Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 20
betty78 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Legat de papa, Cristi continuuaaaaaa greva la fructe, am incercat toate combinatiile posibile, deci voi incerca altceva dimineata, fructele intre mese ca desert....zic si eu....
Despre kg, eu ma simt obezaaaaaaa, asa ca Nana stai linistita si nu te gandi la prosti....tocmai mi-am comandat o pitzzzzaaaaaaa mareeeeeeee, nu e tati acasa si ma rasfat singura, mi-a fost lene sa gatesc, doar pt baiat am facut papa.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
Si Mario a fcaut greva la fructe o perioada lunga de timp, dar l-am convins sa pape borcanele hipp.
Iar acum l-am pacalit cu putin iaurtel Zuzu si putin fruct natural si uite asa a inceput sa pape.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Azi am fost si noi la control: avem 10400 gr si 76 cm...
Cu bona ne descurcam f bine...este chiar neasteptat de bine...in rest eu nu mai am timp de nimic....
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Vreau sa ii iau tricicleta lui Stefan si nu stiu ce ar trebui sa urmaresc la ea. Ce fel de rotzi? Ce fel de maner, centuri? Sa aiba si un mic portbagaj si parasolar sau nu? Voi ce parere aveti? V-a interesat aspectul asta pana acum?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Manerul trebuie sa fie solid, si usor manevrabil E bine de incercat, ca la unele dupa 2-3 smuceli ramai cu el in mana. Noi avem una teapana, cumparata de la un magazin din Unirea, care mai are si acum modelul ala (cred ca Bravo sau ceva in genul se numeste).
Ar fi foarte util sa iei din cea cu bara aceea de protectie de jur imprejur, sa nu cada din ea. E super pentru inceput. Insa trebuie sa te asiguri ca se si poate scoate, ca apoi cand mai creste o sa fie chin sa il urci mereu pe deasupra. La noi se deschidea centurica aia insa nu se scotea de tot. Portbagaj mic avea si a noastra dar picau mereu lucrurile, orice puneam in ea. Mai ales cand nu sta in ea si trebuie sa o cari sau sa o ridici pe unde e nisip ca se impinge greu, atunci degeaba pui in portbagaj ca le aduni de pe jos.
Nu stiu ce roti ar trebui, noi avem de plastic cu cauciuc pe mijloc si a fost super. Vezi daca lui Stefan ii place cu muzica, Alex ura melodia aia si noi i-am scos bateriile. Mi s-a parut util suportul de picioruse insa. Aaa, parasolar nu am avut, dar din ce am vazut la altii era inutil, ca nu impingi mereu in sensul in care umbra sa pice pe bebe.
Iaca aici
http://good-times.webshots.com/photo/2872325300100533949PMTCsR
http://good-times.webshots.com/photo/2076588610100533949ToMOwL
Aaa, nu are pedale pentru ca le-a rupt Alex si le-a pierdut. Deci in mod normal modelul cu pricina are si pedale.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by betty78
Cu bona ne descurcam f bine...este chiar neasteptat de bine...in rest eu nu mai am timp de nimic....
pozele noastre
asa creste bebe Mario
si eu la fel cu timpul.
Rox ,
Poze
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_Gquote:
Originally posted by betty78
pozele noastre
asa creste bebe Mario
si eu la fel cu timpul.
Rox ,
Poze
chiar la tine ma gandeam sa iti raspund cand m-ai intrebat de bona
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Haideti sa va zic si de baiat, ca am povestit vrute si nevrute aici, numai de copil nu. Ieri m-am abtinut de la vaicareli, dar sincer eram la capatul rabdarilor si puterilor. Mrrr mrrr si bazzzz bazzzz adica. Nu stiu ce dinti ii mai ies, dar clar il supara. Am zis ca ii mai dau o sansa azi si daca tot asa e nu pupa mare cu noi in weekend. Azi a fost tare cuminte si jucaus. Ii zic ca il prind si el merge de-a busilea repede repede, si daca eu ma ascund vine incet si baga capul si incepe sa rada. Incearca si el sa puna cuburi peste constructia Alexandrei si e fascinat de roti. Orice fel de roti. Le studiaza, le roteste, le apasa, etc. Ii plac masinute si trenulete si le ruleaza pe podea si mai nou pe pereti.
Motric vorbind, evolueaza cu fiecare zi. Nu mai sta pe varfuri, deci am scapat de o obsesie. Isi apropie si picioarele. Sta foarte bine, e din ce in ce mai stabil. Si normal, ca sta asa cu orele. Pur si simplu se ridica pe orice si sta asa. Deja face gestul cu intentie si evident raza lui de actiune e mai mare. Cum vede telecomanda cum se ridica pe pat. Ocazie cu care incearca niste pasi laterali sa ajunga la ea sau la orice obiect de interes. Altfel nu paseste deloc, dar deloc. Ca si sora-sa, nu ii place sa il sustin eu sau sa se sprijine de mainile mele. Vrea singur, sustinut de obiecte. Inca mai pune un picior spre exterior, nu din glezna, ci lasa greutatea mai mult pe exteriorul labei. Insa nu permanent, numai dupa o vreme de stat in picioare. Eu sunt cu ochii pe el tot timpul, saracul parca ii caut nod in papura.
De greutati si altele nu ma intrebati, abia joi ajung cu el la un control. De mancat mananca ok, mai putin ca pana acum si cu oarece mofturi. Numai borcane si mai nou numai unele tipuri. Nimic nepasat sub forma de piure perfect. Nu vrea biscuiti si nici alt tip de mancare. Deocamdata nu fortez nota ca oricum vine concediul si tot pe borcane ajunge.
Aaa, sa nu uit. Dupa ce ca au inceput istericalele in carut, in care il punem cu greu si cu mare scandal, si in care nici nu vrea sa stea prea mult (oricum nu sta niciodata neplimbat, nu vrea sa stea pe loc, dar nici sa il dai jos), avem probleme cu asezatul in scaunul de masa. Cum incercam sa il asezam incepe si plange rau de tot, se incordeaza si infige in picioare. Nu reusesc deloc sa il pliez ca sa stea, sta asa incordat si isi arunca capul pe spate. Azi a fost un chin masa, jumatate in brate si jumatate in scaun. Voi ati patit vreodata asa? Eu am mai trecut prin asta la Alex, dar nu mai tin minte cat a durat faza si cum faceam. Ceea ce e sigur e ca ea nu a mai mancat niciodata in scaun din momentul in care au inceput crizele astea.
Rox ,
Poze
cecilia L spune:
Betty, pe Mario cel mare sivoinic si bineinteles pe mamica lui.
Roxana, la capitolul carut, noi avem probleme de la Paste, sta in carut max 10 min dupa care se plictiseste, am inceput sa car tot felul de jucarii sa-l tin ocupat, cel mai des tine faza cu cheile...si atunci mai mult de 30 min nu sta.
Legat de scaunul de masa, spuneam acu' cateva zile ca si Cristi face la fel, eu inainte sa-l pun in scaun ii dau o lingurita de papa si atunci ma lasa sa-l asez, altfel urlaaaaaaaa, pana acum a tinut pacaleala cu mancarica, ii simte gustul si face legatura cu masa, incearca si asa...cine stie, poate tine si la voi.
poze noi
Erina spune:
Buna seara, am revenit si noi.
Am fost la pediatru. Daria a luat numai 150g in greutate in ultima luna. Nici nu e de mirare. Carnita nu papa decit de 2-3 ori pe saptamina cite maxim 20g, brinzica e cih, legumele nu se omoara nici dupa alea, iar cereale i-am dat maxim 5 masuri pe zi, de frica sa nu o fac "pufoasa".
Nici gind de pufosenie. A luat in ultima luna 3 cm in lungime. Are 77 cm acum.
Misiunea pe luna aceasta e sa descopar ce fel de carne ii place, sa schimb vesela cu una mai vesela, sa incerc noi combinatii la legume, sa incerc un pic de sare, sa o invat sa accepte apa si sucuri din fructe. Ma gindesc ca a suferit si s-a agitata si cu dintisorii si poate asta s-a reflectata in modul in care a asimilat.
Despre mers, mi-a spus ca ma grabesc. Este timpul sa scap de psihoza asta si sa astept pina va fi Daria pregatita.
Premergator nu recomanda din doua motive: multe cazuri de deformatii de bazin plus riscul de rasturnari. Firmele constructoare le adapteaza cererii tot mai mari de la o virsta mica si au inceput sa le faca din ce in ce mai joase.
Nu cred ca am fi avut probleme cu premergatorul imprumutat, era un chicco cu baza foarte mare dar observasem si eu ca Daria era cu genunchii felxati si talpa total sprijinita cu el in pozitia cea mai de sus.
Cred ca ii voi cumpara unul din acesta in schimb.
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/Fisher-Price-91/4130/Premergator-muzical-multifunctional-cu-activitati.html
Am ineceput mesajul mai devreme dar pentru ca Daria era agitata, intre timp am facut baia zilnica si a papat lapticul si a adormit.
Piciulika, Sara a avut un articol foarte frumos in penultima revista mamai. Sunt sigura ca nu v-a uitat, doar ca o solicita mult pe mami si nu are timp sa posteze.
Celia, ma bucur sa citesc vestile bune despre Andreea. O regasesc pe Daria in descriere. Si ea e foarte atenta la tot ce e nou, ii plac copiii si pare sa inteleaga o gramada de lucruri.
Roxana, sper sa fie super resortul ales. Asa e stresant cu planificarea si hotarirea destinatiei. Cred ca a costat un occhi della testa mai ales ca e in plin sezon. Eu nu vreau sa ma gindesc inca la neajunsurile pe care le vom avea la Europa, pe bani destul de multicei pentru Ro.
Sim, si eu vreau sa ii fac pasaport Dariei. Vacanta o facem in tara dar nu se stie niciodata ce se iveste.
Despre tricicleta, eu am mostenire doua de la verisorul Matei. Nu stiu sa iti spun prea multe, stiu ca el le-a rodat bine. La una dintre ele aveau o problema cu marginea aceea pe care isi sprijina picioarele, era prea joasa si nu putea sa mearga pe teren accidentat. Ma gindesc ca un aspect important e usurinta cu care vireaza, restul sunt accesorii.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
cecilia L spune:
La capitolul vaicareli nu cred ca ma intrece nimeni, s-a cam dus si starea mea calma.......ma apuca nervi cand incepe sa urle, fie zi sau noapte, sigur am nevoie de putina odihna, dar cum????????cand se trezste din ora in ora, dintiiiii gata au trecut, avem 8.......doar nu incep masele asa repede....imi vine sa plang de nervi, incerc sa ma abtin sa nu-mi pierd controlul, domane fereste mai sperii si copilul...El mititelul e tare dragut, iubaret, pupacios, dar ce te faci cu nebuna de mine........gata plec la nani, ca vine tati din delegatie si ma cert cu el(imi vars nervi pe el, nu ca nu ar merita putin.......e odihnit...hihi).
noapte buna
poze noi