Bulgarasi si globulete de nov-dec (69)
Raspunsuri - Pagina 14

mihuta spune:
Nu ma mai joc, noi n-avem decat 2 palalii ! Pai ati vazut cate are Eva ? Maine ma duc sa rectific problema !!!!
mami de Sophia

lixa spune:
Si in seara asta partea a doua din serialul: antibiotice
Am fost azi la medicul lui pediatru la IOMC (nu a raspuns zilele astea la telefon si stiu ca la spital de dimineata il gasesc - de fapt a fost plecat la o conferinta peste mari si tari si de asta nu a raspuns). Buuun, dupa asteptarea de rigoare ca era aglomeratie, intram la dom doctor. Ii spun povestea, insistand pe grijile mele cu privire la antibiotic dat fara un motiv clar. Si acum la control: Il ia si-l intoarce pe toate partile, il asculta la inima, la plamani, ii palpeaza burta, se uita la gingii, in gura (dupa afte), in gat si la amigdale, in urechi... pana si la putzulica Concluzia: e sanatos, temperatura (de altfel mica, 37.8) a fost probabil de la o raceala foarte usoara, care posibil sa fi si trecut. Si pe foaia de consultatii scris cu litere de tipar la concluzii: NU ANTIBIOTICE!
Alexandra si Catalin (04.12.2007)

lixa spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Nu ma mai joc, noi n-avem decat 2 palalii ! Pai ati vazut cate are Eva ? Maine ma duc sa rectific problema !!!!
mami de Sophia

cristi07 spune:
quote:
Originally posted by lixa
Si in seara asta partea a doua din serialul: antibiotice
Am fost azi la medicul lui pediatru la IOMC (nu a raspuns zilele astea la telefon si stiu ca la spital de dimineata il gasesc - de fapt a fost plecat la o conferinta peste mari si tari si de asta nu a raspuns). Buuun, dupa asteptarea de rigoare ca era aglomeratie, intram la dom doctor. Ii spun povestea, insistand pe grijile mele cu privire la antibiotic dat fara un motiv clar. Si acum la control: Il ia si-l intoarce pe toate partile, il asculta la inima, la plamani, ii palpeaza burta, se uita la gingii, in gura (dupa afte), in gat si la amigdale, in urechi... pana si la putzulicaConcluzia: e sanatos, temperatura (de altfel mica, 37.8) a fost probabil de la o raceala foarte usoara, care posibil sa fi si trecut. Si pe foaia de consultatii scris cu litere de tipar la concluzii: NU ANTIBIOTICE!

am trimis si eu poze pt luna mai si folderul "palalii" dar nu stiu da le pun in album

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

mihuta spune:
Pai daca i-ai spus omului ca nu vrei, de aia nu ti-a dat, daca te vaitai ca n-ai antibiotic poate iti dadea !
Ellis, zucchini is dovleceii, lasa fata sa pape cat vrea ! Auzi, cand nu vrea te vaiti si cand cere nu stii ce sa faci ! Las' ca stiu io ca vrei sa o tii asa manichina nu ca noi rotunjoare....
mami de Sophia

cristi07 spune:
Eva are multe palarii pentru ca stie ca ii plac lui Raducu!
Poze Radu

cristi07 spune:
quote:
Pai daca i-ai spus omului ca nu vrei, de aia nu ti-a dat, daca te vaitai ca n-ai antibiotic poate iti dadea !
Ellis, zucchini is dovleceii, lasa fata sa pape cat vrea ! Auzi, cand nu vrea te vaiti si cand cere nu stii ce sa faci ! Las' ca stiu io ca vrei sa o tii asa manichina nu ca noi rotunjoare....
mami de Sophia

Poze Radu

lixa spune:
creem, ancad, felicitari pentru
dany26, mai pune poze noi cu Andrei!
Adina, ca sa nu ne suparam tre sa pui si o poza cu Floris cu palalie Iar Iasmina e o dulcica

sanduta spune:
quote:
Originally posted by ellis
SANDUTA eu stiu ca sfecla e ok; dar nu e devreme pt peste? mie mi s-a zis la 9 luni; nici ficatul nu l-am bagat, abia am introdus galbenusul duminica; mai am ficatul si smantana...restul vin de la sine.
ADINA - ce e zuchini?
schiloada mea a facut un spectacol de numa ca a vrut sa pape 300 de lapte cu cereale...mi-a stat inima, mi-era frica sa nu verse;
acum acum trimit si eu poze cu palalii
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Eu m-am interesat si majoritatea doctorilor spun asa: dupa carnea de pui, urmeaza galbenusul de ou, apoi ficatul de pui. Daca copilului ii plac acestea atunci se trece la peste alb:pastrav sau salau. Apoi carnea de vita. Dupa care cu carnea se opreste aici, adica se fac combinari, o zi una, alta zi alta, important e ca intr-o saptamana sa manance din fiecare. Ficatul si carnea de pui se pot repeta. In rest se pot introduce untul si smantana in timpul introducerii carnii, nu se leaga una cu alta. De la 7 luni se poate da iaur in loc de branza de vaca. Doctorii au spus o zi un , o zi alta, ca sunt bune ambele. Nu trebuie neaparat sa faci acasa iaur amestecat cu fructele tale, nu asta e baza ci lactatul pt ca copii trebuie sa manance multe lactate pt calciu, ii ajuta in crestere.
Nu imi mai amintesc exact dar am totul scris pe o foaie, cum mi-am notat.
Mai spun odata, am vorbit cu mai multi pediatri si ce au spus comun toti asa fac, e semn ca se mai si inteleg cateodata

Eu una nu ma grabesc cu mancarea, am rabdare sa-i fac lui special, si cand v-a fii timpul v-a manca ce mananc si eu.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

lixa spune:
quote:
mami de Sophia
Asa-i