Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 11
Bee spune:
Buna fetele.
Bebele doarme in bratele mele.
Hai sa mai zic 2 vorbe.
Intai, Luy, multumim pentru urarea deosebita! Poate nu crezi, dar e prima pe care o prind. Numai nu ma nimeream la PC de zilele lui Razvi. Noroc cu delegatia barbatului meu.
Sabina, da Maria e cumnata mea si sotia fratelui meu. Dar o vad nu rar ci rarissim. Si i-am pomenit de tine cand veni vorba de copii (noi incercam, vorba vine, "subtil" sa le facem pofta de facut copii), arta, alaptat etc. Lumea asta e mica, nu?
Nana, cum ai tu gandurile astea depresive in cap? Dupa ce ca fluturasul tau e minunat si face atatea progrese, tu mai poti sa te gandesti la greutate, cand esti inalta si frumoasa si cu siguranta numai tie tzi-e sila de tine! EU sunt mica, grasa si cu burta (la burtoshenie castig detashat, cred ca pe motiv de a 2-a cezariana la nici 2 ani+ probleme de material prost la mine) si abia astept sa merg la mare. DAr mi-ash mai rupe burta odata si pentru al 3-lea bebe, daca nu mi-ar fi frica sa-i las orfani pe pitici. HAi capul sus ca Scarsdale merge (nici gand 7 kg mai ales ca nu esti mult peste greutate), e ok si se tine usor (si eu de luni, cred)
Bernix, vazut o Degetica minunata si superba (mai ales poza cu tine in iarba). N-ai tu inima s-o lasi sa planga! Mereu ma cert cu bebele meu: nu mai zbiera, marai si etc, dar atat il las: cat fug la WC sau sa beau apa. In rest Razvi creste pe carne de om (in special a mea si ocazional a lui bunicu-sau, daca ne nimerim in aceeasi zona), cum a crescut si sora lui.
fetele.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Roxana_G spune:
Sunt tare ofticata cu concediul asta. Deci la hotelul mult laudat nu imi pot garanta camere cu conexiune desi au asta in oferta (de fapt asta a fost motivul pentru care i-am ales). Cica nu pot gestiona cererile. Mi-am iesit din minti, nu vreau sa va spun cat costa. Sunt incredibili, cred ca cererea este asa mare incat ii doare in cot. Asa ca ma risc, la un hotel nou nout, s-a deschis de 5 zile. Cornelia Diamond, v-am mai zis eu. Nu stie nimeni cum este inca, si riscam sa fie nefinalizat, dar asta este. Mi-a pierit orice chef cu agentiile si cu hotelurile astea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
danuta36 spune:
Alexandru de mami OanaMC
Gabriel de mami adriana30
Hannah Patricia de mami dantje
Eliza de mami gabitz78
Angelik Melany de mami ricea
Sabina spune:
Roxana, am uitat sa-ti zic, e super aparatu ala, sa stii.
Toata chestia e ca are vizorul nitel cam mic, dar te obisnuiesti, la calitatea imaginii sta excelent.
o sa vezi ce poze scoti cu el, si fara blitz!
eventual sa ne intalnim odata sa-ti arat, dar trebuie sa citesti manualul, sastii.
nu e un aparat sa-l tii pe auto, e pacat de Dumnezeu. genu asta de masinarii sunt facute pt reglaje manuale
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
danuta36 spune:
Buna seara!
Am vazut si eu poze cu frumoasa Degetica si cu blondutul matroz,e tare frumusel si fara zulufi,Piciuliko..
Yaia felicitari pentru examen!
Myral merci de sfat,sa stii ca l-am aplicat si i-au mai disparut bubitele
Nana nu mai fii suparata,ca dai tu burta jos..Eu ce sa mai zic,la mine e o piftie uriasa...de-aia nici nu mi-a iesit deloc buricul in afara,nici macar in ultima luna..Zice-se ca revenim la greutatea anterioara,cand face copilul 1 an
Ce-i drept,nici nu m-am mai apucat de fumat,ca daca le reluam poate slabeam mai repede...
cecilia L spune:
Am trimis pe mail-ul comun - Retete culinare pt copii de la 0-3 ani, am citit putin din retete, par interesante, despre meniuri cred ca sunt cam grele pt micutii nostri, dar adaptabile.......asa ca spor la gatit.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
cecilia L spune:
Roxana, imi pare rau pt patania cu hotelul, poate e mai bine aici...ce pot sa-ti spun, concediu placut( nu am retinut cand pleci, asa ca eu ti-am urat de acum).
Aaaaaa sa faci fotografi cat mai frumoase ca ai la cine si acum ai si cu ce.
poze noi
cecilia L spune:
Aaaam tot vrut sa va intreb....am si eu piticii mei. Cristi are limbuta prinsa,(nu o poate scoate afara), credeti ca e nevoie sa merg sa-i taiem ata( parca asa se zice)????????tare nu as vrea sa fie sasaait sau raraaait.Am intrebat dr de familie, a zis ca nu e cazul pana la un an,iar eu nu stiu ce sa fac.......
poze noi
Yaia spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
Yaia cred ca a iesit lumea la plimbare
te inteleg cu despartirea de bebic, nici eu nu pot fara el, Darius nu-i asa mamos, sta cu tat-su o ziulica intreaga si n-are treaba, dar nu poate mama-sa.desi are doar 8 luni, ma stresez de pe-acuma ce-o sa fac cu el cand ma intorc la munca: cresa, bona, bunici?
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Rodica, cica omul isi doreste intotdeauna ceea ce nu are. Eu as vrea sa fie mai independent pentru ca eu sunt o fire tare independenta si nu prea imi place ca el sa depinda de mine. Eu oricum il iau cu mine cam peste tot, mai putin la examen ca nu e voie si nu s-ar fi putut concentra ceilalti studenti. Dar si cand mergeam la stomatolog, el era cu mine, il plimba sotul pe afara cat stateam eu in cabinet, 30-45 de minute. Acum o sa creasca si o sa fie independent, stiu asta, iar noua o sa ne fie greu departe de ei, dar invatam sa trecem peste toate.
Si sa nu te mai aud cu greutatea, ca am vazut pozele de la manastire, da? Deci arati foarte bine.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by prisi
Yaia asa face si Miru cand ma intorc acasa, plange de cum ma vede sa o iau in brate si pana adoarme nu pot sa fac nimik, trebuie sa intru tip-til sa ma spal pe maini si apoi sa ma duc la ea , dar cred ca ar fi mai usor cu gradi daca ai merge si tu o saptamana cu el pana se invata cu locatia si persoanele noi
mult succes
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Prisi, mersi. Oricum o sa-l duc in prima saptamana numai cateva ore, dar am citit pe undeva ca nu ar fi bine ca parintii sa stea cu copilul la gradinita in primele zile. Am uitat motivul. Oricum pana atunci o sa ma documentez mai bine si o sa ii cresc perioada de sedere la gradinita treptat, dar parca tot mi-e mila de el, ca o sa sufere putin pana se acomodeaza. Dar de, toti am trecut prin asta. Eu am iubit caminul meu (eu am mers la gradinita cu program prelungit, la noi ii ziceam camin, te ducea la 8, te lua la 16). Sper sa ajunga sa-i placa si lui la fel de mult gradinita cum mi-a placut si mie. Pupam Mirunica in curs de insanatosire.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze