Bulgarasi si globulete de nov-dec (69)
Raspunsuri - Pagina 17
Ank83 spune:
Am glumit Stef... sa fie cum vrei tu si sa fii impacata cu tine... dar sa stii ca e asa un sentiment minunat cand ma gandesc ca voi avea 2 copii ... imi dau lacrimile cand ma gandesc ce apropiati vor fi ca varsta si cand ma gandesc cum se vor juca sau certa... Sincer pe plan personal ma simt o femeie implinita
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
mihuta spune:
quote:
Originally posted by pussi
fetelor as vrea sa le cumpar Tustelor tarc, ce parere aveti de : www . bebe-strumf . ro/produse/centru-de-joaca-pentru-copii---bertoni/
are spatiu pus inainte si dupa "." ca sa nu se considere reclama. Credeti ca incap amandoua in el?
In alta ordine de idei... eu am avut o perioada cam grea... si am luat decizia ca am nevoie de bona, singura nu mai fac fata. Mi-ati putea spune cele care aveti detali:
- ce anume face
- cat sta
- cu cat o platiti
la noi fiind un caz special fiind 2
multumesc frumos!
revin merg sa citesc din urma!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Sincer nu cred ca e suficient de mare pentru cand incep sa mearga de-a busilea. Doar daca vrei sa le tii acolo pur si simplu in fundulet cat iti faci treaba.
Bona n-am ca n-am vrut dar stiu ca aici o bona care sta cu un copil ia cam 4-4.5 milioane (minim). La 2 nu stiu. In ceea ce priveste ce face, cred ca ce o pui sa faca, stiu si eu, sa le scoata la plimbare, sa le dea sa pape, sau de ce nu, sa iti faca tie papa ca sa ai tu timp de tuste. Banuiesc ca vei sta si tu acasa cu ele, nu ?
mami de Sophia
mihuta spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Am glumit Stef... sa fie cum vrei tu si sa fii impacata cu tine... dar sa stii ca e asa un sentiment minunat cand ma gandesc ca voi avea 2 copii ... imi dau lacrimile cand ma gandesc ce apropiati vor fi ca varsta si cand ma gandesc cum se vor juca sau certa... Sincer pe plan personal ma simt o femeie implinita
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
Ank-ule, ce face grasu' mic ?
PS, te cred ca e minunat sa ai 2 puiuti....
mami de Sophia
lixa spune:
Fetelor, eu ma bag la nani. Noapte linistita mamicilor si bebicilor!
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
adyanna spune:
Buna seara!
Cred ca am laudat-o prea mult pe Antonia ca adoarme singura ca in seara asta a avut un show de zile mari! Si pana la urma tot in brate a adormit!
Ellis wow! Asa bine doarme Alessia in casa? Antonia mea nu doarme decat afara cate 2 ore. In casa, in timpul zilei, daca doarme jumatate de ora sunt fericita. pentru printesa cuminte.
Roxxy multi Ce faci? Cum se simte mama ta? Doamne ajuta sa fie bine!
Stefania sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine, si mai ales sa fie cum iti doresti tu! Curaj!
Pussi pe la mine prin cartier o bona care sta doar cu copilul de dimineata pana seara ia cam 7-8 milioane. La nu stiu cat ar putea cere. Oricum nu cred ca va fi singura cu ele, presupun ca vei fi si tu prin preajma!
BB cum a fost la eco? E totul bine?
Mihuta Are dreptate Lixa, mai lasi ceva acasa? Concediu placut!
Adina concediu placut si tie si un botez minunat! Am vazut si eu unde pleci, dar nu am apucat sa ma minunez pe aici, asa ca o fac acum: wooow, e super acolo, cel putin ce am vazut in poze.
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
logam spune:
salut,fetelor! ce sa fac? Aseara Sorinutza a facut febra 38,4 si am stat pana la 1 noaptea langa ea cu termometrul pana i0a scazut.Azi am avut programat ceva si nu am putut merge la doctor. Acum iar a facut 38,1 si iar am stat sa-i scada si e pe 36,9. Dar adoarme putin si se trezeste plangand rau de tot. Si nu am auzit-o niciodata plangand asa. Are deja 3 iepurashi si cred ca mai este unul pe vine, dar parca,parca vad (sau mi se nazare de oboseala)ca ar iesi caninii, amandoi.??? Sa fie asta? Dar sa fie asa de urat si de dureros incat sa planga atata? Ca deja m-e mila de ea. Acum o ora era cat pe ce sa sun la urgenta.
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
adyanna spune:
Noi plecam de joi seara pana duminica la munte fara bubulina. Luni ( pe 2 iunie) e aniversarea casatoriei noastre ( implinim un an de sot si soata) si mergem sa sarbatorim. Asteptam cu nerabdare plecarea asta dar pe masura ce se apropie parca nu as mai pleca. Daca mi se face prea dor de ea? Parca vad ca sambata ma intorc! Offf!
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
Ank83 spune:
mihuta grasu'mic e si el bronzolit... sta afara in maieu si pantaloni scurti... E cel mai dezbracat copil din zona ... si e bine ... nu stiu de unde are atata energie .. toata ziua o chinuie pe mamica lui .. dar ce bine e
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
Ank83 spune:
Logam ...eu zic ca e de la dintisori... dar maine mai bine fa o vizita la medic...De obicei se manifesta mai urat cand iasa mai multi deodata .
Am primit azi un scaunel dinacela care se prinde de masa noastra... superr practic... Asa imi place ca bubulinu papa practic cu noi la masa . Vom avea mare nevoie de el cand vom pleca in concediu... prin restaurante
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
pussi spune:
felicitari pt iepuras Radu, Maria si Stefania
BB sa nu patesti ca mine...sa fie incisiv, iesit prea devreme care se muta odata cu cresterea spre partea din fata a gingiutei! Daca sti pe cineva de bona sa-mi zici...
adina, mihuta spor la bagaje!
ank daca nu era Grig. eu nu nasteam in Ro...la ce sarcina am avut. pe ce site de Tm intri ca vreau sa caut bona... daca sti pe cineva sa-mi zici te rog.
mihuta nu-i gasesc nicaieri dimensiunile... ideea e sa le pun undeva in siguranta pana o duc pe una in camera... l-as pune pe terasa sau in bucatarie! Cu bona, as vrea sa ma ajute la dat papa...dar si la facut papa, spalat tetine, calcat hainute.. mi-ar trebui o femeie harnica si de incredere! As vrea sa vina si in wk... as vrea multe
stefania sa dea DD sa fie cum vrei tu!
adriana, voia sta eu cu Tustele, dar vreau sa le pot si lasa cu ea.. ca sa pot iesi in lume, singura mi-e greu sa plac cu ele. Vreau sa mai ies si eu in lume!
logam eu as suna dr.!
ieri le-am dat galbenus de ou amestecat cu cartof si morcov.. le-a placut la maxim.
azi le-am scos la plaja, goale pusca, cremuite cu fact. de protectie 50, doar cu palariutele in cap 2 minute pe spate, 2 pe fata. Elena a fost nedumerita, dar Ana era super incantata. Si maine le scot max. 4 minute.
maine facem vaccinul de 6 luni
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!