Bulgarasi si globulete de nov-dec (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

sandutamai are si momente de urlat (ca azi in parc ...cred ca vroia anunt public ca este sarbatorit )dar in general e cumintel.Ma rog, atat cat ai vazut si tu copil cuminte si baba frumoasa

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

SANDUTA, nici eu nu ma grabesc si eu am vb cu 3 pediatrii si mi-au zis pui, manzat apoi galbenus si pe urma ficat; smantana la 7 luni mai intai oparita, pestele la 9 luni. dupa ficat se poate si curcan; fructe ii pun iniaurt ca nu le papa crude deloc si ii mai pun cate un pic in iaurt; la 10 ii dau fructe fierta, mixate cu cereale sau branza; branza simpla nu o papa ca e fada, dr a zis sa ii dau acum cu mamaligutza(eu aman), si ii mai pun branza si in iaurt; cand ii voi da cu mamaligutza pun si iaurt sa alunece....cam asta fac eu, nu zic ca e perfect, e mult loc de mai bine, de asta ma si informez continuu.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Da da da si apoi ii dai cu portia ! Chiar a mancat 300 de ml de lapte cu cereale?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Da da da si apoi ii dai cu portia ! Chiar a mancat 300 de ml de lapte cu cereale?

mami de Sophia

DA! si a adormit instant; acum astept runda de marait, care se produce la o ora dupa ce adoarme, ii pun suzi si ma culc si eu.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

buna idee, Sophia mea doarme de la 7...cred ca ma paste o trezire super-extra-matinala maine !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by ellis

SANDUTA, nici eu nu ma grabesc si eu am vb cu 3 pediatrii si mi-au zis pui, manzat apoi galbenus si pe urma ficat; smantana la 7 luni mai intai oparita, pestele la 9 luni. dupa ficat se poate si curcan; fructe ii pun iniaurt ca nu le papa crude deloc si ii mai pun cate un pic in iaurt; la 10 ii dau fructe fierta, mixate cu cereale sau branza; branza simpla nu o papa ca e fada, dr a zis sa ii dau acum cu mamaligutza(eu aman), si ii mai pun branza si in iaurt; cand ii voi da cu mamaligutza pun si iaurt sa alunece....cam asta fac eu, nu zic ca e perfect, e mult loc de mai bine, de asta ma si informez continuu.

POVESTEA NASTERII

Ai dreptate. eu una am noroc ca Cezar manance orice, nu a facut mofturi la nimic si de cand am inceput diversificarea am mers ca la carte, daca e bine spus asa. Mananca si crud si fier, ca de eu am incercat sa vad. Eu cu mamaliguta astept pana la 8 - 9 luni. Pe la 7 o sa-i dau si iaurt si apoi o sa incep cand vad ca stie sa molfaie cum trebuie si papanasi si mamaliguta.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Am plecat la culcare. Pa fetelor

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor as vrea sa le cumpar Tustelor tarc, ce parere aveti de : www . bebe-strumf . ro/produse/centru-de-joaca-pentru-copii---bertoni/
are spatiu pus inainte si dupa "." ca sa nu se considere reclama. Credeti ca incap amandoua in el?

In alta ordine de idei... eu am avut o perioada cam grea... si am luat decizia ca am nevoie de bona, singura nu mai fac fata. Mi-ati putea spune cele care aveti detali:
- ce anume face
- cat sta
- cu cat o platiti
la noi fiind un caz special fiind 2

multumesc frumos!

revin merg sa citesc din urma!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by lixa
Si pe foaia de consultatii scris cu litere de tipar la concluzii: NU ANTIBIOTICE!

Doamne ajuta ... la cat mai multi astfel de doctori ... vedeti mai ca daca ii deportez in Siberia pe aia nashpa...ramane crema

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Auzi Stefania cand ai auzit ca graviduta e rasfatata ... repede..repede si tu ... si acum sa iei tu toate bunatatile ca dehhh esti mai mica in burtica si trebuie sa fii mai rasfatata

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput