Bulgarasi si globulete de nov-dec (69)
Raspunsuri - Pagina 15
sanduta spune:
quote:
Originally posted by lixa
Si in seara asta partea a doua din serialul: antibiotice
Am fost azi la medicul lui pediatru la IOMC (nu a raspuns zilele astea la telefon si stiu ca la spital de dimineata il gasesc - de fapt a fost plecat la o conferinta peste mari si tari si de asta nu a raspuns). Buuun, dupa asteptarea de rigoare ca era aglomeratie, intram la dom doctor. Ii spun povestea, insistand pe grijile mele cu privire la antibiotic dat fara un motiv clar. Si acum la control: Il ia si-l intoarce pe toate partile, il asculta la inima, la plamani, ii palpeaza burta, se uita la gingii, in gura (dupa afte), in gat si la amigdale, in urechi... pana si la putzulica Concluzia: e sanatos, temperatura (de altfel mica, 37.8) a fost probabil de la o raceala foarte usoara, care posibil sa fi si trecut. Si pe foaia de consultatii scris cu litere de tipar la concluzii: NU ANTIBIOTICE!
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Ma bucur pt voi ca ati scapat de antibiotice.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
Lala_D spune:
Multumim pentru felicitari, Andrei trimite pupici la toata lumea !Sarbatoritul meu si-a celebrat aniversarea cu doua chestii noi : a invatat sa stea in pozitie de-a busilea si sa se bataie fata spate ( din greseala si lateral drept pentu care a descoperit metoda de a se intoarce de pe burta pe spate ) si a inaugurat cu multa pofta piureul de legume cu carnita de pui ! In rest manechinul mamei nu a atins 7.000 kg , avem 6.900 kg si 67 de cm. Papa bine la lingurita, repede si frumos atat legume cat si fructe mai greu cu lapticul din biberon dar mami e smechera si il da in faza de semiadormire. Nu am inlocuit nicio masa de lapte, mai asteptam o luna. Flacaul este un hlizit, rade in hohote cand vorbeste cineva cu el, este foarte sociabil. Se joaca mult cu jucariile lui, le plimba dintr-o mana in alta si roade tot ce prinde. Seara si in timpul zilei se culca singur in patutul lui dupa ce isi mangaie jucariile de plus si le povesteste una alta, ba uneori chiar le cearta tipand la ele. De cand se rostogoleste de pe spate pe burta doarme numai in aceasta pozitie si isi mai indeasa si un deget in gura , plus un caine de plus (dodou) pe fata. Cand nu il mai vrea le arunca cu mana de pe fata. Am inaugurat si noi AC-ul in casa ( in masina de mult ). Cred ca ne paste si un dintisor deoarece e mult mai marait cand isi indeasa chestii in gura si gingia este unflata.
Va pupam si uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
mihuta spune:
Hmm, la mine daca va manca ce mananc eu e jale ! De doua zile sotzu are protocoale si vine acasa la miezul noptii asa ca am avut pauza de gatit si am mancat numai tampenii (in conditiile in care aseara am si gatit pastrav si cartofi noi la cuptor, dar sunt toti neatinsi , ca eu am avut pofta de babic...), lasa sa pape asa sanatos macar pana se prinde de schema !
mami de Sophia
Lala_D spune:
Stefania, iti pumnii sa fie cum vrei tu!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
oana8188 spune:
Mai fetelor, cum nu mai intra omul cateva zile, cum dati petreceri, plecati in concedii si... scrieti capitole intregi.
Noi suntem bine, nu vrea Alexandra sa pape legume decat cateva lingurite, la fructe face urat de tot ; avem si un dintisor .
Pupam bebicii si mamicile!
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
sanduta spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Multumim pentru felicitari, Andrei trimite pupici la toata lumea !Sarbatoritul meu si-a celebrat aniversarea cu doua chestii noi : a invatat sa stea in pozitie de-a busilea si sa se bataie fata spate ( din greseala si lateral drept pentu care a descoperit metoda de a se intoarce de pe burta pe spate ) si a inaugurat cu multa pofta piureul de legume cu carnita de pui ! In rest manechinul mamei nu a atins 7.000 kg , avem 6.900 kg si 67 de cm. Papa bine la lingurita, repede si frumos atat legume cat si fructe mai greu cu lapticul din biberon dar mami e smechera si il da in faza de semiadormire. Nu am inlocuit nicio masa de lapte, mai asteptam o luna. Flacaul este un hlizit, rade in hohote cand vorbeste cineva cu el, este foarte sociabil. Se joaca mult cu jucariile lui, le plimba dintr-o mana in alta si roade tot ce prinde. Seara si in timpul zilei se culca singur in patutul lui dupa ce isi mangaie jucariile de plus si le povesteste una alta, ba uneori chiar le cearta tipand la ele. De cand se rostogoleste de pe spate pe burta doarme numai in aceasta pozitie si isi mai indeasa si un deget in gura , plus un caine de plus (dodou) pe fata. Cand nu il mai vrea le arunca cu mana de pe fata. Am inaugurat si noi AC-ul in casa ( in masina de mult ). Cred ca ne paste si un dintisor deoarece e mult mai marait cand isi indeasa chestii in gura si gingia este unflata.
Va pupam si uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Asa da copilas cuminte Felicitari si sa cresteti mari si la mai multe figuri.
Poze Cezar
ellis spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Ellis, zucchini is dovleceii, lasa fata sa pape cat vrea ! Auzi, cand nu vrea te vaiti si cand cere nu stii ce sa faci ! Las' ca stiu io ca vrei sa o tii asa manichina nu ca noi rotunjoare....
mami de Sophia
te-ai prins ca o tin flamanda ca sa fie manechin!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ellis spune:
gata am trimis poze, dar nu stiu sa le pun in album; multumimcui isi face un pustiu de bine cu noi!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
sanduta spune:
Am uitat sa spun ca azi i-am dat suc de ananas, de pe o conserva de ananas, si l-a baut tot, adica 100 ml. Cred ca i-a placut
Poze Cezar
vali_delide spune:
Salutare!
Mai dam si noi pe aici, cu toate ca am citit pe diagonala, cam din doi in trei pt. ca nu ne-a mers forumul vreo 3 zile...
La multi ani sarbatoritilor si felicitari la toti iepurasii...pe noi ne minte al doilea dintisor, gingiuta e umflata si alba, dar inca nu a spart, motiv sa mancam orice, incepand de la fata lui mami, tzitzi si alte bunaciuni (picioare si maini, in special)!
Stefania, sa fie cum doresti tu!
Adina si Mihuta, va doresc sa aveti vacanta ideala!
Mai vroiam sa scriu ceva,dar am uitat...deh, neuronul meu e cam batran, saracu'!
Va pupam, ma duc sa mai bag un oki pe la alte subiecte dragi si dupa aia nani, ca maine iar muncesc
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei