Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 18
prisi spune:
quote:
Originally posted by papanashquote:
Originally posted by prisi
Papanash eu i-am dat spaghete bolognese de la Nestle si le-a papat cu mare placere si i-am dat si facute de mine sa guste dar tot cu sos rosu fara ou si a fost ok, acum sunt bucuroasa ca papa facut de mine si am rarit borcanele
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
sosul rosu facut din rosii sau bulion ? eu ma uit pe eticheta de bulion si vad o gramada de E-uri, de-aia nu i-am dat pana acum . rosii pun si in supa si ii plac.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
eu am pasta de rosii facut de mamaie din rosii din gradina, dar cred ca poti sa faci din rosii ca anul asta parca sunt mai gustoase cele din piata
poze
papanash spune:
am renuntat la tanti Mimi-menajera, ca tot ma intreba Carpatina cum de stau in casa cat timp face ea treaba, pai sa va zic:
inopinan vin in bucatarie sa duc scutecul ce tocmai il schimbasem. tanti mimi stergea pe jos langa masca chiuvetei cu buretele de vase !!!!!! m-am schimbat la fata si ea, nevinovata 'pai e curat, era doar apa '. am casa plina de bureti si lavete pt. curatenie, am bureti si detergenti pt. orice, n-am zis nimic ca ea curata frigiderul si cuptorul cu microunde cu cillit si nu cu detergentul special, ca nu i-a placut fierul de calcat si i-am luat unul bengos, ca incurca zilele cu programari si in loc de marti venea joi, ca nu spala geamurile decat pe interior ca ii era frica de inaltime,ca se baga la spalat biberoane cand i-am zis de n ori ca pe-alea le spal numai eu, multe altele care nu-mi vin acum in minte....
am inlocuit to: periute dinti, bureti baie si bucatarie, lavete, n-o fi la mine-n casa ca-n farmacie dar nici nu spal pe jos cu buretii de vase.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
Piciulika spune:
Erina, multzumim de pupici roz! (Michael Bear e chiar el roz acuma, dupa roseola.) Vine Daria din urma si ne si intrece, stai sa vezi! De ce spui „Imi amintesc cu placere de Sara cind citesc fiecare jumar din Mami.” – apare pe acolo? E vedeta? De aia mi-o fi uitat ursuletzul?
SAAAARAAAA, la mulzi ani draga noastra! Sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa!
Tuturor sarbatoritzilor zilei
Dulcetzelele Bianca Elena, Ana Martina,Teodora Ioana si papanasii Andrei si Mircea Gabriel
Celia, m-a dat de gol Erina: si eu am copiat landoul – dar originalul Andreei era mai mumos. Am ceva poze – una singura pe net. http://www.unserbaby.ch/geomo/content-r192655.html Daca imi dai adresa de mail (PM) itzi trimit mai prim-plan, spre inspiratziune. Nu am decorat cu frisca, se pleostea la transport, ci cu martzipan (colorezi, se taie cu forme, cu rotitza – e fun!)
Sabino, eu sper ca in 4 zile nu se intzarca. Voiam sa-l iau cu mine, dar 7 ore pana acolo si inca o viroza de la AC din avion, no thank you.
Sim, merci, nu te necaji - am googalat si cetit. Asa e, buna diagnosticiana ai fost!
Papanash, care site? Sa stii ca numai in sud e chestia cu taiatul motzului, netaiatul pana la un an. In Ardeal nu auzisem de asta – oricum, eu l-am ras la 2mm la 7 luni. (de aia o facut roseola?!) Pup dansatorul si bagatorul in vorba!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
prisi spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Asaaaa, am pus supa la foc.
Papanash, intra pe site-ul lor, www.craita.ro
Apropo de paste, vreau sa ii fac penne cu piept de pui, cred ca sambata incerc.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
eu tot cu pui si ciuperci le-am facut , dar ciuperca nu i-am dat , chiar vroiam sa intreb daca au voie ciupercute
poze
sim_stoian spune:
Piciu, uite www.desprecopii.com/info.asp?id=1122" target="_blank">articolul despre roseola.
Aoleu, Papanash, cum sa stearga pe jos cu buretele de vase?!?! Bine ca i-ai zis 'pa'.
sim_stoian spune:
Piciule, cautasem articolul pana sa vad mesajul tau. Pupam ursuletzul rozaliu, de acum trebuie sa scape repede. LOL, l-am tuns pe Stefan de 2 ori - o data la 5 luni si o data acum o saptamana si ceva. Obiceiul cu taiatul motzului e si in Moldova, dar nu ii vad rostul. Oricum, la cum transpira Stefan, cred ca ii mai bag o tunsoare pana la un an.
Marta, in Mami special scrie ca dupa un an se dau ciuperci, dar nu stiu ce sa spun, mai studiez. Astea albe proaspete nu cred ca au ceva. Si eu tot asa vreau sa fac penne, cu pui si ciuperci si cateva masline si suc de rosii de la mamaia .
Azi am ridicat pasaportul de la DGP, musiu a iesit cu un mare ranjet in poza, nici nu ma mir .
sim_stoian spune:
Marta, uite www.wholesomebabyfood.com/solids2.htm" target="_blank">aici zice ca la 8-10 luni se pot da ciuperci, deci o sa ii bag si eu in meniu.
prisi spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Marta, uite www.wholesomebabyfood.com/solids2.htm" target="_blank">aici zice ca la 8-10 luni se pot da ciuperci, deci o sa ii bag si eu in meniu.
multumesc
poze
Celia spune:
Erina, Andreea , Piciulika ,Multumesc mult.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Erina, multumim de intrebare , Andreea e usor racita , in rest e ok , merge patruped de doua zile exploreaza tot, daca e sustinuta face pasi , dintisorii cred ca sunt la faza de chinuit n-au iesit inca... Toata ziua misuna ,e super atenta si vesela la aparitia fratelui sau a altor copiii in zona... Cu mancarea...are trei mese dimineata fructe , pranz supica-crema de legume cu carnita (nu prea o mai vrea) , seara iaurt sau branzica cu un fruct .Mai papa peste , galbenus si ficatel.
O pupacim pe scumpica Daria.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni