Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 9
greyeras spune:
BUna fetelor!
Am intrat si eu sa va salut, profit de faptul ca fata doarme. Am fost mai devreme o tura pe afara si a adormit, dar am venit acasa ca deja mi se parea ca este prea cald.
Mai nou si la noi Aduta devine din ce in ce mai atasata de mine, chiar si la cei din familie cand ii vede se lipeste toata de mine si ii ia cam 10 minute pana sa inceapa sa le acorde atentie, nu mai zic daca dispar din raza ei vizuala. Noaptea doarme din ce in ce mai bine si mai nou doarme la ea in patut toata noaptea, am trecut de perioada aia mai agitata, inca nu stim de la ce a fost ca dintii tot nu i-au iesit.
Apropo ca sa nu uit vroiam sa va intreb la plaja cum ve-ti tine piticii, in pempers, ca eu habar nu am. Vorbeam cu sotul si el imi spunea ca o sa o lasam in fundul gol, iar eu nu sunt de acord, nu de alta dar poate face kk, pipi. Am vazut pe babypoint niste scutece speciale pt plaja de care sincera sa fiu habar nu aveam. Poate ma lamuriti si pe mine ce si cum.
Am vazut multe poze, care mai de care mai frumoase, iar piticii superbi.
Valentina eu nu stiu ce sa-ti zic nu ma pricep.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Prisi ma bucur ca Miruna e mai bine si sincer te admir pentru taria pe care o ai in privinta serviciului. Ce bine e sa stii ca copilul tau e pe maini bune. Sa stii ca as vrea sa ma capseze si pe mine fata mea, sa-i vad si eu odata dintisorii aia ca mult se mai lasa asteptati .
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
afibebe spune:
Salutare si de la noi,
eu acum m-am intors dela un examen.
a fost bine.mai am 3 si apoi sustinerea lucrarii.
sper sa scap odata ca sincer imi ajunge.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
angipangi spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor,sanatate, fericire si multe bucurii sa aveti
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by bernix
Buna seara!
Mai, da' mi-a luat ceva timp sa vad pozele toate, ca mai aveam si de recuperat. Nu-mi vine sa cred ochilor ce minunatii de copii am vazut!
N-are nici un rost sa nominalizez, ca sigur uit pe cineva la cum plutesc de incantare.
Dar, ca sa nu raman mai prejos, am pus si io ceva poze cu Degetzica www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">aici
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Superba Degetica...si fotograful priceput...o splendoare de amintiri
melaniatud spune:
Piciulika multam de site...sunt super scaunele!
Erina - sarea in bucate face minuni
Azi i-am dat supita cu galuste de care va vorbeam ieri cu piept de pui, cartof, morcov si galuste pasate...un deliciu...a mancat tot la numai 3 ore dupa un castronel cu galbenus cartof si branzica....deci i-a placut.
Sabina spune:
Yaia, nuuuuuuuuuuuu. Alta Maria:)
cred ca gheorghe are dintele nr3. Pfiuuu. ala de sus. vad dungulita alba f f clar,m dar la pipait parca nu m-a intepat/zgariat.
Pun pariu ca in cetavea zile iese pe bune. Unde e stirbu meu dulce?
M-am vazut cu roxana azi.
Moamaaaa...arata super. E slaba si frumoasa, are 60 de kile
vreau si io 60 de kile
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Happiness_4_us spune:
Auzi Sabino, iesi din butoi ca te bat. Si io vreau 58-60 si ce? Al naibii cantar daca vrea sa se urneasca vreun pic. Nu am mai intrat sa scriu nimic ptr ca sunt intr-o depresie crunta, cu burta care tremura ca o piftie brrrrrr. Cred ca m-a luat depresia ca vin in Ro si trebe sa ma despoi, ca la asa caniculaaaaa. Altfel, aici nu ma vede, stie nimeni, desi mi-e sila mie de mine, daramite sotului.
Asadar eu de luni ma bag la Sarsdale, ca Montignac nu m-a ajutat cu nimic desi il tin de aproape 2 saptamani. Adica pardon, m-a ajutat cu juma de kg. LOL
P.S. Multumim din suflet tuturor pentru urarile frumoase si in special un dulce ptr minunata Luy! Sarumana mult pentru poezioara!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
cecilia L spune:
Am scris ditamai mesajul....l-am pierdut.....
Am vazut o Degetica tare frumusica,
Sabina, felicitari pt dintisor, daca a iesit usor e f bine.
Roxana ia baga niste poze aici sau stai ascunsa ca si Teo....promit sa nu te invidie, dar daca ajungi la 50kg ma mai gandesc.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi