Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, legat de tricicleta, eu m-am tot uitat( vecina mea cauta) pe langa ce ti-a spus Roxana, un aspect important este inaltimea lui Stefan, sunt unele care sunt mici si sigur nu o sa stea bine in ele, deci trebuie probata de Stefan,(vecinul are 86cm si abia a gasit pe masura lui, are 1 an), la fel uitat-te la spatar-sezut sa fie cat mai comod, si la stabilitate, restul decor.....
Aaaaaaa vazusem unele cat de cat stabile,in Auchan la magazinul Brevi, era 2,5 mil.....dar parca, nu sunt sigura, erau cam joase....
Ea a luat una la 1,7 mil de la magazinul cu multe jucarii in vitrina dintre Dristor si Piata Ramnic, pe partea cu magazinul de unde mai luai haine.Daca vrei, vb si ne vedem intr-o seara afara si o probezi.....noi iesim impreuna.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Repede pana nu se inchide capitolul!

Cecilia, mamica obosita. Sunt convinsa ca esti obosita si ca uneori simti ca nu mai poti, si zic eu ca e uman. Lasa ca mai vine linistea si la voi. Pentru statul in scaun am incercat si figura cu lingurita si am cedat chiar si mobilul meu si nu merge. In carut nu mai merge demult cu jucarelele, maxim 5 min, dar cu asta sunt deja consolata. De fapt e motivul pentru care nici nu ma mai agit sa il scot prea mult afara. La masa insa e cosmar si tine asa de 3 zile.

Betty, m-am gandit eu ca pentru mine e raspunsul. Ma bucur mult ca at avut noroc. Sa stii ca la noi e ok, mai ales de cand a renuntat la concediu si nu mai cere nici bani.

Erina, recunosc ca e cam scumput concediul, dar nu excesiv. De fapt de aceea am si ales Turcia. In Europa ar fi fost sigur dublu, ma refer in aceleasi conditii. Hotelul cu pricina fiind nou are si niste preturi promotionale anul acesta, si pana la urma, dupa ce am vehiculat super sume, cand am vazut calculul pentru acesta - doar pentru noi 4 si o pereche de bunici - mi s-a parut chiar ok.

Gata, va pupic. Noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

urez LA MULTI ANItuturor sarbatoritilor de azi.
mamicile obosite .
Eu sper sa-mi mai revin cand ia Alex vacanta ,sa am si eu timp sa stau sa beau o cafea asezata pe un fotoliu ,sa nu mai trebuiasca sa -mi caut ceasca prin casa ,sa o beau in vreo 2 h.Asta este ,eu una uit de toate cand ii vad zambind pe amandoi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOLUL 150

Mergi la inceput