Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 12
bernix spune:
quote:
Originally posted by Sabina
bernix, lasa tu disciplina. Cumpara o aparatopare de patut( ca alea de la chicco) si gata!
cum o sa lasi copilu sa urle? imi vine sa omor doctorii astia.
nu zic, daca vrei pip sau tre sa bei un pahar cu apa na, nu e foc daca plange juma de minut.
dar in rest, cum sa lasi mandreatea asta de fetiota sa planga neconsolata?
ea tocmai pentru ca e prematura a re nevoie fizica de tine foarte mult.
Eu stiuc a dotorii vor zice ca nu e asa, dar teoriile celelalte(gen Attachment parenting) considera ca nu are niciun sens sa intrerupi continuumul cu bebelusul. Mai ales, zic eu, ca Degetocai i-a fost intrerupt mult mai devreme!
fetele Bulgaroaice, noi mergem la 2 mai din 19 iunie, dar vrem si in Bulgaria la balcic in vreo zi. de aia am facut pasaport puilor.
e departe balcic de unde stati voi?
:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabinelu, multam de sustinere, cam la asta ma gandeam si io, ca nu-mi pot lasa sa planga mai mult de 5 minute fara sa mi se rupa in ima si asta in situatiile de maxima urgenta enumerate de tine.
Balcic e cam la 70 – 80 Km de Nessebar. Noi vrem sa venim intr-una din zile la Balcic, sa vada si mama lui Bobo castelul, ca-i tare frumos. Ar fi super sa ne vedem pe-acolo.
Tinem legatura.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
sim_stoian spune:
Salutare, fetele!
Bee, ma bucur sa mai citesc despre voi. Chiar ma gandeam mai devreme la tine, ce curaj ai avut sa faci asa repede al doilea copil. Eu nu ma simt in stare sa ma gandesc la bb2 pana nu face Stefan vreo 3 ani minim
Piciulika, poate are roseola Michael? Dar ar trebui sa apara bubitzele de acum. Zic si eu. Pupam faraonul proaspat tuns si pe mamica lui .
Maria, chiar vroiam sa va intreb pe tine si pe Melania cum faceti galustele. Am aflat ca tu pui oul cu totul, asa ca o mai intreb pe Melania: cum le-ai facut? Vreau sa ii fac si eu maine.
Stefan e marait rau de tot, sunt cu nervii la pamant. Cred ca se mai pregatesc 2 dinti sa sparga gingia. Oooooof.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Yaya, eu te felicit deja, ca stiu si eu, ca secretara aia… Si lasa-ma sa te admir te rog, ca stiu cum e cu BB de 7 luni jumate - merci, azi noapte „crescuse mult in ochii mei“ - am corectat. Multzumim de aprecieri, oricum, faptul ca e asa dintzos nu-l anima sa pape pasat cu furculitza sau ros biscuite. Sper sa se ia dupa Tudor! La gradi eu merg cu o sapt inainte sa fiu o zi acolo cu el, a doua mai retrasa, mai ies si revin etc. si a treia plec mai mullt. Am sie u inima mica. Pana atunci insa, vreo 4-5 zile voi lipsi – 3 zile conferintza la Toronto. Pt asta am inima minuscula…!!!
Multumesc mult, mami de Castor-Bear!
Cu mancarea ce sa zic, si noi am inceput destul de greu, dar acum are 3 mese diversificate, papa la 10 fructe, cam 100g, la 13-14 legume cu carne, cam 150g si pe la 18 iaurt sau branza cu fructe sau cereale, cam 100g. Si intre pranz si cina mai ia si cam 150ml de lapte din biberon. Dimineata si seara are tzitzi. Si sa stii ca si Tudor a luat cam greu biberonul, ca iubea si iubeste tzitzi in continuare. Dar cu rabdare, azi 20ml, maine 40, am reusit sa avem zile intregi fara tzitzi.
Cu gradinita o sa-l obisnuiesc treptat si eu, dar tot am o problema cu despartirea.
Bafta la conferinta, sper ca ramane pe maini bune Castor-Bear si ca o sa manance de la persoana cu care ramane si o sa se obisnuiasca cu mancarea. Daca nu, trimite-l aici la Tudor, sa-i zica pe limba bebeluseasca cum sta treaba.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
bernix spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Noi in Bulgaria mergem in Sveti Vlasi, la un complex de aparatamente.
Cecilia, eu am luat sejurul de pe plaja.ro.
Bernix, noi vom fi de pe 28 in Sveti Vlas si e aproape de Sunny Beach. Poate ne vedem.Mi-ar placea tare mult.Am admirat degetica superba, mai ales poza cand doarme la tzizi.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Nu se discuta sa nu ne vedem, ca intre Sveti Vlas si Nessebar sunt 4 km, ce D-zeu! Pe 30 iunie ma prezant cu sms sa aranjam intalneala.
Voi mergeti la liniste, noi mai in zona de distroy(cluburi, muzica, alea-alea)
sim_stoian spune:
Bernix, ce printesa frumoasa am vazut
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
bernix spune:
quote:
Originally posted by Bee
Buna fetele.
Bernix, noi vom fi in zona in aceeasi perioada. Daca voi reusi sa fac rezervari. Sigur ne intalnim. Suntem mari amatori de distractie si plimbari si eu una astept ca niciodata sa merg la mare! Imi amintesc cu drag de anul trecut cand am fost in acelasi loc si eram si gravida si cu fetita noastra cu noi. Nessebar e un orash tare frumos. Inca nu stiu daca vom merge numai noi doi cu copiii sau va veni si mama mea. Noi oricum o sa stam la un complex de apartamente in Sveti Vlas.
Care somn la orele astea. Razvi inca misuna si se agita. Pe Ana am culcata de o ora abia. Sa vedeti ca ma pun in pat si se scoala el. Asa e noapte de noapte. Criminal. Si zilele astea am fost si singura cu ei. DU-i adu-i de la kinetoterapie, mese la amandoi deodata, somn la amandoi, iesit in parc cu amandoi (bebe nu sta in carutz, Ana ar sta dar cu bebe in brate si copil mare in caruzt greu nu pot impinge carutzul ca nu mai are directie), nebunie intreaga. Si barbat in delegatie pana maine seara sau pana joi. Dar sunt asa dragutzi! EU una nu ma mai satur de ei. SI se iubesc picii mei. Ana il pupa toata ziua pe bebe, iar el rade la sora-sa si se uita la ea ca la soare.
Hai ca merg spre pat (ma tarasc).
si Noapte BUNA!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Super daca veniti si voi in aceeasi perioada! Va fi si mandarinutza acolo de pe 28! Neaparat ne vedem, nu se discuta. Numai da-mi ceva date de contact pe mail (monica.stroie@gmail.com) sau PM.
Yaia spune:
Sabina, Roxana, Danuta, mersi mult. Nu mai am timp sa va raspund la fiecare in parte, asa ca scriu repede ce-mi mai amintesc.
Sabina, am mai scris ca il prefer mai independent de mine, adica nu sa nu ma bage in seama, dar nici sa-l tina sotul in carca mea, agatat de mine, in timp ce eu ma spal pe maini.
Aaa si mersi ca te-ai indurat de mine si nu m-ai lasat sa mor de curiozitate.
Roxana, sigur o sa se obisnuiasca, dar tot mi-e mila de el. Pana la urma vad ca iti faci probleme cu plecarea in concediu. Uite ca nu mi-ai mai zis ce si cum cu Turcia, asa ca probabil o sa mergem in Grecia.
Madame Carpatine, sil vu ple, bagati un ochisor la noi si dati un scurt raport. Sau ochii au ramas fixati pe cer, dupa avionul bunicii de Trandafiras?
Marunzikaaaaaa, mi-e dor de Puppi. Hai zi-mi ce mai face, bite!
Nana, vrei bataie?
Fost in Romanica, eu grasa si frumoasa, nu pasat la mine de oamenele alea ce erau slabe. Eu fost cu baiat zambilit si oamenele se uitau la el, nu la mine. Clar?
Noapte buna, iubitelor!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
bernix spune:
quote:
Originally posted by melaniatudquote:
Originally posted by bernix
Buna seara!
Mai, da' mi-a luat ceva timp sa vad pozele toate, ca mai aveam si de recuperat. Nu-mi vine sa cred ochilor ce minunatii de copii am vazut!
N-are nici un rost sa nominalizez, ca sigur uit pe cineva la cum plutesc de incantare.
Dar, ca sa nu raman mai prejos, am pus si io ceva poze cu Degetzica www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">aici
Superba Degetica...si fotograful priceput...o splendoare de amintiri
Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
Multumim!
bernix spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Bernix, Degetica este o scumpa, si am vazut ce tare se tinea ea la gard. Imi aminteste de Alex, exact asta facea si ea la varsta asta si asa a tinut-o pana spre un an cand a luat-o la picior.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Poza in care se tine de gard e facuta prin martie, cand avea 7 luni si un pic. Acu' are o viteza... Azi a incercat prima data sa stea nesusti nuta in picioare si i-a iesit pt cateva secunde, pana m-a vezut pe mine, s-a dezechilibrat si a cazut.
Sabina spune:
Yaia, ba chiar e recomandat sa stea si parintii la gradinita in primele zile.
Cat despre independenta...la un copil care simte nevoia sa fie agat de mama se realizeaza undeva spre 3 ani, maxim pana in 4. Dar cu o singura conditie: mama chiar sa-l tina legat de fusta ei.
Sofia a fost un copil cu o nevoie mai mare de afectiune. Eu i-am acordat-o in toate felurile, iar dupa 2 ani s-a vazut, iar dupa 3 semnificativ.
Acuma ce sa mai vorbim, ca sunt obiect decorativ deja
Gheorghe ma vrea si el langa el tot timpul, dar daca stam in aceeasi camera nse mai joaca si singurel, ceea ce Sofia nu facea. El e mai precoce cu independenta, dar eu aveam lectia facuta, asa ca l-am tinut lipit de mine in primele 2 luni de viata aproape nonstop
mai, eu cand aud din nou pareri din astea hitleriste pe la cadrele specializate mi se face rau. da efectiv rau, sa stiti ca nu exagerez.
Bernixu, pai atunci o sa ne sms-usuim. Ca noi stam cca 3 saptamani la mare :) tura asta vreau sa zic. la sfarsit de august stam numa doua
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo