtuala... ca de-aia reala nu mai beau din pacate...

Grati si Virgo felicitari pentru bebeii vostri care zic "mama"! Si acum sa ma laud si eu... Si Luca al meu zice "mama" de ceva timp, da' am observat ca nu zice decat daca e marait si vrea sa il iau in brate... Atunci ia asa un ton suparat si zice printre suspinuri "mamaaa"... Initial am zis ca mi se pare mie, da' l-a auzit si restu' familionului... Sa vedeti ce incantat e Andrei ca fra'su' zice "mama", nu mai poate dupa el, de unde initial nu prea vroia sa aiba frati sau surori, acuma e cel mai fericit ca are un fratior, si ar vrea sa-l alinte non stop...

Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Poze Luca la botez NEW
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cu intarziere tuturor clopoteilor sarbatoriti ieri si alaltaieri

Vreau sa spun a suta mia oara MA SCOATE DIN SARITE RECLAMA ASTAAAAA! Nush ce naiba-mi face si-mi blocheaza cursorul

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Cristina si eu am admitat-o pe Antonia (aseara, de-acasa, ca nici site-ul ala nu-l pot accesa de la birou) da' am uitat sa-ti spun (ametita ) ca este o dulcinee - asa alint eu toate printesele de la odisee.

Eu, n-o prea tineam (cand stateam acasa) in fata monitorului; nici la tv n-o las sa se uite; nu le face prea bine (chiar dak ei numai acolo s-ar uita).

Virgo, pe mine una m-ai lasat masca: "mama"??? deja??? felicitari! - o sa mai faci o fetitza (asa ar spune babele; cica primul cunvat "defineste" sexul urmatorlui copil: mama - fetitza, tata - baietzel).
Ei, babisme ! Ce te faci dak ar spune 'papa' sau 'kk' ?!

Ceska, 1 iunie il sarbatorim cu multe jucarii pt buburuza (ca nu ma pot abtine; de-abia m-am potolit cu hainele) si praji pentru noi.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata si de la noi. un pic mai tirziu azi, ca am fost la dr ortoped la controlul de 4 luni. "Barosanu' (vorba doctorului) e bine la solduletz si la fontanela. mai mergem la un control la 8 luni, sa vedem incheieturile...poate pe atunci sta in picioare si vede si cum calca.

Dupa-masa mergem la vaccin. sper ca totul va fi bine, el a fost cuminte si la primul, a tipat doar cind la intepat, dupa care s-a pus pe ris.
Voi scoateti copilasii afara dupa vaccin? ca mie mi-a recomnadat sa nu iesim a doua zi si sa nu facem baita seara. plus panadol preventiv pt febra.

Irinouka, te mai asteptam cu vesti! piciul. Sper sa gaseasca dr dermato un tratament bun pentru el si sa scape de pacostea asta.

Miri, mama lor de nesimtiti! Da’si-au gasit si cu cine!!!! Vorba Ceskai, pune-I pe buda un pic, sa vezi ca stau la fel ca noi. Poate un pic mai constipati. Hihihi

Gatta
, al meu nu a avut nic o reactie la Rotarix, insa am citit prospectul si cica e normal daca apar reactiile pe care le-ai descris tu. Si sa nu lasi vreo persoana cu imunitate scazuta sa schimbe copilul in perioada asta pt ca virusul din vaccin se elimina prin kk.

Crista
, felicitari pentru ingerasul cuminte! Si poti linistita sa mai astepti cu diversificarea!!! Mai ales ca ii dai sin si papa atit de bine!

Gratiela
!!!! “MAMA!!!!!” ce frumos. Bravo!!!

Virgo, si voi sinteti vorbareti?!?!?! Felicitari pentru micul rizacios!

Ceska, sarbatorim la vot!!! Hihihi…avem alegeri locale si mami merge cu bebe in cabina, sa-si aleaga pt prima data primarul!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Tinna, Grati, ce sa spun?! e fara cuvinte! felicitari pt cel mai frumos cuvand auzit de la bb-lusi.FERICITELOR!
Mi se face piela gaina (vorba Laurei_I)!

A propos Laura-I: eu te admir sincer, ca pleci la mare cu bb asa mic; eu n-am avut curaj sa plec nicaieri pana acum - nici macar pana la Valenii de Munte (la niste prieteni care au casa acolo)

PS. Si pe mine ma seaca reclama asta

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ginette,
jucarii si praji???? F fain mai ales praji imi surade mie....
Anca,b
cat simt civic, domle!!!! Cat simt civic!!

Noi o sa instalam tarcul in living si sper sa incapa in el centrul de activitati....

Felicitari mamicilor a caror clopotei le striga deja pe nume: mama!
Noi gangurim de toate, scuipam dar cred ca nu se poate hotari ce sa zica prima data : mama sau tata!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Tinna, felicitari si pentru Luca vorbaretu'!!!
Al meu e la faza in care isi descopera vocea si face non-stop vocalize! OOOOO si UUUUU pina reguseste!

quote:
Originally posted by Tinna S.

Neata'...vin si eu la cafeaua virtuala... ca de-aia reala nu mai beau din pacate...

Grati si Virgo felicitari pentru bebeii vostri care zic "mama"! Si acum sa ma laud si eu... Si Luca al meu zice "mama" de ceva timp, da' am observat ca nu zice decat daca e marait si vrea sa il iau in brate... Atunci ia asa un ton suparat si zice printre suspinuri "mamaaa"... Initial am zis ca mi se pare mie, da' l-a auzit si restu' familionului... Sa vedeti ce incantat e Andrei ca fra'su' zice "mama", nu mai poate dupa el, de unde initial nu prea vroia sa aiba frati sau surori, acuma e cel mai fericit ca are un fratior, si ar vrea sa-l alinte non stop...

Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Poze Luca la botez NEW
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, voi vad ca de-abia asteptati sa plecati la mare, iar eu de-abia astept sa plec DE la mare.. Ca eu sunt din C-ta, dar verile mi le petrec mai mult la munte hihi... De-abia astept sa plecam, cu tot cu bebe mic... Sa te tii anu' asta bagaje, ca noi de obicei cand plecam zici ca luam si casa dupa noi, umplem portbagajul (care nu e mic deloc) pana la refuz... Da' acum si cu bebe mic, cred ca ne mai trebuie si-o rulota ...

Poze Luca la botez NEW

Mergi la inceput

C-am uitat sa zic: Miri, ia spune-i tu ceva de DULCE ( ) lu' ala, in romana; eventual cu zambetul pe buze; ca-mi place fatza lor de cretini, cand le zici ceva zambind, intr-o limba straina!

In rest, cel mai bine ignora-l ca se ofrica !

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput