Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bernix si eu am una bucata tati putin sasaaait acasa, dar din experienta mea, la scoala cam rad copiiiiii daca e raraaait sau sasaait.

Rodica eu nu mi-am dat seama decat tarziu.

Piciulika, la supt nu are nici o problema, e sef, am mai zis si ma repet nu-l intarc nici la 18 ani, asa mult ii place.....
Ai zis ceva de mot, ai dreptate numai in sud este cu motul, in Ardeal nici vb de asa ceva, ma enerveaza tot familionul din pricina asta, voiam sa-l tund si au sarit toti pe mine......motul lui, degeba le-am explicat ce si cum, nu ai cu cine ......oricum motul il vom lua inainte de un an sa apuc sa-l tund vara asta.....ca altfel o sa aiba pleata lui Basa....hihi......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Legat de papa, Cristi continuuaaaaaa greva la fructe, am incercat toate combinatiile posibile, deci voi incerca altceva dimineata, fructele intre mese ca desert....zic si eu....

Despre kg, eu ma simt obezaaaaaaa, asa ca Nana stai linistita si nu te gandi la prosti....tocmai mi-am comandat o pitzzzzaaaaaaa mareeeeeeee, nu e tati acasa si ma rasfat singura, mi-a fost lene sa gatesc, doar pt baiat am facut papa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziua. Munca la birou, coafura, organizare concediu. Nu stiu cat de bine este la noul hotel, ma rog, pana una alta nici asta nu e confirmat. O aventura pentru un afurisit de concediu in Turcia.

Sabina, sarumana de ajutor cu aparatul. O sa vorbim noi. Am carticica numai in germana, franceza si italiana. Cu franceza ce m-am mai descurcat. Dar descarc de pe net versiunea in engleza.

Yaia, iti zic acum ce vrei cu Turcia. Oricum se pare ca nu a fost tocmai inspiratia perfecta.

Bernix, felictari mergaretei.

Bee, . Uite ca ne invidiai ca mergem cu mame/soacre pentru ajutor, am ramas numai cu mama pe lista.

Nana, termenul de valabilitate la babypoint era mai mult decat ok, n u am avut nici o problema, eu fac o comanda la 10 zile, suntem deja la a4a.

Papanash, si eu i-am dat spaghetele alea si pastele de la babypoint, fara probleme, ba ii si plac. Moama ce suturi merita si Mimi a ta. Eu am tot instructat-o pe a mea, dar cine stie ce surprize pot avea.

Moldoveanca, multa sanatate, sa nu fie vreo problema sarioasa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Roxule, Sim, spuneti-mi si mie, va rog mult, si cele care ati mai luat borcanele de la Babypoint, aveau termenul de valabilitate in regula? Livreaza si in afara Bucurestiului, stiti ceva?
Vreau sa comand si eu de la ei, ca sa avem stoc cand ajungem in Ro, s anu stau de bezmetica sa alerg dupa borcanase, asta pana ma edific eu pe unde si ce sortimente gasesc. Mi-a zis Maria ca la Kaufland si la Sensiblu, dar vreau sa ma stiu eu asigurata.
Plus ca e musai sa am formula magica: pastarnac, cartof si conopida, astea sunt la Babypoint, chiar daca va trebui sa amestec 2 borcanele intre ele, si bineinteles nelipsitul iaurtel Tnuva.
Multam mult.

Cat depsre slabit, eu o tin pe a mea. Azi ma duc sa imi iau crema anticelulitica de la Vichy si sa ma apuc de treaba de 2 ori pe zi, plus miscare nene. De luni la dieta asa ca Bee, ne vedem la Sarsdale. Macar sa ajung la 60 daca la 58 nu se poate. Offf.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Nana eu am facut 2 comenzi la babypoint si sunt f f multumita pt ca am borcanele care expira si la sfarsitul lui 2009. Acum nu stiu daca toate sortimentele dar ce am luat eu a fost in regula. Daca nu esti din Timisoara, Sibiu sau Bucuresti unde au ei paeteneri si depozit tb sa platesti transportul prin firma de curierat sau posta.Dar asa nu prea renteaza pt ca daca iei multe borcanele atarna greu si platesti cat nu face.Poate poti face comanda sa vina la o adresa in Bucuresti daca ai pe cineva si daca treci pe acolo la venirea in tara le iei tu...
Eu am facut comanda in Bucuresti la mama si mi le-a adus un amic la Iasi

Crema anticelulitica Vichy nu a dat niciun rezultat la mine si crede-ma am incercat cam 6 luni ...asta inainte de sarcina...acum chiar sunt irecuperabila.Parerea mea ca sunt bani aruncati...poate niste impachetari ... tot cam atat te costa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Si inca ceva NANA...astea de la babypoint sunt nemtesti, ce gasesti in Ro sunt facute in Ungaria...si cum eu sunt fan Germania (pampers, servetele umede tot de acolo folosim)am optat linistita pt babypoint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Asta vroiam si eu sa spun borcanelele de aici sunt mult mai bune decat cele din tara sau cel putin asa cred eu.Ca sa nu va mai spun de pampers.Ma minunez de fiecare data cand il schimb,e o maaare diferenta fata de cei din tara.

teo

Mergi la inceput

Rox,chiar asa cata zapaceala si pt concediul asta.Noi nu am mai ajuns la agentie azi ca ploua si cum bebe nu e in cea mai buna forma.Uff m-am saturat de ploaie dar cand ma gandesc la caldurile din tara parca mai bine aici.

teo

Mergi la inceput

Crema anticelulitica tiam ca cea de la Galenic face minuni.Eu am folosit de la Galenic pt vergeturi,tare buna.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Vreau sa ii iau tricicleta lui Stefan si nu stiu ce ar trebui sa urmaresc la ea. Ce fel de rotzi? Ce fel de maner, centuri? Sa aiba si un mic portbagaj si parasolar sau nu? Voi ce parere aveti? V-a interesat aspectul asta pana acum?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, nu pe Brissa o pierdusei? Sa inteleg ca ati recuperat-o?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput