Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nana, cum sa spui ca sotului ii e sila. te rog sa nu mai aud asa ceva.
Am si eu o limita cu autocompatimirea, merg f departe, da nu chiar pama acolo
cat despre Ro, puii rochie lunga gen hippy si gata, si pricum e mai buna la caldura decat altceva.
Si oricum, tu NU esti grasa. gandeste-te ca eu am 67.5 la inaltimea de 1,61 si parca nici eu nu mai arat asa obeza (am vazut unele saracele azi......si nu au niciun copil)
Yaia, felicitari pentru examen! eu sunt convinsa ca a fost foarte bine.
Sa stii ca pe mine m-a certat gheporghe prima zi cand am plecat mai mult de langa el. dar ieri, cand am lipsit aproape toata ziua s-a bucurat imens sa ma revada.
Cu tati n-am probleme, dar si gheorghe e un copilas cuminte, mancacios si razacios. Sor'sa era tot asa, dar nemancacioasa

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sper ca nu ne-ati dat la dispruti. Am fost chiar ocupata si incerc sa stau mai mult cu copiii cand sunt acasa. La birou treburi, si personale si de ale muncii. Noi suntem bine, desi Andrei e marait. Nu inteleg de ce, ca i-au iesit dintii de sus. Probabil inainteaza altii.

Am vazut o multime de bebelusi frumosi, sper sa nu uit pe cineva: Degetica de Bernix cea dulce si mergareata, Tudor de Melania scumpic cu cirese, Cristi de Cecilia smecheras cu multi dinti, Miruna de Lia soferita scumpica.

Lia, pai daca merge fata in picioare, de ce mai vrei de-a busilea?

Bernix, Degetica este o scumpa, si am vazut ce tare se tinea ea la gard. Imi aminteste de Alex, exact asta facea si ea la varsta asta si asa a tinut-o pana spre un an cand a luat-o la picior.

Moldoveanca, e frumos locul dar decavator. Plecam la jumatatea lui iulie.

Tomitza, ma bucur ca Natalia e bine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Piciulika, la Alex se jurase pediatra ca nu poate face febra mare de la dinti, insa la maselute ea a facut si 38.9. Poate sa fi avut alteva. Ce sa zic de ursuletul tau, imi pare tare rau ca aveti inca probleme, va dorim multa sanatate, sa nu fie nimic serios. Ma tot gandesc la problemele celorlate mamici cu infectiile urinare ale bebelusilor. Lui nu ii pot face ceva analize? In alta ordine de idei, sa stii ca la argintarie nu ma gandisem sa dau la ros. Multumesc de raspunsul despre capuse. M-ai linistit oarecum. Citisem si eu despre cum se scot si pe unde traiesc, dar am gasit chiar aici pe forum cazuri in Romania si ma cam panicasem. Oricum e clar ca in curte suntem safe, ca la noi e arid, o iarba scurta si arsa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Rodica, sa stii ca Andrei e deja bronzat pe picioruse, el are si un ten foarte inchis si se innegreste usor. Pentru ca il plimbam cu sosete, se vede diferenta mare intre zona acoperita si genunchi.

Yaia, felicitari pentru examen, sigur este luat si asteptam sa ne dai de baut. Ma doare sufletelul de Tudor pentru inceperea gradinitei, dar o sa se invete. Trrebuie sa fii si tu tare. Eu sunt deja geloasa, Andrei prefera bona in locul meu.

Prisi, bine ca sunteti mai bine, poate nu mai e nevoie de nici o interventie.

Andreea11, eu am tot dat ce aveam, dar mai arunc o ochire prin lucruri. Posibil sa cedam si carutul la un moment dat, dar nu promit nimic deocamdata.

Greyeras, eu nu il las in poponica goala, ii mai intra nisip, se mai irita, etc. I-am luat si slip si pampers din acela de plaja de la baby point.

Afibebe, felicitari pentru examen si succes in continuare!

Sabina, pupam baiatul dintos! Nu inteleg de ce il vrei tu stirb. M-ai tradat care va sa zica cu kg? Bineeee.

Adevarul este ca si Sabina a slabit si nu e deloc balena cum lasa ea sa se inteleaga. Sunt sigura ca atunci cand termina cu alaptatul va fi super slaba.

Cecilia, 50 de kg nu cred ca o sa am vreodata. Nici nu am mai avut asa ceva de peste 10-12 ani, asa ca nu ai nici o sansa sa ma invidiezi. Dar acum recunosc ca am slabit, nu am mai avut 60 de kg de dinainte de Alex. Poze nu am facut, dar o sa prestez.

Nana, nu mai fii si tu asa negativista cu greutatea asta. O sa mai slabesti si asta este, asa cum esti, esti o femeie frumoasa si o mamica super. Eu asa mi-am spus mereu, si nici nu mi-ar mai trece prin cap sa ma compar cu vreo pustoaica de 20 de ani, singura si fara copii. La plaja ma gandesc si eu cam cu groaza. Oi fi slabit eu dar tonusul nu e prea bun, nu mai zic de celulita. Masaj si sport necesit acum.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

urascreclama asta

Domsoare Rox si Teo, va rugam nu ne faceti zilele amare cu kilogramele voastre(putine bineinteles)si siluete de inviat, asta noua celor cu kg care incep cu 7...(cel putin) felicitari, ce sa zic, ia puneti niste pozici,poate ne ambitionam si noi la o cura de slabire, masaj , ceva...

apropo, cam cat costa masajul si impachetarile?

Nana, daca are cineva burta fleasca eu detin premiul I , nu ma deranjeaza kg cat burta fleasca, o urasc, fie rochita cat de larga tot se vede

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Mai dar ce liniste!!!

Mai e vreo mama inconstienta ca mine sa-i dea bebelusului gluten inainte de 8 luni?
Eu azi am intrecut masura pt ca i-am dat galuste de gris in supica si acu a ras un bibe de 240 ml lapte cu biscuiti speciali de biberon.

Maine pauza ca nu vreau sa exagerez, mai ales ca azi n-am avut masa de fructe. La el meniul e haotic pt ca nu are un program de somn macar orientativ...bine nu sarim peste masa de seara cu lapte si peste pranz dar micul dejun si masa de dupa amiaza variaza in functie de ce si cat a mancat la masa anterioara.
Asa imi vine sa-l mananc pe Tudor cand vad ca devoreaza tot...am trait sa ma laud si eu ca e mancacios si nu face mofturi.
Am observat ca a devenit f f curios...nimic nu-i scapa din ce se petrece in jurul...are o fatuca asa simpatica cand casca gurita de uimire si fixeaza un punct interesant pt el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Da Melania, eu ii dau biscuiti cu gluten, si gris cu lapte, si paste, care contin gluten, bineinteles in cantitati moderate, si nu zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

Da Melania, eu ii dau biscuiti cu gluten, si gris cu lapte, si paste, care contin gluten, bineinteles in cantitati moderate, si nu zilnic.

Ahaaa uite pastele mi-au scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by melaniatud

Mai dar ce liniste!!!

Mai e vreo mama inconstienta ca mine sa-i dea bebelusului gluten inainte de 8 luni?
Eu azi am intrecut masura pt ca i-am dat galuste de gris in supica si acu a ras un bibe de 240 ml lapte cu biscuiti speciali de biberon.

Maine pauza ca nu vreau sa exagerez, mai ales ca azi n-am avut masa de fructe. La el meniul e haotic pt ca nu are un program de somn macar orientativ...bine nu sarim peste masa de seara cu lapte si peste pranz dar micul dejun si masa de dupa amiaza variaza in functie de ce si cat a mancat la masa anterioara.
Asa imi vine sa-l mananc pe Tudor cand vad ca devoreaza tot...am trait sa ma laud si eu ca e mancacios si nu face mofturi.
Am observat ca a devenit f f curios...nimic nu-i scapa din ce se petrece in jurul...are o fatuca asa simpatica cand casca gurita de uimire si fixeaza un punct interesant pt el

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

Si eu sunt la fel de incostienta ca si tine ca si Rodica,deci si eu dau gluten Teutei ,iar la galuste pun oul intreg

Mergi la inceput

Melania, eu nu am dat nimic baiatului pana acum, dar te asigur ca daca nu era cu alergiile lui probabil as mai fi scapat cate ceva. Daca te consoleaza, Alex a papat biscuiti cu gluten de la 5 luni. Sigur ca nu e un model bun, nu il recomand, doar am recunoscut.

Rodica, poate incepe greutatea ta cu 7, dar poate inaltimea e tot cu 7 la cm. Cred ca Sabina a exagerat putin, nu arat deloc asa bine, o sa va pun si o poza sa va demonstrez, mai ales ca am primit cadou un aparat digital nou. Preturi nu stiu sa iti spun ca nu am apucat sa ajung nici la sport, desi a platit sotiorul o avere pe abonamentul meu. Dar imi tot propun. Cat despre Teo, e in concediu la munte, asa ca sigur pune ea ceva poze cand vine.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput