Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

quote:
Originally posted by Bee
Bernix, vazut o Degetica minunata si superba (mai ales poza cu tine in iarba). N-ai tu inima s-o lasi sa planga! Mereu ma cert cu bebele meu: nu mai zbiera, marai si etc, dar atat il las: cat fug la WC sau sa beau apa. In rest Razvi creste pe carne de om (in special a mea si ocazional a lui bunicu-sau, daca ne nimerim in aceeasi zona), cum a crescut si sora lui.
fetele.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Of, deci nu sunt singura purtatoare de bb plangacios in brate. Dar la tine sa fie asa amandoi...
Si eu tot cam atat imi permit s-o las sa tipe: de un pipi, un pahar cu apa sau cat ii iau mancarea de pe foc.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cecilia L

Aaaam tot vrut sa va intreb....am si eu piticii mei. Cristi are limbuta prinsa,(nu o poate scoate afara), credeti ca e nevoie sa merg sa-i taiem ata( parca asa se zice)????????tare nu as vrea sa fie sasaait sau raraaait.Am intrebat dr de familie, a zis ca nu e cazul pana la un an,iar eu nu stiu ce sa fac.......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Cecilia draga, si ce nu-i in regula cu sasaitii si cu raraitii? Io posed una bucata sot care graseiaza comme un veritable francais si din can in cand mai pronunta si sssss si isi poate atinge nasul cu varful limbii. Nu cred ca ce descrii tu e motiv de
sasaial sau raraiala, care se pot corecta prin exercitii la logoped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am observat cum nu tipa Gh.
daca il las pe jos acolo unde sunt si eu.
exclus closetu, acolo m-am dus cu el in brate in perioada aia cand plangea de la primu dintisor

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Bernix, ce printesa frumoasa am vazut

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Multumesc! Nici flacaul tau nu-i mai prejos. Asa bujori in obrajori cum are el, mai greu de aflat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Bernixu, pai atunci o sa ne sms-usuim. Ca noi stam cca 3 saptamani la mare :) tura asta vreau sa zic. la sfarsit de august stam numa doua

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

3 sapt acu si 2 in august!!! mama, ce burghezi sunteti! pardon, lorzi!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

trebuie si profesoratu sa aiba niste avantaje, nu?

Mergi la inceput

Piciulika, tare greu trebuie sa-ti fi fost sa stai de garda noaptea sa tii febra in frau! Pup mami obosita si castorul bolnavior, care seamana leit cu Opa Ursi. Ce descrii tu se numeste roseola prin partile noastre, si se zice ca trece in 4-5 zile cu eruptie cu tot. Sanatate multa!

Prisi, sanatate si Mirunicii tale! Io nu-mi pot imagina cum e cu problema voastra cu labiile, asa ca am intors-o pe Degetzica pe toate partzile. Sper sa iasa sterila urocultura asta. N-ar fi rau s-o si repeti dupa cateva sapt sa fii sigura ca s-a term inat cu uratii iaia de e-coli.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

trebuie si profesoratu sa aiba niste avantaje, nu?

si tu nu te-ai facut profosoara! (asa zicea sor-mea cand era mica)

Mergi la inceput

Cu Degetzica mea, alta dandana acu'. Nu era de ajuns ca azi a refuzat hotarat si in repetate randuri masa de legume, in seara asta a strigat adunarea si n-a vrut sa adoarma decat cu amandoi parintii langa ea. Ne-a verificat de nenumarate ori daca suntem amandoi si ne-a tipat supararea daca pleca unul dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bernix, voi mergeti cu mame/soacre? CA eu una sper s-o iau si pe mama. Dar nu-i sigur. Daca ar fi si mama, dupa ce adormim copiii, noi visam la ceva destrabalare, cluburi, chestii (vise ramasera de cand s-a nascut si Razvi). Ce-mi aminteste Degetica de fetita mea! Asa a fost si ea. DAca nu ma voia seara doar pe mine, ne voia pe amandoi.
Sabina, greu s-a desprins Sofia de tine! A mea a inceput cam dupa un an sa mai accepte si alte persoane importante in viata ei (parintii mei), mai ales ca eu eram gravida. Dar numai cu mine aproape. Abia din primavara asta (deci dupa 2 ani) a acceptat sa ramana la socrii mei peste noapte si la tzara la ai mei am lasat-o si 3-4 zile. Si o vad pe zi ce trece mai cu chef de aventura, mai independenta. Asta mic ii seamana mult. Doar ca e mai mancacios. Amandoi cam maraitori (sa nu zicem urlaciosi) si dependenti de mine (la varsta asta). Cel putin Razvan seara adoarme numai cu mine (Ana mai ceda si la altii sau aveau altii timp de ea).
Yaia, felicitari pentru examen. Sper ca adaptarea lui Tudor la gradinita sa fie ok. Dar cred ca tie iti va fi mai greu.
Piciulika sanatate celui mic dintos. Moaama ce de dinti! Numai noi nu ne iepurim in viitorul apropiat.
Roxana, felicitari pt kg putine si sa inteleg ca esti la un pas de 5.. si ceva. WOW. In Turcia sigur ajungi cu mai putine, nu de alta, dar acolo parca se mananca bine deci tb sa faci loc.
Sim, cum mai e cu casuta voastra?
Al meu e in brate si la ora asta, la care de obicei cica doarme bine. Ce sa va zic de el? E un mancacios de nu am vazut (decat la altii, ca in experienta mea trecuta am avut o mofturoasa). INcepe cu lapticul pe la 2 noaptea (dupa ce termina ziua pe la miezul noptii tot cu lapte) si o tine asa pana pe la 7 cand face ochi definitiv. Pe la 9 ori il pacalesc iar cu lapte sau mai nou vrea musai un "aperitiv" de fructe: cam un borcanel (peste 100) halit lejer (de obicei piersica sa nu mai fie constipat, ca asta iau eu la borcan). Fug cu copiii la kineto si la intoarcere (11-12) iar fructe: mar cu banana (un mar+ o banana sau 2 mere mari). La pranz (2-2.30) legume (nu-i plac dar le mananca in sila)- sa zicem vreo 100-150 (cartofi cu morcovi si dovlecel si eventual carnita). Seara (6-6.30) cereale (un castronel)+ mar. Mai variem meniul cu iaurt momentan. Supt evident inainte/ dupa fiecare masa, intre mese, etc. Apa? Muuulta! Din cana. Nu sucuri, nu ceai.
Incerc sa-l pun in pat. Daca nu revin, inseamna ca dorm si eu.
Noapte buna!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput